Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai,paprikos :)

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 04, 18:44)
prasidėjo paprikų dygimas šiltnamy, nespėju rauti  doh.gif

man pernai taip ciliai dygo uzsilike is uzpernai metu doh.gif
laukiu nesulaukiu kada bus galima paprikas ir cilius i siltnami tarabanint. nes kai kurie jau pusmetriniai doh.gif siaubo filmas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2012 05 04, 17:55)
man pernai taip ciliai dygo uzsilike is uzpernai metu doh.gif
laukiu nesulaukiu kada bus galima paprikas ir cilius i siltnami tarabanint. nes kai kurie jau pusmetriniai doh.gif siaubo filmas unsure.gif

taip ir matau vampyriškus čilius lotuliukas.gif Siaubiakai yra gėris wub.gif

A tai ko nepersodini? bigsmile.gif Jei ne keli trukdžiai, praėjusį savaitgalį būčiau persodinus, dabar tik rytojui dėžės sukrautos ir rytoj ( nius labai labai tikiuosi, kad vėl kokia nesąmonė neįvyks) persodinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 04, 17:46)
prieš persodinimą visus augalėlius reikia gerai pamirkyt vandeny (arba gerai prilaistyti), tada paspaudaliojus vazonėlį lengva juos persodinti. šitaip nepasižeidžia šaknys.

Ai, gerai prilaistyti tai dar nuo vaikystės aiškus ir žinomas reikalas. Taip su seneliu pomidorų šiltnamius apsodindavom bigsmile.gif Įtariu, kad saulės trūkumas gali reikštis, nes drėgmės rodos pakanka unsure.gif
Atsakyti
O ko truksta jei ziedus ir mazus uzmezgusius vaisius meta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2012 05 07, 21:27)

skaiciau, kad taip buna, jei per karsta augalams, arba jie pertresiami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2012 05 07, 20:27)

kokios paprikos?
Atsakyti
o aš rinkausi akvariumui trąšas ir nužiūrėjau kad pipiram nuolaida sėklom 50 proc doh.gif nu tai kitam sezonui pasiruošiau lotuliukas.gif jei kam įdomu Ema solutions puslapy. pepperoncikų pasiėmiau, nes norėjau jų labai šiem metam bet nebuvo......... Aji nugriebiau ir habanerų ax.gif vistiek po pusmečio sėt reiks mirksiukas.gif
Atsakyti
čia jau rogių ruošimas ne vasarą bet pavasarį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rcl123: 08 gegužės 2012 - 11:22
QUOTE(vobla @ 2012 05 04, 17:55)

Pas mane irgi siaubo filmas doh.gif jei būtume savaitgalį niekur neišvažiavę, būčiau susisodinus, bet jau tikiuos neatsiras kokių nenumatytų darbų ir rytoj susisodinsiu čilius ir paprikas, šiandien žemelę pasiruošiu.
Kelios paprikos bebūdamos vazonuose užmezgė, mastau tai gal jas kaip vazonines ir augint g.gif kokio dydžio vazonų reiktų paprikoms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 08 gegužės 2012 - 11:50
paprastai ,kuo didesnis vazonas ,tuo didesnis krūmas .O augti augs bet kokiam rolleyes.gif
Atsakyti
SVEIKUTES,GAL KAS KAUNE TURIT PARDUOT PAPRIKU DAIGU blush2.gif
pasiulikit i az.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 05 08, 11:21)
o aš rinkausi akvariumui trąšas ir nužiūrėjau kad pipiram nuolaida sėklom 50 proc  doh.gif  nu tai kitam sezonui pasiruošiau  lotuliukas.gif  jei kam įdomu Ema solutions puslapy. pepperoncikų pasiėmiau, nes norėjau jų labai šiem metam bet nebuvo......... Aji nugriebiau ir habanerų  ax.gif  vistiek po pusmečio sėt reiks  mirksiukas.gif

na, bet ir uzvedet Jus mane ten bigsmile.gif uzsisakiau ir as seklu blush2.gif pasiemiau is ten Naga viper; Rocoto orange; Pepperoncini golden ir zinoma Jalapeno wub.gif Jau dabar laukiu kito sezono bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti