Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai,paprikos :)

QUOTE(ausra.ryte @ 2012 04 16, 13:28)
man praitais metais taip su pomidorais buvo - issikale su 6 skilcialapiais  biggrin.gif , paaugo ir baltai prazydo  biggrin.gif . taip ir neissiaiskinau kas per augalas, nes palangiu stygius juntamas. siais metais kazkuris prieskonis isdygo su 6 lapukais, tai matysim  biggrin.gif (pirkau prieskoniu misinuka, tai nezinau kuris toks bus)

mano pomidoras prasikale su 3 skilcialapiais,sekmingai uzaugo kaip ir visi kiti biggrin.gif gal koks stebuklingas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvil? @ 2012 04 16, 13:25)
prie kitoki? auginimo s?lyg? pripratinti reikt? palaipsniui, o ir ?aknys neturi b?ti pastoviai u?mirkusios, po laistymo b?tina supurent pavir?i?.

O sula v?liau po medaus nepagirdei, neapipur?kei?  laugh.gif

Nu jo... Pagirdziau doh.gif pries savaite sula pagirdziau. tai ka dabar daryt?
Pavirsius supurentas pas mane bet ten giliau tai vis dregna... Dar maziau laistyt? Ar po nedaug ir dazniau?
Atsakyti
Laba diena ,sakykit kokiu santykiu jus darot medu llaistymui,ir ar tiktu toks vandenelis pomidorams,siais metais ,kaip niekada pas mane paprika graziausiai auga,jau pumpurelius sukrove,nors kaimynas sake,kad negerai?O kaip is tikruju net nezinau?
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2012 04 16, 10:28)
man praitais metais taip su pomidorais buvo - issikale su 6 skilcialapiais  biggrin.gif , paaugo ir baltai prazydo  biggrin.gif . taip ir neissiaiskinau kas per augalas, nes palangiu stygius juntamas. siais metais kazkuris prieskonis isdygo su 6 lapukais, tai matysim  biggrin.gif (pirkau prieskoniu misinuka, tai nezinau kuris toks bus)

QUOTE(katyttee @ 2012 04 16, 10:57)
mano pomidoras prasikale su 3 skilcialapiais,sekmingai uzaugo kaip ir visi kiti  biggrin.gif  gal koks stebuklingas bus  biggrin.gif

Ziuresim kas cia is ju gausis, gal ir derliaus duos daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana7777 @ 2012 04 16, 13:49)
Laba diena ,sakykit kokiu santykiu jus darot medu llaistymui,ir ar tiktu toks vandenelis pomidorams,siais metais ,kaip niekada pas mane paprika graziausiai auga,jau pumpurelius sukrove,nors kaimynas sake,kad negerai?O kaip is tikruju net nezinau?

gal kaimynas paprikų lapus valgo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 16, 16:02)
gal kaimynas paprikų lapus valgo?  g.gif

thumbup.gif

Kas dėl žydėjimo, tai jau pas dauguma žiedus bent jau krauna. Vyrauja skirtingos nuomonės, viena iš jų, kad nustoja augti. Bet tikrai auga. Gal tik sulėtėja.
Atsakyti
Ar žaliasis muilas http://www.ringuva.l...purskiamas.html
tinka tik ropojantiems kenkėjams (amarai), o nuo tokių ligų kaip pomidorų maras profilaktiškai purškiant nepadės?
Sorry, ne toje temoje užklausiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte33: 16 balandžio 2012 - 15:21
QUOTE(diana7777 @ 2012 04 16, 14:49)

zinok jei gerai auga tai tu gal nieko nedaryk. Mano irgi gerai augo, tai norejau dar geriau. Ir medum palaisciau ir sula ir i lauka isnesiau. Ir se tau kad nori.....
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 16, 16:28)
zinok jei gerai auga tai tu gal nieko nedaryk. Mano irgi gerai augo, tai norejau dar geriau. Ir medum palaisciau ir sula ir i lauka isnesiau. Ir se tau kad nori.....

Va matai prie ko gobšumas priveda smile.gif Aš jau ir nesulaukiu derliaus ...
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 16, 16:36)
Va matai prie ko gobšumas priveda smile.gif Aš jau ir nesulaukiu derliaus ...

va va. Bet tai kaip dabar istaisyt padeti? Einu dar nufotkinsiu, gal ka patarsit....as vistik pirma karta auginu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 16, 13:36)
Nu jo... Pagirdziau  doh.gif pries savaite sula pagirdziau.  tai ka dabar daryt?
Pavirsius supurentas pas mane bet ten giliau tai vis dregna... Dar maziau laistyt? Ar po nedaug ir dazniau?

vieną kartą ir gausiai, pastoviai po čiut čiut netinka smile.gif Ir reiktų baigti su tais šamarliakais smagintis.
Atsakyti
nu va dedu kas pas mane vyksta....
Atsakyti