Prašom, man, mažai mokytam triušiui, išaiškinti, kada galima čiliakus į lauką sodinti. Stovi ant palangės su pipiriukais įvairaus kalibro, nelaikysiu juk aš jų iki rudens šitaip

mano taip pat jau savaitė kaip apsigyveno lauke. Toliau augina čiliukus, bet vėsoka jiems ir lietaus gavo daugiau negu reikėjo, ir ledukų paragavo.
Pasėjau 3 sėklas purple jalapenas ir išaugo vienas tai tikrai kas turėjo būti, o vat kiti tai man mįslė. Vienas auga lapuotas stambiais lapais, bet vis dar jo vaisių nėra. Kai bus su čiliais įmesiu foto gal kas atpažinsit.
Pasėjau 3 sėklas purple jalapenas ir išaugo vienas tai tikrai kas turėjo būti, o vat kiti tai man mįslė. Vienas auga lapuotas stambiais lapais, bet vis dar jo vaisių nėra. Kai bus su čiliais įmesiu foto gal kas atpažinsit.
Ačiū už atsakymus.
QUOTE(rcl123 @ 2012 05 30, 22:10)
jeigu problematiška surasti boro rūgšties tai gal tada geriau naudoti fairy arba žalią muilą ,šito jau visur pilna
nes coca tik namie gerai ,kur nėra skruzdėlių 

o kaip ta tirpala su ukisku muilu taisot ir kada reikia purkst?visiems medeliams tinka?ar uztenka vien sio tirpalo?
QUOTE(alinux28 @ 2012 06 04, 17:49)
o kaip ta tirpala su ukisku muilu taisot ir kada reikia purkst?visiems medeliams tinka?ar uztenka vien sio tirpalo?
ūkiško muilo proporcijų nežinau ,o žaliojo muilo dedu 30 g ant litro vandens .Purkšti reikia visų lapų vidines puses ,bet reikėtų pasiaiškinti ar jūsų veislė nėra jautri muilui ,nes pvz bhut jolokia iš karto numetė visus žiedus po muilo procedūros nors visi kiti aplinkui atlaikė be problemų

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 04, 14:43)
Gera savaitė kaip lauke auga
mano vienas irgi lauke tupi (po agro). Nepasakyčiau, kad atrodo patenkintas.. Man rodos, šalta jam visgi. Kitus susodinau į didelius vazonus ir laikau verandoj. Aš kai šiemet penkis teturiu, galiu sau leist visus namie augint

QUOTE(rcl123 @ 2012 06 04, 21:56)
ūkiško muilo proporcijų nežinau ,o žaliojo muilo dedu 30 g ant litro vandens .Purkšti reikia visų lapų vidines puses ,bet reikėtų pasiaiškinti ar jūsų veislė nėra jautri muilui ,nes pvz bhut jolokia iš karto numetė visus žiedus po muilo procedūros nors visi kiti aplinkui atlaikė be problemų 

na as pipiriuku neturiu,tik siltnamyje paprikyciu

QUOTE(saintlina @ 2012 06 05, 06:29)
mano vienas irgi lauke tupi (po agro). Nepasakyčiau, kad atrodo patenkintas.. Man rodos, šalta jam visgi. Kitus susodinau į didelius vazonus ir laikau verandoj. Aš kai šiemet penkis teturiu, galiu sau leist visus namie augint 

Oi, oi, kaip poniškai

o kodel siltnamyje augancios paprikos ir ciliai apvyte, dregmes, tai tikrai gana, nes po siaudais vis dregna, kiek paziuriu. ar gali buti cia maisto medziagu trukumas (siemet visas siltnamis tragiskas - paprikos ir cili apvyte, pomidorai rudi, baklazanai gelsta, agurkai neauga. gal truksta ko?
Mano būsimas derlius, gal jau neužilgo noks, jau labai laukiu
Paprikytės:

Čiliukai:

Paprikytės:

Čiliukai:

Oho koks derlius nusimato
jolituxxx, cia gal tos maximines?