Įkraunama...
Įkraunama...

Gaila

Geriau tegu pavadina Negaila mirksiukas.gif
Atsakyti
[turejau klasioke vardu Gailute-toks pilnas vardas buvo...na man idomu ir grazu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 04 25, 19:50)
Ne, rimtai, sis vardas pats kvailiausias ir plius dar grubus kaip viena mamyte minejo Jogaila... ir patvirtinimas del gailescio. o mano drauge masto..masto, bet paskaicius si foruma jau eme abejoti del Gailos....

man net nešovė į galvą tokia asociaija blink.gif :blink:net ir dabar man šie du vardai tarpusavy nelimpa blink.gif

QUOTE(Skipe @ 2006 04 25, 20:25)
Labai gražus vardas RINGAILĖ  wub.gif 
ir GAILIUS labai gražus  wub.gif  berniukui tinka  ax.gif

ačiū ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Megany @ 2006 04 27, 16:21)
[turejau klasioke vardu Gailute-toks pilnas vardas buvo...na man idomu ir grazu.. smile.gif

na man Gailute taipogi nera baisiau ....kosmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 04 19, 23:56)
ma su Rita panasiai cia gaunasi,  bet jis man ne kvailas. o Gaila, pats kvailiausias vardas koki tik gali tevai sugalvoti. cia mano nuomone.

Yzda - tai kvailas vardas (Yzdutė), o visi kiti vardai manau nuo gražūs, jei žmonės tais vardais gražūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 04 27, 10:53)
Geriau tegu pavadina Negaila  mirksiukas.gif

QUOTE(Katyte1977 @ 2006 04 27, 17:29)
na man Gailute taipogi nera baisiau ....kosmaras doh.gif

schmoll.gif Na manau reikia pamastyt apie vaiko ateiti>..... Siaubas ne ne ne...nors cia tevu pasirinkimas drinks_cheers.gif
Na o apie Yzda geriau net nesakysiu nuomones skabesys tikrai ir asociacija su kitais dalykais man kyla doh.gif
Atsakyti
Kad nors dar Gailė būtų, bet ir tai... o Gaila blink.gif blink.gif blink.gif vargšas vaikas tokiu vardu, nemanau, kad būtų patenkintas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 04 27, 10:53)
Geriau tegu pavadina Negaila  mirksiukas.gif

dar neblogas variantas butu "Sorry", sulietuvinus "Sori" lotuliukas.gif o gal Sorė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 04 27, 23:40)
dar neblogas variantas butu "Sorry", sulietuvinus "Sori"  lotuliukas.gif o gal Sorė mirksiukas.gif

o jeigu sūnus Soras arba Soris, o mazybinis variantas Soriukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skipe @ 2006 04 25, 20:25)
Labai gražus vardas RINGAILĖ  wub.gif 
ir GAILIUS labai gražus  wub.gif  berniukui tinka  ax.gif

Ringaile man kazkaip su ringuvos muilu asocijuojasi lotuliukas.gif
Pazinojau viena GAILA ir nekele tas vargas jokiu asociaciju mirksiukas.gif tikrai yra daug nenormalesniu. O is tikruju juk dazniausiai apie varda sprendziam pagal zmogu, o ne atvirksciai, juk buna pazisti koki bjauru zmogu, tai atrodo ir vardas jo bjaurus ir atvirksciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2006 04 28, 08:35)
o jeigu sūnus Soras arba Soris, o mazybinis variantas Soriukas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gerai cia thumbup.gif Soriuk, mazuti, paduok ..., negi gaila mirksiukas.gif

nu toks ipareigojantis vardas sakyciau, nieko gailet negali lotuliukas.gif suvalkieciams netiktu bigsmile.gif
Atsakyti
Na rimtai, man taip pat angliskas Gailos variantas dar graziau skamba - SORE. Klausykit, panos, nauja varda mes cia isgalvojom lotuliukas.gif
o berniukui SORIUKAS taip pat visai nieko smile.gif
Sore....Sore...labai grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti