Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdelės

QUOTE(glossi @ 2012 05 28, 09:57)
Jo,bjauru tos sirdies problemos.Na,laukiu birzelio 11,papasakosiu,ka man pasakys.Paskaiciau apie tuos tavo vaistukus,tai kad raso,jog jie skiriami prie didelio kraujo spaudimo  g.gif O tu paminejai,kad tavo zemas?

klausiau gydytojo, ar sie vaistai nereguos i spaudima, tai sake, kad tokia maza doze finoptin 40 mg 1 tab. per diena neturetu. Kol kas tokiu pozymiu nepajauciau, kaip kad budavo su metoprololiu. Matysiu, kai pagersiu ilgesni laika.
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2012 05 26, 19:03)
O kaip tau jis pasireiske?  g.gif
Man vel prastai  doh.gif Jau taip atsibodo,ziauru.Kol dirbi kazka,judi,nieko,tik atsisedi,ar atsiguli ir praideda.Uzsiregistravau birzelio 11 holteri uzsideti,ziuresim,ka pasakys medikai.Tiesiog pradedi bijoti nakties,kaip reiks miegoti su besitabaluojancia sirdele.Tokius didelius tarpus daro,kartais pagalvoji,kad tik visai nesugalvotu sustoti.
Gal kas gali pasidalinti savo patirtimi,kas jums geriausiai padeda priepuolio metu? as niekaip neatrandu .Mano zemas kraujo spaudimas,tai betalokas netinka.

priepuolis prasideda staiga, nei is sio nei is to,
plaka sirdis lb smarkiai ir tankiai, budavo 124, 130, o va paskutini karta , greitojoje iki 167k per min,
visi, iskyrus paskutini, staiga ir baigdavosi, trukdavo irgi labai ivairiai, nuo keliu min iki keliu val, ilgiausiai iki 2,5 val buvo
ir vis rase diagnoze-sinusine tachikardija, gydymas metoprololiu
bet va sikart, truko 4 val, nueme tik vaistais,
siuntimas pas aritmologus, sake, kad pas mane papildomas pluostas yra, sakau, kaip jo nebuvo tiek metu, o atsirado tada kaip isoperavo skydlaiuke ir pradejau vartoti tiroksina,
o kad tiroksinas veikia i pulsa, isitikinau,
ji reikia gerti pusvalandi pries pusrycius, negaledavau, nes taip sirdis plakdavau, kad net pusryciauti nesinoredavo,
dabar su endokrinologe, nutarem taip-atsikeliu geriu metoprololi, pusryciauju ir po 1, 5 val geriu tiroksina, tikrai geriau,
ir dar po prieluolio daug ir ilgai slapinausi
o po sio, tai truko 2 dienas, paeiliui, daug geriau, o bananu sulciu beprotiskai norejau, matomai, kalio kiekis buvo sumazejes
taigi, jei kam taip yra buve, pasdidalinkite savo patirtimi,
aciu
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 05 14, 19:36)
sveikos, gal atsilieps kam yra buve paroksizmines sinusines tachikardijos priepuolis?
tiesiog idomu, kol nebuvo pasalinta skydliauke ir nevartojau tiroksino, tol priepuoliu nebuvo, juk negali buti toks sutapimas, isoperavo, pradejau gerti, didino doze ir priepuoliai daznejo, na nepasakyciau, kad ju daug buvo, bet va paskutini priemime su vaistais atstate.
laukiu zinuciu 4u.gif

sveiki,

Pas mane tie priepuoliai nuo gimimo, bet jie uzeidavo ir praeidavo, bet pernai prasidejo tikras kosmaras, uzejo priepuolis negalejau nusiimt ir taip vienas po kito, dare tyrimus pasirodo sutriko skydlaiuke ir as taip manau akd juos suaktyvino, dar priedo sutriko ritmas, kelis men geriau atenaloli jis ritma reguliuoja, visus metus sirdele aprimo nezinau ar nuo to kas skydlaiuke susireguliavo ar del atenalolio, bet pries kelis men paskyre gyd tiroksina ir dabar kasdien jauciuos prasciau, atrodo lyg sirdele makaluojasi, ir priepuoli vel turejau, nezinau ar del to , kad labai issigandau, kad vel nesikartotu tas kosmaras ar del kitu priezasciu, bet priepuoli sustabde tik vaistai, verapamilis.
Tiesa del papildomo pluosto, man tai sake kad ji reik salinti, bet bijau kovo men buvau uzsiemusi operacijai data bet atsaukiau, pas ka jus konsultavote del kento pluosto? man Kaune gyd ZABIELA buvo paskyres carderona, jis problemos neisspres, bet kazkuriam laikui blokuos priepuolius, deja strikus skydlaiukes veiklai nepatartina ji vartot

GAL KAS TURIT GYD ZABIELOS, AR PUODZIUKYNO KONTAKTUS? butu didelis aciu
Atsakyti
QUOTE(egasonka @ 2012 06 15, 20:09)
sveiki,

Pas mane tie priepuoliai nuo gimimo, bet jie uzeidavo ir praeidavo, bet pernai prasidejo tikras kosmaras, uzejo priepuolis negalejau nusiimt ir taip vienas po kito, dare tyrimus pasirodo sutriko skydlaiuke ir as taip manau akd juos suaktyvino, dar priedo sutriko ritmas, kelis men geriau atenaloli jis ritma reguliuoja, visus metus sirdele aprimo nezinau ar nuo to kas skydlaiuke susireguliavo ar del atenalolio, bet pries kelis men paskyre gyd tiroksina ir dabar kasdien jauciuos prasciau, atrodo lyg sirdele makaluojasi, ir priepuoli vel turejau, nezinau ar del to , kad labai issigandau, kad vel nesikartotu tas kosmaras ar del kitu priezasciu, bet priepuoli sustabde tik vaistai, verapamilis.
Tiesa del papildomo pluosto, man tai sake kad ji reik salinti, bet bijau kovo men buvau uzsiemusi operacijai data bet atsaukiau, pas ka jus konsultavote del kento pluosto? man Kaune gyd ZABIELA buvo paskyres carderona, jis problemos neisspres, bet kazkuriam laikui blokuos priepuolius, deja strikus skydlaiukes veiklai nepatartina ji vartot

GAL KAS TURIT GYD ZABIELOS, AR PUODZIUKYNO KONTAKTUS? butu didelis aciu

sveika, man irgi paskyre verapamili, tik pradejau gerti, man atrodo, kad jis veikia geriau nei metoprololis,
man irgi buvo sutrikes ritmas, pats atsistate
matai, kad ta kento pluosta rasti, pirma reikia tyrimo, tik po to ji salina,
man jau 48 metai ir iki tiroksino vartojimo jokiu priepuoliu neturejau,
man pas gyd liepos 2 d, ziuresiu ka sakys,
taigi man viskas dar priesaky,
as vilniete, net nezinau kas cia geriausias del tu pluostu?
o tu gerti salta vandeni nebandei priepuolio metu, man kelis kartus padejo
parasyk, kaip seksis, idomu
4u.gif
tiesa kokia doze geri verapamilio?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 06 18, 15:28)
sveika, man irgi paskyre verapamili, tik pradejau gerti, man atrodo, kad jis veikia geriau nei metoprololis,
man irgi buvo sutrikes ritmas, pats atsistate
matai, kad ta kento pluosta rasti, pirma reikia tyrimo, tik po to ji salina,
man jau 48 metai ir iki tiroksino vartojimo jokiu priepuoliu neturejau,
man pas gyd liepos 2 d, ziuresiu ka sakys,
taigi man viskas dar priesaky,
as vilniete, net nezinau kas cia geriausias del tu pluostu?
o tu gerti salta vandeni nebandei priepuolio metu, man kelis kartus padejo
parasyk, kaip seksis, idomu
4u.gif
tiesa kokia doze geri verapamilio?

sake galima gerti iki 2tab, as stengiuosi vaistu negert tik priepuolio metu, kas vilniuje salina nezinau, kaune tai Puodziukynas ir Zabiela.
Atsakyti
QUOTE(egasonka @ 2012 06 18, 19:40)
sake galima gerti iki 2tab, as  stengiuosi vaistu negert tik priepuolio metu, kas vilniuje salina nezinau, kaune tai Puodziukynas ir Zabiela.

sveika, man paskyre verapamil 80 mg 2k d, bet sake galima ir 3k gerti,
o kada priepuolis, tai as po liezuviu puse tab, tai 40 mg ciulpiu, neskani, bet padeda,
o kodel tu vaistu negeri priepuolio metu? tau taip gyd liepe, na tiesiog idomu, kiek gyd , tiek nuomoniu.
gerai , nors cia galima pasidalinti mintimis smile.gif
Atsakyti

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: šiame skyrelyje dalinamės naudinga informacija, patarimais, todėl čia yra draudžiamos temos/žinutės, kuriose klesti produktų/paslaugų reklamavimas, platinimas, komerciniai pasiūlymai - tokio pobūdžio temos/žinutės bus ištrintos be įspėjimo. Skelbimams skirta skelbimų lenta.
Atsakyti
Sveikos,
prisijungsiu ir as 4u.gif niekad neglvojau,ad su sirdim turesiu bedu,juolab dar pakankamai jauna.Manau viskas prasidejo nuo to,kai patekome i avarija,likome aciu Dievu,sveiki,gyvi,tik masina liko nepataisoma,bet cia ne beda,gabalas metalo...
Tai ta diena,po soko,paverkiau gerai ir lyg praejo,baimes juoios vaziuojant masina,poto ivykio neturejau,su sveikata irgi viskas gerai,bet viena grazia diena parduotuveja vos nenualpau,akyse tamsu pasidare,atrodo,kad ne savo kune esu,rankos sunkios,dar supanikavau,kad su vaiku doh.gif tai greit i vaistine matuotis spaudimo,biskiuka padidejes buvo,paemiau validoli ir lyg tam kartuj praejo.Veliau,gal po pora dienu,pries miega buvo priepuolis,liejosi vaizdas,vel silpna,oro truksta,pamatavau spaudima,man tai jau buvo per didelis 160 ir 90.Iskveciau greitaja,dave captokrili,raminamuju.praejo,Kita ryta,vaika vos,vos iki darzelio nuveziau,tris stoteles iki darzo,tai galvojau,kad tuoj mirsiu,vel ta panika,kad su vaiku doh.gif Nuejau pas savo daktare,nusiunte kardiogramai,tam kartuj viska gerai parode (bet jau praejo apie du menesius)israse chronokard,nup padidejosio pulso,nes ne tai,kad spaudimas neduoda ramybes,labiau pulsas,tai dar vaistus Atenolol ir liepe neuromeda gerti,israse siuntima pas kardiologa,instus patikrinti(su skydliauke norma,kraujas irgi geras)
Reikejo is kart ir uzsirasyti pas daktarus,bet tam kartuj lyg palengvejo,geriau neuromeda apie chronokard pamirsau doh.gif Karta i savaite viena,du kartus pasidarydavo bloga bet sirdies lasu idgeri ir nieko...
Bet mazdaug pries savaite prasidejo dazni preipuoliai,ypac nakti doh.gif sirdi skauda,atroda,kad ja i kumsti kas sueme,kaire ranka tirpsta,pykinimas,spaudimas pakiles pulsas, mazesnis kaip 90 ne buna,siandien 104.Zinokit bijau nakties,nes dazniausiai tie priepuoliai nakti,taip baisu,prisigalvoju visokiu nesamoniu verysad.gif
dabar dar i aparatas sugedes,tai i vaistine nuejau matuotis,dave dar vaistininke Guduobeliu estrakta.tai dabar isgeriau nuo pulso puse tabletes,guduobeliu,chronokard,neuromeda(tas tai atrodo,kad visai nepadeda,nors kazkiek turetu nuraminti g.gif )isgerus viastu ir vistiek jauciuosi prastai,pulsas normoj,bet galva svaigsta,sirdi spaudzia ir ranka kaip nusalus

Uzsirasiau antradieniuj pas kordiologa,idomu ka patars.Jauciu,kad ir nervus reiketu gydyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 07 04, 16:48)
Sveikos,
prisijungsiu ir as 4u.gif niekad neglvojau,ad su sirdim turesiu bedu,juolab dar pakankamai jauna.Manau viskas prasidejo nuo to,kai patekome i avarija,likome aciu Dievu,sveiki,gyvi,tik masina liko nepataisoma,bet cia ne beda,gabalas metalo...
Tai ta diena,po soko,paverkiau gerai ir lyg praejo,baimes juoios vaziuojant masina,poto ivykio neturejau,su sveikata irgi viskas gerai,bet viena grazia diena parduotuveja vos nenualpau,akyse tamsu pasidare,atrodo,kad ne savo kune esu,rankos sunkios,dar supanikavau,kad su vaiku doh.gif tai greit i vaistine matuotis spaudimo,biskiuka padidejes buvo,paemiau validoli ir lyg tam kartuj praejo.Veliau,gal po pora dienu,pries miega buvo priepuolis,liejosi vaizdas,vel silpna,oro truksta,pamatavau spaudima,man tai jau buvo per didelis 160 ir 90.Iskveciau greitaja,dave captokrili,raminamuju.praejo,Kita ryta,vaika vos,vos iki darzelio nuveziau,tris stoteles iki darzo,tai galvojau,kad tuoj mirsiu,vel ta panika,kad su vaiku doh.gif Nuejau pas savo daktare,nusiunte kardiogramai,tam kartuj viska gerai parode (bet jau praejo apie du menesius)israse chronokard,nup padidejosio pulso,nes ne tai,kad spaudimas neduoda ramybes,labiau pulsas,tai dar vaistus Atenolol ir liepe neuromeda gerti,israse siuntima pas kardiologa,instus patikrinti(su skydliauke norma,kraujas irgi geras)
Reikejo is kart ir uzsirasyti pas daktarus,bet tam kartuj lyg palengvejo,geriau neuromeda apie chronokard pamirsau doh.gif Karta i savaite viena,du kartus pasidarydavo bloga bet sirdies lasu idgeri ir nieko...
Bet mazdaug pries savaite prasidejo dazni preipuoliai,ypac nakti doh.gif sirdi skauda,atroda,kad ja i kumsti kas sueme,kaire ranka tirpsta,pykinimas,spaudimas pakiles pulsas, mazesnis kaip 90 ne buna,siandien 104.Zinokit bijau nakties,nes dazniausiai tie priepuoliai nakti,taip baisu,prisigalvoju visokiu nesamoniu verysad.gif
dabar dar i aparatas sugedes,tai i vaistine nuejau matuotis,dave dar vaistininke Guduobeliu estrakta.tai dabar isgeriau nuo pulso puse tabletes,guduobeliu,chronokard,neuromeda(tas tai atrodo,kad visai nepadeda,nors kazkiek turetu nuraminti g.gif )isgerus viastu ir vistiek jauciuosi prastai,pulsas normoj,bet galva svaigsta,sirdi spaudzia ir ranka kaip nusalus

Uzsirasiau antradieniuj pas kordiologa,idomu ka patars.Jauciu,kad ir nervus reiketu gydyt unsure.gif

duodu daugiausia procentu kad su sirdele bus viskas gerai ir pas jus cia panikos atakos 4u.gif as ir ieskojau ligu sirdutej ir visur kur... bet kalti mano atveju cia nervukai
Atsakyti
Bet kodel as ja jauciu?baladuojasi kartais kai paselus,ranka tirpsta,va ir dabar pirstu praktisai nejuaciu g.gif
ka jus darete,kai uzeidavo tokie ar panasus priepuoliai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 04 liepos 2012 - 15:48
QUOTE(Nanita @ 2012 07 04, 16:47)
Bet kodel as ja jauciu?baladuojasi kartais kai paselus,ranka tirpsta,va ir dabar pirstu praktisai nejuaciu g.gif
ka jus darete,kai uzeidavo tokie ar panasus priepuoliai? 4u.gif

As irgi manau, kad jums panikos priepuoliai, nesupykit ( nieko cia gedingo), bet jums reiktu pas psichiatra apsilankyt, kad koki Xanaxa israsytu. Jei ne, dar neblogai butu skydliaukes hormonus issitirt,kartais tokius naktinius epizodus issaukia tireotoksikoze.

Papildyta:
QUOTE(MaMaPiZaMa @ 2012 07 04, 17:11)
As irgi manau, kad jums panikos priepuoliai, nesupykit ( nieko cia gedingo), bet jums reiktu pas psichiatra apsilankyt, kad koki Xanaxa israsytu. Jei ne, dar neblogai butu skydliaukes hormonus issitirt,kartais tokius naktinius epizodus issaukia tireotoksikoze.

Oi, atsiprasau, nepaskaiciau, kad skydliauke jau tyretes. Tuomet meskit visus vaistus i sali ir mars nervu gydytis, neuzleiskit tu nerimo ataku, kol netapo iprociu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MaMaPiZaMa @ 2012 07 04, 17:11)

juokiu pykciu 4u.gif duok Dieve,kad cia kas nors kita butu o ne sirdis nes tikrai prisigalvojau jau tokiu nesamoniu doh.gif nors panikos priepuoliai cia irgi ne juokai,skaiciau SM apie tai,kaip ilgai kovoja su sia beda.Xanaxa turiu,gydytoja po avarijos israse bet ne geriau,gal puse nakciai isgerti? g.gif Su skydliauke,kai rasiau,normoje...
pas psichiatra nieko pries,matau,kad paskutiniu metu ne tokia,kokia buvau,dabar erzlesne,jautresne...Tik i poliklinika pas psichiatra neeiciau,reikia dometis,kur gera privaciai galima surasti
gerai istikruju,kad i yra sita tema,pasikalbi,jauti,kad palengveja smile.gif Mamai nepasakysi,pergyvena,vyrai ne itin supranta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 04 liepos 2012 - 16:25