Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilaus ryšio operatoriai

Apklausa: Kokiu mobilaus ryšio operatoriaus paslaugomis naudojatės? (531 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(tauskalyte @ 2009 06 02, 15:58)
nu tikrai kazkok komunizmas  lotuliukas.gif matyt, daug klientu isbego is omnitelio, tai bijo, kad ir like nepabegtu, ir daro visokias akcijas  lotuliukas.gif

ai, ras jie dar būdų tuos pinigėlius iš mūsų atsigriebti-vėl kokį planą pakeis ar dar ką nors išmąstys irnesakyk.gif. Gavau ir aš tą sms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 02 birželio 2009 - 16:52
QUOTE(audiga @ 2009 06 02, 15:09)
Nesitiki ir man. ir niekur daugiau jokios info nerandu g.gif  Jei tiesa, tai būtų liuks thumbup.gif

http://www.omnitel.l...e_nemokami/6757 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 06 01, 09:39)
tele maximos tai kitaip sakant bites rysys, turetu veikti gerai. Mano tevelis naudojasi tai patenkintas

drinks_cheers.gif ryšys geras, minusas tas, kad sąskaitą reikia pildyti kiekvieną mėnesį, kai kitur galima kas 3mėn.žinoma jei pinigėlių nepritrūksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tauskalyte @ 2009 06 02, 14:47)
o tai cia rimtai, kad nemokami pokalbiai omnitel tinkle visa vasara? man kazkaip neitiketinai skamba  g.gif gavau siand ir as sms, bet taip sunku patiket  blink.gif

QUOTE(audiga @ 2009 06 02, 15:09)
Nesitiki ir man. ir niekur daugiau jokios info nerandu g.gif  Jei tiesa, tai būtų liuks thumbup.gif

QUOTE(tauskalyte @ 2009 06 02, 15:58)
nu tikrai kazkok komunizmas  lotuliukas.gif matyt, daug klientu isbego is omnitelio, tai bijo, kad ir like nepabegtu, ir daro visokias akcijas  lotuliukas.gif

Na as anksciau, Valandos2, savo minuciu daznai neprakalbedavau, dabar tuo labiau, tai tokia ta dovana doh.gif o svarbiausia paemiau su telefonu, tai kaip suprantu jie ir mokesti uz telefona padidino... o kam sumazimo mokesti, kaip susitaret, man pasiule 1 val. uz 15lt.,sakau, palaukit, valandos2 turejau 2val uz 14.5, pradejo sneket apie sujungimo mokiesti...tai parasiau pareiskima, dabar lauksiu g.gif
Atsakyti
Nemokamai visa vasarą su omnitel, puiku, kad norst kažkas gero, norst dauguma mano pažįstamų išsilakstė po kitus tinklus . Nebetaip daug liko su galėsiu vasarą plepėt .... : rolleyes.gif
Atsakyti
Gavom ir mes su MB sms-dėl nemokamų pokalbių tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas nors turite TELE2 plana MINI? Be sutarties jis, tarifai neblogi, kazin kaip ten istikruju?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 06 16, 09:50)
Sveikos,
Gal kas nors turite TELE2 plana MINI? Be sutarties jis, tarifai neblogi, kazin kaip ten istikruju?...  g.gif

Jis su sutartim, tik ji neterminuota, kada panorėjusi gali nutraukti, naujo telefono su šiuo planu neduoda smile.gif
Atsakyti
Mano nuomone, tai tele2 ilgai neissilaikys su tuo Mini, pritrauks klientu, o po to panaikins plana smile.gif
O kaip jums tele2 rysys? Man tai nekoks buvo... kai dabar eurocom turiu, tai zymiai geresnis.
Atsakyti
QUOTE(saules_asarele @ 2009 06 17, 11:30)
Mano nuomone, tai tele2 ilgai neissilaikys su tuo Mini, pritrauks klientu, o po to panaikins plana smile.gif
O kaip jums tele2 rysys? Man tai nekoks buvo... kai dabar eurocom turiu, tai zymiai geresnis.

Nebus Mini bus kiti planai, kodėl manot, kad neišsilaikys? smile.gif
Atsakyti
Manau, kad pats Tele2 tai tikrai issilaikys, juk didele kompanija. Bet pats Mini, tai ir as manau, kad neilgam smile.gif
Kazkaip pacios tai nevilioja tele2, kol kas eurocomu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Juokas ima skaitant pasisakymus, kur sakoma, jog tarkim Tele2 palnas MINI neissilaikys, nes ponios TAIP MANO... lotuliukas.gif Ko verti pamastymai, nepateikant svariu argumentu ?! bigsmile.gif
Atsakyti