Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdelės

QUOTE(Auriuxe_ @ 2012 04 11, 11:42)
oj... nebezinau kas man darosi cray.gif  visokios nesamoningos mintys lenda galvon, jau nebezinau kur detis. Vakar isgirdau kaip nuo perdideles kalio dozes mire kudikis, kadangi as vartoju papilda PANKALIS viena karta dienoje , savaite kokia as ji vartoju dabar bijau kad man kas nenutiktu, kad jo nebutu per daug ar per mazai verysad.gif  doh.gif  ka daryti? is proto einu, nurimti negaliu... snd pasidariau kalio kieki kraujyje, ryt zinosiu tyrimus, bet kaip iki rytojaus apie tai negalvoti verysad.gif  zodziu jau snekedama su laborante apsiverkiau, atrodo kad man kas atsitiks, tuoj bijosiu eit miegot verysad.gif

Na,ir kiek to klalio rado? ax.gif Tikrai nemanau,kad perduozuosi pankali vartodama.
Seniai laukiau,kada kas nors atidarys sirdeles tema,negi visoms taip pagerejo mirksiukas.gif As ir toliau vargstu su tais permusimais.Paskutiniu metu jau buvo taip blogai,kad dazniau pesimusinedavo,negu ritmingai plake.Nakty negaledavau miegoti.Istisi permusimai,gal net ritmo sutikimai doh.gif Uzsiregistrvau i privacia kardio klinika,galvoju,pasidarysiu Holteri,bet taip gavosi,kad nebuvo,kam nuvezti ir po dienos isvaziavom slidinet lotuliukas.gif Ai,galvoju,pomirat,to s muzikoi ax.gif Ir ka,nieko blogo-tik vakarais uzeidavo siektiek,nakciai isgerdavau lexotanilio ir liuks.Dar griztant uzejo pora epizodu,o kai grizau ir liovesi rolleyes.gif Pora savaiciu buvo ramu,va tik snd. pradejo kazkaip mausti,atrodo,tuoj prasides doh.gif Tas pats buvo ir po vasaros atostogu-ramu buvo 3 men.Tai kaip dabar ivertinti mano bukle g.gif Nervu sistema cia issidirbineja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2012 04 12, 21:49)
Na,ir kiek to klalio rado?  :

norma. 4.2 ax.gif nezinau dar nueisiu pas kardio ir jei nieko sliukinsiu pas psicho, nes visiaplinkiniai pastebi kad per daug reaguoju i kiekviena sunegalavima ir pati pastebejau kad visas baisiausias ligas sau pritaikau po to ant vyro peties liumbiu kokia as nelaiminga doh.gif
Atsakyti
dar as su klausimu... koks pastebejimas, man jis keistokas. del tu permusinejimu(arba as cia juos tiesiog su kitu jausmu painioju). man ju nebuna(arba tiesiog nejauciu) kai vaikstau, sportuoju , sedziu, guliu ir t.t pajsuciu kazka tokio i permusima tik kai paguliu ant desinio sono bet tuomet prie kaklo pridejus pulsa tikrino tai nieko nejauciu, ta prasme ta jausma kazkoki krustelejima tik krutinej pajauciu taciau tuo pat metu stebedama pulsas nieko nesiskiriA, plaka ritmingai kaip plakes g.gif ir kiek kazi kainuoja privati kardiologo konsultacija? pirmadieni einu
Atsakyti
na va buvau pas kardiologa. viska istyre ir sake sirdele mano sveika thumbup.gif miniau dvirati tai fizini kruvi toleruoju puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2012 04 18, 21:15)
na va buvau pas kardiologa. viska istyre ir sake sirdele mano sveika thumbup.gif  miniau dvirati tai fizini kruvi toleruoju puikiai.

o pas ką buvot? kokiam čia mieste?
mano požymiai visi labai panašūs i tavo, visi tyrimai kaip ir normos ribose, o man atrodo, kad širdis dirba sunkiai. Jau taip nusibodo tas diskomfortas širdies plote ir tie permušinėjimai, vartaliojimaisi, kad nežinau į kurią pusę pasiduoti ir kur ieškoti problemos sprendimo... Gyveni kažkokį nepilnavertį gyvenimą...
Atsakyti
QUOTE(retancike @ 2012 05 08, 14:48)
o pas ką buvot? kokiam čia mieste?
mano požymiai visi labai panašūs i tavo, visi tyrimai kaip ir normos ribose, o man atrodo, kad širdis dirba sunkiai. Jau taip nusibodo tas diskomfortas širdies plote ir tie permušinėjimai, vartaliojimaisi, kad nežinau į kurią pusę pasiduoti ir kur ieškoti problemos sprendimo... Gyveni kažkokį nepilnavertį gyvenimą...

as Panevezy buvau kur ir gyvenu. Ejau privaciai pas gyd Jurgi Sutku jis musu mieste ir ligonineje vertinamas geriausiu kardiologu 4u.gif
tiesa, man diagnozei parase somotoformine autonomine disfubkcija doh.gif stai ir mano visu siu negalavimu priezastis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2012 05 08, 21:10)
as Panevezy buvau kur ir gyvenu. Ejau privaciai pas gyd Jurgi Sutku jis musu mieste ir ligonineje vertinamas geriausiu kardiologu 4u.gif
tiesa, man diagnozei parase somotoformine autonomine disfubkcija doh.gif  stai ir mano visu siu negalavimu priezastis doh.gif

ir gavot kazkoki gydyma ar tiesiog nukreipe kazkur kitur? ir ar pasidare lengviau suzinojus tokia diagnoze?
Atsakyti
QUOTE(retancike @ 2012 05 09, 22:52)
ir gavot kazkoki gydyma ar tiesiog nukreipe kazkur kitur? ir ar pasidare lengviau suzinojus tokia diagnoze?

jokio gydymo ir sekimo nedave. nukreipe pas psichologus
Atsakyti
sveikos, gal atsilieps kam yra buve paroksizmines sinusines tachikardijos priepuolis?
tiesiog idomu, kol nebuvo pasalinta skydliauke ir nevartojau tiroksino, tol priepuoliu nebuvo, juk negali buti toks sutapimas, isoperavo, pradejau gerti, didino doze ir priepuoliai daznejo, na nepasakyciau, kad ju daug buvo, bet va paskutini priemime su vaistais atstate.
laukiu zinuciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 05 14, 19:36)
sveikos, gal atsilieps kam yra buve paroksizmines sinusines tachikardijos priepuolis?
tiesiog idomu, kol nebuvo pasalinta skydliauke ir nevartojau tiroksino, tol priepuoliu nebuvo, juk negali buti toks sutapimas, isoperavo, pradejau gerti, didino doze ir priepuoliai daznejo, na nepasakyciau, kad ju daug buvo, bet va paskutini priemime su vaistais atstate.
laukiu zinuciu 4u.gif

O kaip tau jis pasireiske? g.gif
Man vel prastai doh.gif Jau taip atsibodo,ziauru.Kol dirbi kazka,judi,nieko,tik atsisedi,ar atsiguli ir praideda.Uzsiregistravau birzelio 11 holteri uzsideti,ziuresim,ka pasakys medikai.Tiesiog pradedi bijoti nakties,kaip reiks miegoti su besitabaluojancia sirdele.Tokius didelius tarpus daro,kartais pagalvoji,kad tik visai nesugalvotu sustoti.
Gal kas gali pasidalinti savo patirtimi,kas jums geriausiai padeda priepuolio metu? as niekaip neatrandu .Mano zemas kraujo spaudimas,tai betalokas netinka.
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2012 05 26, 17:03)
O kaip tau jis pasireiske?  g.gif
Man vel prastai  doh.gif Jau taip atsibodo,ziauru.Kol dirbi kazka,judi,nieko,tik atsisedi,ar atsiguli ir praideda.Uzsiregistravau birzelio 11 holteri uzsideti,ziuresim,ka pasakys medikai.Tiesiog pradedi bijoti nakties,kaip reiks miegoti su besitabaluojancia sirdele.Tokius didelius tarpus daro,kartais pagalvoji,kad tik visai nesugalvotu sustoti.
Gal kas gali pasidalinti savo patirtimi,kas jums geriausiai padeda priepuolio metu? as niekaip neatrandu .Mano zemas kraujo spaudimas,tai betalokas netinka.

buvo kuri laika ir man taip, vartydavosi širdis belekaip, ypac naktimis uzeidavo, tai nakti po kelias valandas knyga skaitydavau arba telika ziuredavau, prigerdavau gudobeles arba sukatzoliu lasu, matomai kaip raminantys suveikdavo, tada uzmigdavau, o kadangi diena trukdavo miego, tai sirdis toliau kalatodavosi, zodziu toks užburtas ratas... pas mane irgi zemas kraujo spaudimas, nuo betaloc arba kitaip metoprololio tiesiog be jegu budavau, plius man pasireiske kiti jo pasaliniai reiskiniai.... meciau ji gerti istisai ir kai jausdavau, kad sirdis labiau makaluojasi - tiesiog tam kartui isgerdavau ir tiek... man tiko toks variantas... apsilankiau dar pas viena kardiologa, tai man jis paskyre finoptin, po 1 tab. per diena ir ziureti, kaip reguosiu. Kol kas tik savaite geriu, tai negaliu pasakyti kad kazkas blogai ar kazkas labai gero....bet tų tokių vartaliojimusi ar staigiu plakimu per ta savaite nebuvo ir savijauta kaip ir nieko. O siaip gydytojas sake, kad yra zmoniu su polinkiu i tokius plakimus. Kadangi tyrimai nieko blogo neranda širdyje, tai ir mane (kaip ir anksciau viena rasiusi) siuncia pas nervu gydytojus, nepriklausomai, kad man su tais nervais kaip ir viskas gerai. Atseit organizmas pats taip reaguoja ir tai jis ivardijo kaip vegetacine distonija. Dar nebuvau pas nervu gydytoja, tai negaliu pasidalinti patirtimi is tos srities. Kazkaip ryti kokius tai raminancius man nesinori... Reiks kada prisiruosti....
Atsakyti
QUOTE(retancike @ 2012 05 28, 08:27)
buvo kuri laika ir man taip, vartydavosi širdis belekaip, ypac naktimis uzeidavo, tai nakti po kelias valandas knyga skaitydavau arba telika ziuredavau, prigerdavau gudobeles arba sukatzoliu lasu, matomai kaip raminantys suveikdavo, tada uzmigdavau, o kadangi diena trukdavo miego, tai sirdis toliau kalatodavosi, zodziu toks užburtas ratas... pas mane irgi zemas kraujo spaudimas, nuo betaloc arba kitaip metoprololio tiesiog be jegu budavau, plius man pasireiske kiti jo pasaliniai reiskiniai.... meciau ji gerti istisai ir kai jausdavau, kad sirdis labiau makaluojasi - tiesiog tam kartui isgerdavau ir tiek... man tiko toks variantas... apsilankiau dar pas viena kardiologa, tai man jis paskyre finoptin, po 1 tab. per diena ir ziureti, kaip reguosiu. Kol kas tik savaite geriu, tai negaliu pasakyti kad kazkas blogai ar kazkas labai gero....bet tų tokių vartaliojimusi ar staigiu plakimu per ta savaite nebuvo ir savijauta kaip ir nieko. O siaip gydytojas sake, kad yra zmoniu su polinkiu i tokius plakimus. Kadangi tyrimai nieko blogo neranda širdyje, tai ir mane (kaip ir anksciau viena rasiusi) siuncia pas nervu gydytojus, nepriklausomai, kad man su tais nervais kaip ir viskas gerai. Atseit organizmas pats taip reaguoja ir tai jis ivardijo kaip vegetacine distonija. Dar nebuvau pas nervu gydytoja, tai negaliu pasidalinti patirtimi is tos srities. Kazkaip ryti kokius tai raminancius man nesinori... Reiks kada prisiruosti....

Jo,bjauru tos sirdies problemos.Na,laukiu birzelio 11,papasakosiu,ka man pasakys.Paskaiciau apie tuos tavo vaistukus,tai kad raso,jog jie skiriami prie didelio kraujo spaudimo g.gif O tu paminejai,kad tavo zemas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glossi: 28 gegužės 2012 - 11:00