Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai,paprikos :)

Mano 9 men. mazius valge cili varpeli ir reke, kai is jo burnos istraukiau biggrin.gif Jam pasirode visai neastru lotuliukas.gif
Ir dar mano viena paprika isrove ir ragavo doh.gif O ten vienintelis egzempliorius buvo ax.gif
Atsakyti
Gaudvile 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 15, 14:02)
Kasdien su pomidorais nešu į atvirą lauką priešais saulę, negeibsta, jei pakanka drėgmės, o jos reikia daug, kasdien laistau

ok, aisku, bandysiu pries nesant gausiai priliet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teracota @ 2012 04 13, 21:12)
Kaip gražu  wub.gif
Ką gaminate iš jų?

ačiū 4u.gif
Marinavau cielus, marinavau pjaustytus, džiovinau.. Čia foto tik maža dalis jų, realiai buvo tiek, kad mums jų penkiems metams užteks.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 15, 17:17)
Mano 9 men. mazius valge cili varpeli ir reke, kai is jo burnos istraukiau biggrin.gif Jam pasirode visai neastru lotuliukas.gif
Ir dar mano viena paprika isrove ir ragavo doh.gif  O ten vienintelis egzempliorius buvo ax.gif

Šaunuolis thumbup.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 04 15, 19:49)

ot ir pamiršau dar pasakyt doh.gif Nieko dabar kelias savaites daigams nedaryk, ką reikia padariau prieš atiduodant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 15, 17:17)
Ir dar mano viena paprika isrove ir ragavo doh.gif  O ten vienintelis egzempliorius buvo ax.gif

Gurmanas matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas ekspertai biggrin.gif ateinu su klausimais.
Mano augintinis - ar ne per mazas vazonelis?
Ir dar vienas klausimas - sukasi lapeliai. Kokiom trim paprikom sitaip. Ko truksta ko perdaug?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 16, 08:48)
Mano augintinis - ar ne per mazas vazonelis?
Ir dar vienas klausimas - sukasi lapeliai. Kokiom trim paprikom sitaip. Ko truksta ko perdaug?

pas mane tokie dar auga panašiuose induose. Persodinu didesnius.
O lapeliai kur sukasi - negali būti su drėgme kažkas ne taip?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 16, 10:15)
pas mane tokie dar auga panašiuose induose. Persodinu didesnius.
O lapeliai kur sukasi - negali būti su drėgme kažkas ne taip?

nezinau, neisivaizduoju...gal kartais padauginau g.gif bet laistau retai, tiek kad pas mus dregna tikrai, tai karta i savaite pilnai pakanka, bet gal reik reciau g.gif
Atsakyti
žiūrėkit pagal žemę. Kai sausa, tada ir paliekit. Labai džiovint irgi nereikia. Aš pati laistau dažnai, kai saulė - tai ir kasdien. Bet laistau po nedaug.
O kai išvažinėjau iš namų keturioms dienoms, buvau priliejus stipriai. Ir grįžus jau matėsi, kad nelabai kai kurioms patiko vandens perteklius.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 16, 09:48)

Pažiūrėk lapelius prieš šviesą, ar nėra pakraštėliuose tokių tarsi vagelių lapuose šviesesnių, stebėk atidžiai, gali būti erkutė, man pernai taip buvo, kelioms paprikoms - iš pradžių paraukti lapeliai, paskui skyluės atsirado ir pamačiau rausvus bėgiojanąius mikroskopinius vabaliukus. Purškiau česnakų ištrauka, žaliuoju muilu.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2012 04 16, 10:44)
Pažiūrėk lapelius prieš šviesą, ar nėra pakraštėliuose tokių tarsi vagelių lapuose šviesesnių, stebėk atidžiai, gali būti erkutė, man pernai taip buvo, kelioms paprikoms - iš pradžių paraukti lapeliai, paskui skyluės atsirado ir pamačiau rausvus bėgiojanąius mikroskopinius vabaliukus. Purškiau česnakų ištrauka, žaliuoju muilu.

nu ner...tik kiek paciu lapu gysleles... gal tiesiog nusipirksiu zemiu, persodinsiu ir ziuresim kas ten kaip.
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2012 04 16, 10:44)
. Purškiau česnakų ištrauka, žaliuoju muilu.

o kas tas zaliasis muilas ir kur jo gaut?
Atsakyti