Vaje kaip nublizginti pries fotosesija
Grazus
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 19, 21:39)
neprikišau nei piršto - jie tokie yra natūraliai
rcl123 - puikumėlis
Ar čia kambary taip? Pernykščiai krūmeliai ir jau šiemet sėti?
Netikiu, kad prištų neprikišot - juk taip gražiai užauginti nesikišant - misija neįmanoma
Netikiu, kad prištų neprikišot - juk taip gražiai užauginti nesikišant - misija neįmanoma
QUOTE(vija zemaite @ 2012 04 19, 22:06)
rcl123 - puikumėlis
Ar čia kambary taip? Pernykščiai krūmeliai ir jau šiemet sėti?
na ne namie ,bet uždaroje patalpoje ,krūmai pirmamečiai,bet sodinti praeitų metų pabaigoje.
o nagų tikrai nekišau - jie auga patys ir yra gana neproblematiški , man asmeniškai labai patiko ,šiandien buvo sunaudota viena puselė pietums , o pvz. BHUT JOLOKIA yra daug sunkiau auginti,jau yra ką veikti su ta lepūnėle .
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 19, 22:56)
Man kazkaip vaidenasi kad tuoj I geliu vazonus susikraustys pipirai. Gelems bus riesta
Du jau turiu. Aciu ersketrozei. Pradziai uzteks
Du jau turiu. Aciu ersketrozei. Pradziai uzteks
pas mane pastoviai vyksta karas su antra puse dėl vietos balkone - ar jos gėlės ar mano paprikos
QUOTE(rcl123 @ 2012 04 19, 23:26)
BHUT JOLOKIA yra daug sunkiau auginti,jau yra ką veikti su ta lepūnėle .
O ką jau papildomai reikia daryti Bhut jolokia?
QUOTE(rcl123 @ 2012 04 20, 00:10)
Kur nelaimės, jei paprikas tai ir suvalgyti galima
QUOTE(Avijacija @ 2012 04 20, 07:40)
na aš įmesiu paprastą lietuvišką vaizdą. Auginta be trąšų, sėta paskutinėm sausio dienom. gavę tik biohumuso šiek tiek. Fotkinta prieš savaitę, tai dar spėjo jau šiek tiek ūgtelt. Ir lapai mano neblizga, bet niekad ir neblizgėjo
Paprastą, bet neprastą. Matau, jau tuoj žydės netgi.
Pas rcl manau yra apipurkšta vandeniu, ir fotoparato blykstė atsispindi, tai ir atrodo blizgantys.
QUOTE(MrRAT @ 2012 04 20, 07:59)
Pas rcl manau yra apipurkšta vandeniu, ir fotoparato blykstė atsispindi, tai ir atrodo blizgantys.
turejom mes namie katina. Jei tik esdavo kaulelius, tikra zuvi ar siaip koki namini maista - kailis neblizgedavo. Kai pradejau sert visokiais wiskas ir kitekat - kailis tiesigo zvilgedavo. Isvadas darykit patys
Ne į temą, bet aktualu
Gal užmatėte kur nors agroplėvelei akcijas?