Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai,paprikos :)

QUOTE(madmuazele @ 2012 06 07, 12:09)
Oho koks derlius nusimato thumbup.gif  jolituxxx, cia gal tos maximines?

Maximines išdalinau kam buvo liūdna situacija su paprikomis, man jau nebuvo kur jų dėt, vargo vazonuose, pas uošvį auga jos, tai sakė irgi kažkas panašaus ir derlius nusimato biggrin.gif O čia TRAPEZ, jos vėliau nei maximinės pradėjo megzti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 06 07, 13:20)
Maximines  išdalinau kam buvo liūdna situacija su paprikomis, man jau nebuvo kur jų dėt, vargo vazonuose,  pas uošvį auga jos, tai sakė irgi kažkas panašaus ir derlius nusimato biggrin.gif O čia TRAPEZ, jos vėliau nei maximinės pradėjo megzti ax.gif

mano dar tik zydeti ima paprikos. nors atrodo ir anksti setos, gal per tamsu joms siltnamyje,kai pomidorai uzgoze viska aplink g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 06 07, 13:32)
mano dar tik zydeti ima paprikos. nors atrodo ir anksti setos, gal per tamsu joms siltnamyje,kai pomidorai uzgoze viska aplink  g.gif

pas mane jos irgi tik ziedeliuys krauna.ir pas kaimyne maciau tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane irgi yra tik žydinčių ar kraunančių žiedus, nes sėjau vėliau smile.gif O šitos bus anstyvesniam derliui, tik 2 turiu tokias ax.gif
Atsakyti
balkone praeitą savaitę :
Monkey Face :
user posted image

ir Rocoto Manzano Red
user posted image
Atsakyti
o as su tokiu klausimu atkeliavau 4u.gif . Jus sodinat paprikas ir ciliukus i viena siltnami? Kazkur skaiciau, kad jei jos tarpusavy apsidulkina, paprika igauna kartuma g.gif Ar kazkaip sodinti reikia jas atokiau viena nuo kitos? Paprika auga jau siltnamy, o vat ciliuku dar neperkeliau, susibalamutinau dabar smile.gif
Atsakyti
Ir as pa pati girdejau.moteris dave ciliuku ir papriku daigeliu ir pasake.paprikas sodink i siltnami o cilius i lauka.nes jei ciliai bus siltnamyje tai ir pomidorai apkars nuo ju.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 06 08, 10:14)
jei ciliai bus siltnamyje tai ir pomidorai apkars nuo ju.

blink.gif blink.gif doh.gif
Įtariu, kad tai moterėlei pačiai neteko augint nei pomidorų, nei čilių g.gif
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2012 06 08, 08:26)
o as su tokiu klausimu atkeliavau  4u.gif .

paprikų šalia čilių tikrai nerekomenduojama augint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 birželio 2012 - 10:20
QUOTE(zikas1970 @ 2012 06 08, 08:26)
o as su tokiu klausimu atkeliavau  4u.gif . Jus sodinat paprikas ir ciliukus i viena siltnami? Kazkur skaiciau, kad jei jos tarpusavy apsidulkina, paprika igauna kartuma  g.gif Ar kazkaip sodinti reikia jas atokiau viena nuo kitos? Paprika auga jau siltnamy, o vat ciliuku dar neperkeliau, susibalamutinau dabar  smile.gif

Pas mane auga viename šiltnamyje tik toliau vieni nuo kitų, paprikos vienoje pusėje viename gale, o čiliukai kitoje pusėje ir kitame gale, pomidorų tarpas skiria dar juos ax.gif Pirmą kartą taip auginu tai negaliu komentuot, kai paragausiu paprikas pasakysiu ar galima taip augint ar ne biggrin.gif
Atsakyti
as nezinau tiesiog mane taip perspejo tai as galvojau is savo patirties taip pasake. as kadangi pirmus metus sodinu tai nesiginciju nes zalia dar.
Atsakyti
Man tai truput keistokai atrodo, jog pomidorai gali apkartsi. Aš pirmus metus auginu čilius šiltnamyje tai irgi negaliu labai ginčytis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 06 08, 10:22)

paprikų šalia čilių tikrai nerekomenduojama augint.

QUOTE(jolituxxx @ 2012 06 08, 13:27)
Pas mane auga viename šiltnamyje tik toliau vieni nuo kitų, paprikos vienoje pusėje viename gale, o čiliukai kitoje pusėje ir kitame gale, pomidorų tarpas skiria dar juos  ax.gif Pirmą kartą taip auginu tai negaliu komentuot, kai paragausiu paprikas pasakysiu ar galima taip augint ar ne  biggrin.gif

supratau, tuomet ciliukus reiks kraustyti i lauka, nes silnamy, jei reikia toliau sodinti, kaip ir vietos neliko smile.gif
QUOTE(karosimi @ 2012 06 08, 13:28)
. as kadangi pirmus metus sodinu tai nesiginciju nes zalia dar.

visai kaip as biggrin.gif
Atsakyti