Sveikos. Gl ks nors galit pasakyt, ka reikia daryt
noriu pradet naudotis telemaxima, ir nezinau ka ten reiki daryt - nusipirkt koki kortele ar ka?

QUOTE(mamukai @ 2009 05 28, 15:53)
noriu pradet naudotis telemaxima, ir nezinau ka ten reiki daryt - nusipirkt koki kortele ar ka?

Būtent, ten prie kasos dažniausiai kaba/guli jos. Klauskit kasininkės ir ji jums duos jei nerasit

QUOTE(mamukai @ 2009 05 28, 15:53)

Nusipirkti pakuotę ir paskaityti pridėtą instrukciją. Sėkmės!

Aciu labai, siandien ir padarysiu viska. O jus pacios naudojates telemaxima? kaip rysys?
QUOTE(mamukai @ 2009 05 29, 13:59)
Aciu labai, siandien ir padarysiu viska. O jus pacios naudojates telemaxima? kaip rysys?
tele maximos tai kitaip sakant bites rysys, turetu veikti gerai. Mano tevelis naudojasi tai patenkintas
jo, bites rysys geras, mano vyro firma eurocom naudojasi, tai ji irgi bites tinkla nuomuojasi, ar kaip ten , tai irgi rysys geras

siandie gavau zinute,kad visa vasara su omnitel klientais nemokamai,kas turi asmenini plana.nu gal ir neblogai:)
Ir aš gavau SMS kad nemokamai visam tinkle visą vasarą, bet Omnitelio puslapy apie tai nieko nerandu?

o tai cia rimtai, kad nemokami pokalbiai omnitel tinkle visa vasara? man kazkaip neitiketinai skamba
gavau siand ir as sms, bet taip sunku patiket

QUOTE(tauskalyte @ 2009 06 02, 14:47)
o tai cia rimtai, kad nemokami pokalbiai omnitel tinkle visa vasara? man kazkaip neitiketinai skamba
gavau siand ir as sms, bet taip sunku patiket 

Nesitiki ir man. ir niekur daugiau jokios info nerandu

as skambinau i pati pmnitel tai jie patvirtino jog tikrai nemokamai. ot laikai atejo

QUOTE(atenesiuke @ 2009 06 02, 14:12)
as skambinau i pati pmnitel tai jie patvirtino jog tikrai nemokamai. ot laikai atejo 

nu tikrai kazkok komunizmas