iškart sakiau, kad reikia arba Gaile arba Ringaile pavadinti

QUOTE(batelis @ 2006 04 28, 19:53)
Nu bet tu matau esi " nebloga drauge". Koks tavo reikalas koki zmogus duos savo vaikui varda , juk ne tavo tas vaikas
Tokia diskusija uzvedei
Kaip jau minejau, pazinojau viena Gaila ir nieko tas vardas man neatrode isskirtinis ir niekas nesiejo jo su gailesciu. Labai simpatiska mergina su tuo vardu buvo mano klasioke.

Kaip jau minejau, pazinojau viena Gaila ir nieko tas vardas man neatrode isskirtinis ir niekas nesiejo jo su gailesciu. Labai simpatiska mergina su tuo vardu buvo mano klasioke.

O tu turbūt iš tų, kurios tyli, nuomonės neišsako arba pritariamai linkčioja galvelę, nors iš tiesų nesutinka su vienu ar kitu dalyku

Ir labai gaila, kad Dievulis tau pagailėjo jumoro jausmo

Nu ne man tokie vardai nesuprantami,nei Gaila nei Verda kaip cia kazkurioje temoje buvo
Tai kazkas verda tai kazko gaila

Nu gi originalius vardus nori isrinkti
Verda geras variantas
nera Kepa?

Nu ir prigalvoja žmonės tų vardų
Nejaugi sunku vaikui išrinkti normalų varda.

QUOTE(gritte @ 2006 04 30, 09:48)
O tu turbūt iš tų, kurios tyli, nuomonės neišsako arba pritariamai linkčioja galvelę, nors iš tiesų nesutinka su vienu ar kitu dalyku

Tau labai patiktu, jei tavo drauge uzvestu tema" Kaip jums mano drauges berniuko vardas Ignius kaip Siknius"? Nu kas cia per vardas? Tragedija ne vardas

Ps.: cia as kaip pavyzdi, neisizeisk

QUOTE(mutti @ 2006 05 01, 14:52)
Na vieniems normalus vardai kitiems atrodo kaip nenormalus ir nieko cia nepadarysi...
Jei bus taip kaip noriu ir turesiu savo leliu tai bandysiu pati sukurti varda is 2 vardu kitokiu, ir kad butu tinkamas ir lietuvoje ir uzsienyje. Noriu reto, bet grazaus ir svarbiausia - tinkancio vaikiukui..

Galbut misija imposible bet jau yra keli variantai

bateli, nu pavarei
ypac su tuo jumoro jausmu

Šios temos pliusas bent jau tame, kad draugė turi šansą pažiūrėti, kaip į jos dukrytės vardą reaguotų kiti. Tikriausiai realybėje netgi negirdėtų tokių pasijuokimų, nes čia mamos atvirai pasisako, bet tai rodo, kad nemažai žmonių bent jau mintyse pasišaipytų ar pagailėtų mergaitės tokiu vardu

QUOTE(Marile @ 2006 05 01, 21:11)
Šios temos pliusas bent jau tame, kad draugė turi šansą pažiūrėti, kaip į jos dukrytės vardą reaguotų kiti. Tikriausiai realybėje netgi negirdėtų tokių pasijuokimų, nes čia mamos atvirai pasisako, bet tai rodo, kad nemažai žmonių bent jau mintyse pasišaipytų ar pagailėtų mergaitės tokiu vardu 

BUTENT!!!!!

o del vardo dar neapsisprende?

QUOTE(batelis @ 2006 05 01, 16:13)
Tau labai patiktu, jei tavo drauge uzvestu tema" Kaip jums mano drauges berniuko vardas Ignius kaip Siknius"? Nu kas cia per vardas? Tragedija ne vardas
nu bet tau dave dievulis jumoro jausma, tai pasijuok

Jeigu uzvestu tema, pries man isrenkant varda, "kaip jums vardas Ignius, drauge zadi pavadinti savo sunu..." tikrai nesupykciau, bet jeigu pridetu tokiu epitetu kaip siknius, tai va taip padaryciau jai

Labai teisingai Marilė parašė, kad tokios temos- tai priemonė, sužinoti ką mano apie vardą žmonės.