Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Lu @ 2012 04 29, 08:46)
Sveikos.
merginos tos kurios trečius CP turėjo,ar vaikščiojot iki 37 sav ?

Aš tris turėjau. Vaikščiojau iki 38sav.Būčiau išvaikščiojus ir iki 39sav 1d. kada buvo suplanuotas cp.Bet kadangi mano leliukas nebesivystė,paankstino cp visa savaite.
Sakė kad ties randais gimdos sienelė buvo išplonėjus.Bet dar vieną leliuką galėčiau išnešiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2012 04 29, 11:35)
Aš tris turėjau. Vaikščiojau iki 38sav.Būčiau išvaikščiojus ir iki 39sav 1d. kada buvo suplanuotas cp.Bet kadangi mano leliukas nebesivystė,paankstino cp visa savaite.
Sakė kad ties randais gimdos sienelė buvo išplonėjus.Bet dar vieną leliuką galėčiau išnešiot biggrin.gif

Tada Divėja taško dar nedėkit,gal 4 sūnus bus wub.gif
A,aišku,ten žiūri pagal padėtį pilve
Nors man dabar ginė sako,kad užteks tau ir 37 sav
nes vandenys į pabaigą linkę žaliuoti
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2012 04 28, 21:59)
As eisiu treciadieni. Butinai parasysiu blush2.gif
Man padare, nes echoskopu parode, kad vaikas apie 3 savaites didesnis. tai del visa ko nusiunte i AK pasidaryti echo ir GT. Tai ten dydziu tik savaite didesne. O gliukozes testas parode, ka parode. Bet manes nenugasdino, nes pasak gines tokie skaiciukai labai gerai po dietos pasitvarko. Na bet bus matyt ka endokrinologe pasakys rolleyes.gif
Dabar esu uzrasyta i dienos stacionara tai ten kasdien tonus matavo, ziuresiu ka kita savaite dar pasakys.

o kodel jums tonus matavo?
Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2012 04 29, 11:35)

o tau ir sikart cp dare?
man gydytojai irgi sako,kad nerizikuot ir daryt cp...jau sako darytas,tai tuo labiau...kazkaip atrod noris naturaliai,bet...vardan savo dziaugsmo viska galima iskest...
Atsakyti
Laba dienele visom 4u.gif

retas svecias as pas jus, bet vis prisokdama pasisikaitau smile.gif

Pirmiausia dideliausi ir silciausi sveikinimai Gretutes teveliams 4u.gif . Daug dziaugsmo ir meiles jusu seimynai, ramiu nakteliu. O tam ketvirtam cezariui gal kada kartu pasirysim mirksiukas.gif

Virtualus geliu glebis kavalieriui Herkui antrojo gimtadienio proga wub.gif

Zvakeles balandzio angeliukams Rugseje, nasata, zydra, Andryte...

Lu sveikinimai sulaukus gandru 4u.gif

Sveikinuosi su naujom mamytem. Jums silciausios mintys. Tegul ramybes uostas neatrodo nepasiekiamas 4u.gif

pamelo, xiuke, Bona-pari taip noretusi, kad visi nestuminiai nerimai tik ir liktu nerimais. Laukiam jusu stebukleliu 4u.gif

Lu man dare 3 cezari 39 sav+2 dienos. Bet cia Norvegijoje jie tiek leido sau laukti. Man buvo labai neramu, nes uz jokius pinigus nebuciau norejusi bent akimirka patirti to ka patyriau su Sofija, bet mano laimei vaikiukai musu nesisikubina todel aktyvaus gimdymo ir si karta nebuvo. Ketvirtas cezaris ir man leistas, bet ji darytu jau 37 savaite.

Zydra labai dziugu girdeti, kad jusu seimyna graziai gyvena!

O mes gyvenam begime, bet tas begimas geras, jis primena, kad gyvenimas eina toliau ir jame kur kas dziaugsmo nei skausmo, kur kas daugiau sypsenu , nei asaru, nors negaliu pasigirti, kad akys niekda nebesudreksta, kad liudesysy issikele is mano sielos. Jis ten, ten bus visada. Kas kart kai kas nors aplink atsitinka ilgesys pasibeldzia, jis primena, kad yra zaidu, kuriu visiskai negali uzgydyti.
Mano drauge pagimde dvynukus 27 savaite, bukle sunki...noretusi kuo geresnes mintis siusti, bet ta patirtis uzvaldo visa savo esybe. Tad belieka ikvepti giliai ir sulaikius kvepavima laukti, laukti stebuklo. Tokiom akimirkom labai norisi, kad mano angelas butu, kad jis galetu kazkam padeti....

visoms grazios dienos, silto oro ir kuo siltesniu minciu, ypac toms kurioms taip tos silumos ir ramybes truksta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 29 balandžio 2012 - 14:01
QUOTE(Lu @ 2012 04 29, 08:46)

merginos tos kurios trečius CP turėjo,ar vaikščiojot iki 37 sav ?

Miglė 39 sav., Vaivutė beveik 40 ( laukiau, kada gydytojas grįš iš atostogų smile.gif ), Ieva - 37.

Divėja, kaip gražiai dera dukrų vardai wub.gif wub.gif .

Bice - tavo mažam džiaugsmui - balionas vienas su Gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Aciu , brangioji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 04 29, 12:22)
Tada Divėja taško dar nedėkit,gal 4 sūnus bus wub.gif
A,aišku,ten žiūri pagal padėtį pilve
Nors man dabar ginė sako,kad užteks tau ir 37 sav
nes vandenys į pabaigą linkę žaliuoti

Kol kas susilaikysim biggrin.gif

Tą geriausiai nuspręs tik tavo ginė mirksiukas.gif
Mes buvom liinkę laukti iki 39sav ir 1d. Bet deja,teko pasiskubinti,tai Gretutė gimė 38sav.

QUOTE(inezzza @ 2012 04 29, 13:39)
o tau ir sikart cp dare?
man gydytojai irgi sako,kad nerizikuot ir daryt cp...jau sako darytas,tai tuo labiau...kazkaip atrod noris naturaliai,bet...vardan savo dziaugsmo viska galima iskest...

Aha.Man jau kitaip ir nebus,nes ir placentos padėtis neleistų natūraliai gimdyti.Aš prieš cp nieko prieš,kažkaip ramiau man ax.gif
O ir šįkart greitai atsigavau po operacijos

QUOTE(bicė @ 2012 04 29, 14:57)

Pirmiausia dideliausi ir silciausi sveikinimai Gretutes teveliams 4u.gif . Daug dziaugsmo ir meiles jusu seimynai, ramiu nakteliu. O tam ketvirtam cezariui gal kada kartu pasirysim mirksiukas.gif

aciuks.gif
Nu jei tu,tada ir aš pagalvosiu drinks_cheers.gif

Su gimtadieniu tavo mažylę 4u.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2012 04 29, 15:37)
Divėja, kaip gražiai dera dukrų vardai  wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divėja: 29 balandžio 2012 - 14:53
Bice,kaip greit metai eina
tavo princesei sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 04 28, 19:51)
mano gine sake,kad po gliukozes isgerimo norma po 2 val. Yra 7..9....cia tau endokrinologas taip sake,kad iki 6.7?vadinas as norma virsiju jau net ne truputi...sad.gif

jetau tu tik dziaukis, kad tik juda ir raminkis... doh.gif
sie skaiciukai , kuriuos surasiau rekomenduojami nesciosioms sveikoms ir pvz kaip man besileidzianciai insulina...tad tavo vienkartinis testas dar nieko nepasako...daugiau tau endokrinologas paaiskins...
gliukuotas tyrimas-parodo 3menesiu tavo paskutinius cukrus kraujyje, vidurki...manau gyd tau ji paskirs, as pati dariausi, apie 30lt kainavo...
aparaciuka gali gauti dykai. ir kt gausi is endokrinologo...jetau googlas visagalis, as viska is jo suzinau ir apie diabetus ir apie aparaciukus ir siaip daug info...
jei ivestum freestyle lite gliukomatis ismes firma ir ten internetu uzsisakysi gliukomati, kurjeris i namus ji atveza nemokamai...o siaip duos endokrinologas...savaite nera ilgas laukimas...tau gal tikrai uztex tik dietos ir cukrus nekils, man neuztenka, man net su insulinu sukyla jis...tad be panikos...beto pasakiau kad vaikas man mire palei tuos pacius poz, tai iskart ir skyre insulina, tau gali buti paskirtas kitas gydymas...o del maisto visko ieskok internete. rasi...viska valgau jau dbr, bet reguliariai ir ziuriuosiu kiek turiu leistis vaistu, jei noriu skaniau pavalgyt mirksiukas.gif
laikykis ir nestresuok, kur nera reikalo visiskai... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 04 29, 23:52)
jetau tu tik dziaukis, kad tik juda ir raminkis... doh.gif
sie skaiciukai , kuriuos surasiau rekomenduojami nesciosioms sveikoms ir pvz kaip man besileidzianciai insulina...tad tavo vienkartinis testas dar nieko nepasako...daugiau tau endokrinologas paaiskins...
gliukuotas tyrimas-parodo 3menesiu tavo paskutinius cukrus kraujyje, vidurki...manau gyd tau ji paskirs, as pati dariausi, apie 30lt kainavo...
aparaciuka gali gauti dykai. ir kt gausi is endokrinologo...jetau googlas visagalis, as viska is jo suzinau ir apie diabetus ir apie aparaciukus ir siaip daug info...
jei ivestum freestyle lite gliukomatis ismes firma  ir ten internetu uzsisakysi gliukomati, kurjeris i namus ji atveza nemokamai...o siaip duos endokrinologas...savaite nera ilgas laukimas...tau gal tikrai uztex tik dietos ir cukrus nekils, man neuztenka, man net su insulinu sukyla jis...tad be panikos...beto pasakiau kad vaikas man mire palei tuos pacius poz, tai iskart ir skyre insulina, tau gali buti paskirtas kitas gydymas...o del maisto visko ieskok internete. rasi...viska valgau jau dbr, bet reguliariai ir ziuriuosiu kiek turiu leistis vaistu, jei noriu skaniau pavalgyt mirksiukas.gif
laikykis ir nestresuok, kur nera reikalo visiskai... thumbup.gif

ech, tu guodeja 4u.gif
zinau, kad reikia nestresuoti, bet turbut pati puikiai supranti kaip tai sunku doh.gif
as jau zinok pradejau galvoti, kad mums pirmuoju atveju irgi galejo prisideti diabetas, nes jo gi mums nieks netyre tada...ech, vel viskas sukilo, kai isgirdau kad negerai su tuo cukrumi...turbut del to ir ta panika sukilo doh.gif
Atsakyti
Jėtau,mergaitės kokio siaubo apturėjau
ėjau iš pardės namo ir pajutau,kad pliūptelėjo iš ten
parbėgu namo,o ten kraujas
išsikviečiau greitąją
nuvežė į ligoninę
apžiūrėjo gyd echoskopu
vaikiukas juda,rankytes,kojytes krutina
širdelė plaka
Nieko blogo gimdoj nerado sakė,kad kartais būna pakraujavimų
ir jie baigiasi gerai
liepė labai saugotis,ramybė ,poilsis