Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilaus ryšio operatoriai

Apklausa: Kokiu mobilaus ryšio operatoriaus paslaugomis naudojatės? (531 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(DaivaGrin @ 2006 10 19, 13:36)
nieko sau, sitas planas tikrai neblogai skamba

Radau vienoj gydymo istaigoj prideta lankstinuku, pasiemiau namo pastudijuot, bet i-nete irgi nieko panasaus neradau. Todel ir sakau, kad reiktu i salona detales issiaiskint uzeit.
Atsakyti
QUOTE(DaivaGrin @ 2006 10 19, 13:44)
Tai kaip ir nieko cia gero nematau. Kazkoks siaubas, tokia bendrove, bet konkurencingos kainos tai nenori pasiulyti g.gif

Ten tokios akcijos nuolat vyksta doh.gif

QUOTE(ypata @ 2006 10 19, 14:00)
Manau, kad dar kazkas po tuo slypi, reix kada nueit pasiaiskint...

Aš manau, kad niekas čia neslypi, tiesiog planas skirtas tikslinei grupei, o ne eiliniams vartotojams doh.gif Ir tie lankstinukai greičiausiai per klaidą koridoriuje buvo padėti doh.gif
Jei klystu , tuomet visai įdomu bigsmile.gif Bet net pavadinimas tikslinis...

QUOTE(violetik @ 2006 10 19, 17:05)
pasakysiu jums vieną dalyką - jei norite pigiau kalbėti - keiskit operatorių(BŪTINAI su tuo pačiu nr),nesvarbu į kurį(jie labai vertina konkurentų abonentus cool.gif

Aš jau buvau užsidegusi keisti, bet prieš gerus pusantrų metų esu pasinaudojusi OMNITEL "akcija" (kur taiko nuoladą telefonui ir pririša 24 ar 36 mėn ) , tai negaliu išeiti, nes bauda numatyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 10 19, 19:32)

Aš jau buvau užsidegusi keisti, bet prieš gerus pusantrų metų esu pasinaudojusi OMNITEL "akcija" (kur taiko nuoladą telefonui ir pririša 24 ar 36 mėn ) , tai negaliu išeiti, nes bauda numatyta  doh.gif

žinok, yra operatorių, kurie sutinka apmokėt tavo baudą thumbup.gif (rodos Bitė, Eurocomas, Teledema g.gif )
P.S.omnitel Bitės klientams siūlo po 9ct skambučius į omnitel, į kitus tinklus po 19 ct, ir 500lt nuolaidą telefonui(saviškiams nieko panašaus schmoll.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violetik: 20 spalio 2006 - 09:14
nu sakes, kokia neteisybe. tai prisiviliojant tai taip grazu kad oi oi oi
o mums istikimiems klientams SPYGA TAUKUOTA.
kokia neteisybe
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 10 19, 13:40)
Čia tokia kaina abiems metams, ar tik pirmiems?

Man atrodo kad abiems.Nors nesu tuo tikra.
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2006 10 20, 10:12)
žinok, yra operatorių, kurie sutinka apmokėt tavo baudą thumbup.gif (rodos Bitė, Eurocomas, Teledema g.gif )
P.S.omnitel Bitės klientams siūlo po 9ct skambučius į omnitel, į kitus tinklus po 19 ct, ir 500lt nuolaidą telefonui(saviškiams nieko panašaus schmoll.gif )

Dėkui 4u.gif Reikės pasidomėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2006 10 20, 09:12)

Pagalvojau,reikės nueiti į Omnitelį ir pasiklausinėti apie tarifus ir sąlygas telf.pakeitimui.Ir sakiau užmesiu apie klientų viliojimą iš kitų operatorių,ir apie jiems palankesnes sąlygas.Įdomu ar atsiras tos gerėsnės sąlygos tada ir ištikimiems klientams lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2006 06 06, 21:19)
Na tai aišku kiek kalbėsi tiek mokėsi,bet kitų tinklų tarifai šiek tiek mažesni ax.gif .Nors ryšis kažkaip omnitel geriausias,kur į gamtą nuvažiavus laisvai visur gali susikalbėti,ko negalėčiau pasakyti apie kitus tinklus wub.gif

Buvau Biteje perejau i Omnitel. Galiu pasakyti kad miestuose Bites rysys geresnis. Omnitelyje pasitaiko, kad kalbantis trukineja balsas.
Aisku yra vietu kur geriau veikia Omnitel, kitur Bite, kitur Tele 2, bet miestuose manau turetu veikti be priekaistu visi operatoriai.
Atsakyti
QUOTE(DaivaGrin @ 2006 10 19, 13:44)
g.gif O as siandien sudejau laiska Omniteliui, tai jie man toki laiskeli atsiunte atgal:
Dekojame Jums, kad naudojates Omnitel paslaugomis ilga laika ir
tikimes,
kad liksite musu klientu toliau. Jusu nurodytais numeriais Jus galite
naudotis lojalumo programomis. Jums galiojancios akcijos:

Iki 2006-12-31 vyksta akcija, kurios metu esami privatus abonentai,
besinaudojantys "Mano", "Draugai", "Kalbek", "Connect 50 privatiems" ar
"Connect 100 privatiems" mokejimo planais bei OMNITEL tinkle isbuve ne
maziau kaip 9 menesius ir pasirase 18 men. sutarti, telefonu aparatus
gali
isigyti su 380 Lt nuolaida. Klientui isigijus telefona pagal sia
akcija,
automatiskai ijungiama paslauga “Mobilus iskart”, kuria klientas
isipareigoja naudotis 18 men. ir moketi paslaugos menesini mokesti - 5
Lt/men.

besinaudojantys "Mano", "Draugai", "Kalbek", "Connect 50 privatiems" ar
"Connect 100 privatiems" mokejimo planais bei OMNITEL tinkle isbuve ne
maziau kaip 12 menesius ir pasirase 24 men. sutarti, telefonu aparatus
gali
isigyti su 420 Lt nuolaida. Klientui isigijus telefona pagal sia
akcija,
automatiskai ijungiama paslauga “Mobilus iskart”, kuria klientas
isipareigoja naudotis 24 men. ir moketi paslaugos menesini mokesti - 5
Lt/men.

besinaudojantys mokejimo planais "Draugai", "Connect 50 privatiems" ar
"Connect 100 privatiems", pasirase 12 men. sutarti, dvylika menesiu su
trim
"Isrinktaisiais", kuriems priskirti trumpieji numeriai 1501, 1502, 1503
kalba nemokamai.

Iki 2006-12-31 vyksta akcija, kurios metu esamiems privatiems
abonentams,
besinaudojantiems mokejimo planais "Draugai" arba "Mano", pasirasius 12
men. sutarti dvylika menesiu pokalbiams OMNITEL tinkle taikomas 19
ct/min.
tarifas.
Tai kaip ir nieko cia gero nematau. Kazkoks siaubas, tokia bendrove, bet konkurencingos kainos tai nenori pasiulyti g.gif

QUOTE(dėja @ 2006 10 21, 00:54)
Pagalvojau,reikės nueiti į Omnitelį ir pasiklausinėti apie tarifus ir sąlygas telf.pakeitimui.Ir sakiau užmesiu apie klientų viliojimą iš kitų operatorių,ir apie jiems palankesnes sąlygas.Įdomu ar atsiras tos gerėsnės sąlygos tada ir ištikimiems klientams lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taigi jau kazkas bande prispausti omniteli prie sienos o jie pasiule tik tai ka ir visada galima gauti. manau kad nelabai ka ten gero suzinosi g.gif:hm g.gif
na jeigu tik isspausi is ju ka nors naudingo duok ir mums zinoti ax.gif
Atsakyti
Visa laika buvau tele2 kaip abonentas, po to pasikeiciau i pildyk, dabar turiu ir omnitel extra, ir pildyk,ir dar ezys su bite kazkur metos..
Niekada nesigailejau, kad emiau tele2 nors tais laikais visi keike, ir rysys geras buvo ir pigiai snekejom, ir kiek akciju dave, ir dabar manau, kad tele2 iskieka geriausias thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Will,2006 10 19, 17:32]
Aš manau, kad niekas čia neslypi, tiesiog planas skirtas tikslinei grupei, o ne eiliniams vartotojams doh.gif Ir tie lankstinukai greičiausiai per klaidą koridoriuje buvo padėti doh.gif

Tai va, išsiaiškinau apie Dema Medikas - tai planas medikams ir studentams medikams. Atsineši darbo pažymėjimą, arba studento pažymėjimą ir gali gauti šitą planą. Aš, ko gero, rinksiuosi jį, nes Teledema naudojasi Bitės tinklais, tai problemų dėl ryšio, manau neturėtų būti... O šiaip jie dabar pakeitė senus planus privatiems į naujus, visai neblogi, mano akimis. Abu jau yra aprašyti jų tinklalapyje, jei kam įdomu.
Atsakyti
Isbuvau abonentu virs 7 metu doh.gif ir tik 2 metus galejau kalbetis 4 savaites nemokamai tam paciam tinkle.Mano tinklas Omnitelis doh.gif Neskaitant to ,kad mano saskaitos 6 menesius is 12 buvo verysad.gif vyras dirba uzsienyj tai skambinau ir turejau tik si kortele(skambinau i visus tinklus)Dabar turiu visu tinklu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsissakiau Omnitelio tik siais metais,nors buvau jiems uzsiminusi,kad noriu atsijungti nors 6 men. ir ka??Gavau kupona su nuolaida,bet sutarti reikia prasitesti 12men. maziausia.Nenoriu schmoll.gif
Is tikruju geras yra Pildyk 4u.gif
Atsakyti