Laba dienele visom
retas svecias as pas jus, bet vis prisokdama pasisikaitau
Pirmiausia dideliausi ir silciausi sveikinimai Gretutes teveliams

. Daug dziaugsmo ir meiles jusu seimynai, ramiu nakteliu. O tam ketvirtam cezariui gal kada kartu pasirysim
Virtualus geliu glebis kavalieriui Herkui antrojo gimtadienio proga
Zvakeles balandzio angeliukams Rugseje, nasata, zydra, Andryte...
Lu sveikinimai sulaukus gandru
Sveikinuosi su naujom mamytem. Jums silciausios mintys. Tegul ramybes uostas neatrodo nepasiekiamas
pamelo, xiuke, Bona-pari taip noretusi, kad visi nestuminiai nerimai tik ir liktu nerimais. Laukiam jusu stebukleliu
Lu man dare 3 cezari 39 sav+2 dienos. Bet cia Norvegijoje jie tiek leido sau laukti. Man buvo labai neramu, nes uz jokius pinigus nebuciau norejusi bent akimirka patirti to ka patyriau su Sofija, bet mano laimei vaikiukai musu nesisikubina todel aktyvaus gimdymo ir si karta nebuvo. Ketvirtas cezaris ir man leistas, bet ji darytu jau 37 savaite.
Zydra labai dziugu girdeti, kad jusu seimyna graziai gyvena!
O mes gyvenam begime, bet tas begimas geras, jis primena, kad gyvenimas eina toliau ir jame kur kas dziaugsmo nei skausmo, kur kas daugiau sypsenu , nei asaru, nors negaliu pasigirti, kad akys niekda nebesudreksta, kad liudesysy issikele is mano sielos. Jis ten, ten bus visada. Kas kart kai kas nors aplink atsitinka ilgesys pasibeldzia, jis primena, kad yra zaidu, kuriu visiskai negali uzgydyti.
Mano drauge pagimde dvynukus 27 savaite, bukle sunki...noretusi kuo geresnes mintis siusti, bet ta patirtis uzvaldo visa savo esybe. Tad belieka ikvepti giliai ir sulaikius kvepavima laukti, laukti stebuklo. Tokiom akimirkom labai norisi, kad mano angelas butu, kad jis galetu kazkam padeti....
visoms grazios dienos, silto oro ir kuo siltesniu minciu, ypac toms kurioms taip tos silumos ir ramybes truksta