QUOTE(ypata @ 2006 10 28, 16:29)
Na va, turejau proga paskambinti 1533 visai kitu reikalu, bebaigiant pokalbi mergina sako : "matau, kad pasibaigus Jusu sutartis, ar nenoretumete pasinaudoti lengvatomis ?"

Na, as jai pasakiau, kokias man "lengvatas" siule salonuose ir kad apskritai ruosiuos "nest muila" is ju kontoros. O ji man paaiskino, kad man priklauso 400 Lt nuolaida telefonui isisgyti ir 29 ct/min. i visus tinklus, jei sutarti pratesciau 24 men. Ir tuos pacius jau seniau vardintus variantus dar pasiule. Ir dar sake, kad jei nueiciau i salona ir jie man to nepasiulytu - tegu skambina tuo paciu 1533 ir jiems viskas bus paaiskinta ir paliepta.
Tai va, dabar esu giliam susigrauzime, nes nzn, ar likti tame Omnyje, ar visgi zygiuot i Teledema...
Taigi ir as pasinaudojau jusu pasiulymu ir paskambinau 1533. Man pasiule taipogi tik 29ct/min +400Lt telefui, bet si akcija galioja iki 10 31. Tuos 19ct/min siulo tik tiems kas turi didesnes saskaitas.

zodziu gaunasi visur panasiai: omitel 29ctmin, tele2 pirmais metais 18ct/min antrais 36ct/min (vidurkis 27ct/min), Teledema 25ct/min,

tik teledomoje vienu vardu registruoti abonentai kalbasi uz dyka be papildomu mokesciu.

o tele2 duoda nauja tel uz gera kaina
taigi KA RENKAMES????