Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai,paprikos :)

QUOTE(saintlina @ 2012 04 20, 12:19)
Klausimas i tema - kada planuojat paprikas i siltnamius sodint?

Vaje vaje... dar tik balandis... Noreciau ir as issodinti jas, bet bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 20, 13:19)
Stovi miskas didziausias, paprikoms tie indeliai jau ne tik kas kojas spaudzia, bet jau ant pristu galu nusmuke doh.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

pas mane tas pats. bet sodint įtariu tik su pomidorais galima, gegužę kažkada. jos juk už pomikus jautresnės. aš lauke jau laikiau pomidorus, o paprikas šioj temoj man nakčiai palikti "leido" tik birželį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 20, 12:25)
o paprikas šioj temoj man nakčiai palikti "leido" tik birželį  ax.gif

cilius 'leido' sodint lauke birzeli biggrin.gif Apie paprikas lauke kalbos nepamenu. Nors siemet ir man bus aktualu laukas, bo anijokiais budais tos paprikos po stogais nebesutilps. Nebent diedui moco padangas pragrausiu, tai kol naujas gaus, gal pastatys trecia siltnamiuka paprikoms..
Teks peciu siltnamy muryt, nes jei sitokio dyzdio paprikas namie kankinsiu dar beveik menesi tai augalu teisiu apsauga apsireiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 20, 13:32)
Teks peciu siltnamy muryt, nes jei sitokio dyzdio paprikas namie kankinsiu dar beveik menesi tai augalu teisiu apsauga apsireiks   biggrin.gif

Jo, nėr žmogui ramybės, vištoms teisių reik, paprikoms teisių reik. Tuoj ir valgyt tegalėsim tik sintetiką. Arba gausim slapstytis... Nors kanapių augintojai viešai reiškiasi, o čia su paprikom slėpsimės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrRAT: 20 balandžio 2012 - 12:42
gal kas uzmatet ciliuku seklu kur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kietutė @ 2012 04 20, 12:43)
gal kas uzmatet ciliuku seklu kur?  g.gif

a jus ka, set ruosiates? Veloka kaip ir..
Atsakyti
Nebent diedui moco padangas pragrausiu, tai kol naujas gaus, gal pastatys trecia siltnamiuka paprikoms..
Teks peciu siltnamy muryt, nes jei sitokio dyzdio paprikas namie kankinsiu dar beveik menesi tai augalu teisiu apsauga apsireiks biggrin.gif
[/quote]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ka prisijuokiau smile.gif maniškis pirmąjį ir vienintelį šilnamį su draugų pagalba pagaliau aptraukė, tai pečiau sumūryt nebespės, gal atšils. Kažką užsiminiau, kad gal paprikoms lauke kokią priedangą iš lankų sumeistrautų - tai numykė, kad darže vietos nėr ... O jei aščilius ir kelias paprikas atviram grunte auginčiau - jaučiu praždžioj reik joms kokios priedangos vis vien, juk nelauksi birželio?
Atsakyti
Man atrodo jei reik rinktis, tai paprikas sodinti siltnamyje geriau, o cilius lauke smile.gif

As ir iandien saviskes laisciau-neisivaizduoju kaip jos isgyvens iki birzelio doh.gif O kibiru neturiu kur statyti schmoll.gif O ir neturiu tiek cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kietutė @ 2012 04 20, 13:43)
gal kas uzmatet ciliuku seklu kur?  g.gif

Daug kur yra, kur sėklas pardavinėja. Bet jau vėlu sodinti, nebent namuose auginti vazone.

QUOTE(vija zemaite @ 2012 04 20, 14:04)
maniškis pirmąjį ir vienintelį šilnamį su draugų pagalba pagaliau aptraukė, tai pečiau sumūryt nebespės, gal atšils. Kažką užsiminiau, kad gal paprikoms lauke kokią priedangą iš lankų sumeistrautų - tai numykė, kad darže vietos nėr ... O jei aščilius ir kelias paprikas atviram grunte auginčiau - jaučiu praždžioj reik joms kokios priedangos vis vien, juk nelauksi birželio?

Tai dabar tegul "aplaisto" šiltnamį atsisėdę ant praėjimo - prikvėpuos, nereiks nei pečiaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 20, 13:08)
O kibiru neturiu kur statyti schmoll.gif O ir neturiu tiek cool.gif

isivaizduoju kaip pas tave namie koks simtelis kibiru atrodytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 20, 13:10)
isivaizduoju kaip pas tave namie koks simtelis kibiru atrodytu  lotuliukas.gif

Gal reik viesai pasizadeti, kad jau KITAMET, AS... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 20, 11:28)
O tai visą laiką ir laikai apie 70% drėgmės auginimo spintoj? Kokiu būdu? Jungi kokį drėkintuvą, ar tiesiog talpą su vandeniu garini?

drėkintuvas su kontroleriu
Atsakyti