Įkraunama...
Įkraunama...

Gaila

iškart sakiau, kad reikia arba Gaile arba Ringaile pavadinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(batelis @ 2006 04 28, 19:53)
Nu bet tu matau esi " nebloga drauge". Koks tavo reikalas koki zmogus duos savo vaikui varda , juk ne tavo tas vaikas g.gif Tokia diskusija uzvedei  doh.gif
Kaip jau minejau, pazinojau viena Gaila ir nieko tas vardas man neatrode isskirtinis ir niekas nesiejo jo su gailesciu. Labai simpatiska mergina su tuo vardu buvo mano klasioke.  mirksiukas.gif

O tu turbūt iš tų, kurios tyli, nuomonės neišsako arba pritariamai linkčioja galvelę, nors iš tiesų nesutinka su vienu ar kitu dalyku doh.gif
Ir labai gaila, kad Dievulis tau pagailėjo jumoro jausmo cool.gif

Atsakyti
Nu ne man tokie vardai nesuprantami,nei Gaila nei Verda kaip cia kazkurioje temoje buvo schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Tai kazkas verda tai kazko gaila lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu gi originalius vardus nori isrinkti hihihi.gif Verda geras variantas thumbup.gif nera Kepa? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir prigalvoja žmonės tų vardų blink.gif Nejaugi sunku vaikui išrinkti normalų varda.
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2006 04 30, 09:48)
O tu turbūt iš tų, kurios tyli, nuomonės neišsako arba pritariamai linkčioja galvelę, nors iš tiesų nesutinka su vienu ar kitu dalyku  doh.gif
Ir labai gaila, kad Dievulis tau pagailėjo jumoro jausmo  cool.gif

Tau labai patiktu, jei tavo drauge uzvestu tema" Kaip jums mano drauges berniuko vardas Ignius kaip Siknius"? Nu kas cia per vardas? Tragedija ne vardas biggrin.gif

Ps.: cia as kaip pavyzdi, neisizeisk blush2.gif nu bet tau dave dievulis jumoro jausma, tai pasijuok biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2006 05 01, 14:52)
Nu ir prigalvoja žmonės tų vardų blink.gif  Nejaugi sunku vaikui išrinkti normalų varda.

Na vieniems normalus vardai kitiems atrodo kaip nenormalus ir nieko cia nepadarysi...
Jei bus taip kaip noriu ir turesiu savo leliu tai bandysiu pati sukurti varda is 2 vardu kitokiu, ir kad butu tinkamas ir lietuvoje ir uzsienyje. Noriu reto, bet grazaus ir svarbiausia - tinkancio vaikiukui.. wub.gif
Galbut misija imposible bet jau yra keli variantai ax.gif
Atsakyti
bateli, nu pavarei blink.gif hihihi.gif ypac su tuo jumoro jausmu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šios temos pliusas bent jau tame, kad draugė turi šansą pažiūrėti, kaip į jos dukrytės vardą reaguotų kiti. Tikriausiai realybėje netgi negirdėtų tokių pasijuokimų, nes čia mamos atvirai pasisako, bet tai rodo, kad nemažai žmonių bent jau mintyse pasišaipytų ar pagailėtų mergaitės tokiu vardu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2006 05 01, 21:11)
Šios temos pliusas bent jau tame, kad draugė turi šansą pažiūrėti, kaip į jos dukrytės vardą reaguotų kiti. Tikriausiai realybėje netgi negirdėtų tokių pasijuokimų, nes čia mamos atvirai pasisako, bet tai rodo, kad nemažai žmonių bent jau mintyse pasišaipytų ar pagailėtų mergaitės tokiu vardu  4u.gif

BUTENT!!!!! drinks_cheers.gif ta tema ir sukuriau tam, kad mamyte pasiziuretu kaip i si varda reaguoja kitos mamytes. nes realiai gyvenime kaip tu ir sakau i akis yra sakoma viena, o uz akiu saipomasi. o cia, virtualioje erdveje galima suzinoti eal nuomone. juk mes ir siaip apie daug ka ieskome atsiliepimu internete ir jie mums padeda. pvz, pries vykstant i kelione pasiziurine ne tik tai ka firma raso apie ta viesbuti, bet ir turistiu atsiliepimus, taip pat ir cia. Tiesiog mes zmogui pagelbejome! nes praktiskai nera apie si varda nei vieno gero atsiliepimu. as pritariu ir kitai mamytei, kuri rase, kad Gaila, Verda - tai veiksmazodziai o ne vardai. Zmones, mes is didelio rasto iseiname is krasto! juk yra tiek daug graziu vargu, tai kad tie veiksmazodziai? doh.gif
Atsakyti
o del vardo dar neapsisprende? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(batelis @ 2006 05 01, 16:13)
Tau labai patiktu, jei tavo drauge uzvestu tema" Kaip jums mano drauges berniuko vardas Ignius kaip Siknius"? Nu kas cia per vardas? Tragedija ne vardas  biggrin.gif

Ps.: cia as kaip pavyzdi, neisizeisk  blush2.gif  nu bet tau dave dievulis jumoro jausma, tai pasijuok  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Jeigu uzvestu tema, pries man isrenkant varda, "kaip jums vardas Ignius, drauge zadi pavadinti savo sunu..." tikrai nesupykciau, bet jeigu pridetu tokiu epitetu kaip siknius, tai va taip padaryciau jai bash.gif smile.gif

Labai teisingai Marilė parašė, kad tokios temos- tai priemonė, sužinoti ką mano apie vardą žmonės.
Atsakyti