Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai,paprikos :)

QUOTE(Avijacija @ 2012 05 27, 19:34)
nu mano balkoninis bird eye demon kažkoks gigantas užaugo. Tipo parašyta buvo kad tinka labai vazonuose ant palangės. Ale žiūriu kad išvarė į aukštį............ jaučiu transportuosiu aš jį pas mamą  doh.gif  tik kolkas gražus lapų nemėto, medžiagų pakanka. Nes įsodinus gal į kokių 3-3.5 litrų vazoną. Galvojau tikrai užteks. Dabar kilo abejonės  blink.gif  teks ieškot didesnės taros jei ką. Labai norėjops ir namie turėt čiliuką, nugnybi kokį kai labai užsimanai....... bet iš jo to stiebo tiek atžalėlių dar........... kad kibirais semsiu aš tuos čilius nuo vieno daigo  lotuliukas.gif

Beveislis maximinis augo gal tris metus, numesdavo lapus ir vel zydejo, jau rodos visai amen, bet vel atsigaudavo. Vasara lauke, ziema ant palanges. Kai jau meciau lauk, tai saknu buvo daugiau nei zemiu. Kokiu 3 ltr vazone. Aisku, po 2-3 pipiriukus tik bebudavo. Manau, kad ramiai metus gali augt.
Atsakyti
mano ciliukai laukia prie siltnamio gerai jauciasi,kai iskeliau laukan tai virsunes sakotis pradejo ir zydeti. tik va saldziosios siltnamyje ko tai blogai jauciasi suvargo tokios lapus meto,bet gi jos ir turetu man sake kad siltnamyje siltai gyventi.kol vazonuose buvo tai grazios buvo nebesuprantu.rugsta dilgeles reiks palaistyti gal atsigaus.
Atsakyti
nekelia kažko foto, tai nuorodą įdedu. Čia normalus toks dydis jo? auga pietinėj pusėj, saulės gauna nemažai. Sodinau į žemę su biohumusu. Bet kolkas nė netręšiau.......

http://public.fotki....2-05270065.html
Atsakyti
Mano čiliukai lauke ...
Hungariukai user posted image
De Cayenai user posted image
Atsakyti
šiumetiniai Jaloro smile.gif neužilgo turėtų pradėti nokti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rcl123: 28 gegužės 2012 - 14:52
edinka gražūs čiliai. norėjau paklaust, ar dengiat juos kuom nors ar visai ne? nes aš taip pat pakeltoj lysvėje noriu susodinti lauke. tik galvoju, gal susmeigti tuos nedidelius lankelius ir agro ar paprastą plevę užmest.
Atsakyti
QUOTE(bundze @ 2012 05 28, 16:18)
edinka gražūs čiliai. norėjau paklaust, ar dengiat juos kuom nors ar visai ne? nes aš taip pat pakeltoj lysvėje noriu susodinti lauke. tik galvoju, gal susmeigti tuos nedidelius lankelius ir agro ar paprastą plevę užmest.

Pabandysiu siemet augint visiskai nedengdama ax.gif
Atsakyti
Pas edinka jau beveik visa plantacija smile.gif ir vaisiukai tokie neblogi jau.
Atsakyti
o mano vargsiukai tupi dar litriniuose indeliuose. Vesiu jau vazonus ir sodinsiu i didesnius.
Atsakyti
Sveikos paprikų augintojos smile.gif
pirmi metai auginu ir paprastas paprikas ir čiliukus, tad noriu paklausti ar pažastėles skabyti kaip pomidorams, ar palikti augti unsure.gif čiliukų tai matau kad ir pažastėlėse leidžia pumpuriukus, o saldžiųjų pažastėlės dar mažytės, tad nelabai įsivaizduoju blush2.gif
ir dar čiliukai kai kurie nuamaravo, kuom purkšti, užtektų ūkiško muilo tirpalo ar kuo rimčiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viola78: 29 gegužės 2012 - 14:20
QUOTE(viola78 @ 2012 05 29, 14:19)

ir dar čiliukai kai kurie nuamaravo, kuom purkšti, užtektų ūkiško muilo tirpalo ar kuo rimčiau g.gif

turėtų užtekti ir muilo -šiaip dar tinka coca cola ,fairy ,žaliasis muilas
Atsakyti
Jooooo, nuo amaru coca cola thumbup.gif , bet po to saldziarures skruzdes apkimba augalus doh.gif
Atsakyti