Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Ačiū 4u.gif
Xiuke,dabar jie sakė ,kad neskiria nieko
duphastonas ,tai progesteronas,ten tipo šnipštas
Šiaip tai sakė,kad viskas ok.nieko blogo nematė 2 gyd žiūrėjo.
Dabar išgulėjau 3 dienas
pilvo neskauda

Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 05 02, 11:56)
Ačiū 4u.gif
Xiuke,dabar jie sakė ,kad neskiria nieko
duphastonas ,tai progesteronas,ten tipo šnipštas
Šiaip tai sakė,kad viskas ok.nieko blogo nematė 2 gyd žiūrėjo.
Dabar išgulėjau 3 dienas
pilvo neskauda

saunu taip ir toliau thumbup.gif
p.s. as nenorejau nugasdinti, tik is tavo aprasymo supratau, kad labai daug kraujuko buvo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
anksčiau retai kada skaitydavau forumą, o dabar kaip magnetas:) ir ne todėl, kad neturiu ką veikti, o todėl, kad ateidama čia nusiraminu. Nors nei vienos nepažįstu, bet jūs visos tokios mielos 4u.gif Visuomet pasiruošusios užjausti, nuraminti, paguosti ir padrąsinti. Susibūrusios lyg vienas kumštis wub.gif

Smagu, skaityti, kad tau Lu viskas gerai ir kad esi labai optmistiškai nusitiekusi. Būk tokia ir toliau 4u.gif

O man kapinėse pasiteisino tik vienas derinys. Pasiteisino todėl, kad nevagia, nes po prašmatnių gėlių pasodinimo, teko kelis kartus priėjus prie kapo tiesiog apsibliaut, nes buvo likusios tik duobės ir dar atrodo, kad ne tik kasė, bet ir šliaužė - ar jau kojos nebelaikė, ar maišas vogtų gėlių per sunkus. Tai dabar viduryje sodinu mažytes begonijas ( ledinukai ar kaip jas vadina), o aplink sidabriniais lapais tokias gėles ( jos nežydi). Tos sidabrinės užauga ir padaro begonijoms pavėsį, taip begonijos nenugeibsta. Gražiai atrodo ir nevagia.

Kol sėdžiu biuletenyje, pradėjau žygius pas daktarus. Ieškau priežasčių, kodėl taip man du kartus atsitiko. Ir iš pokalbio suprantu, kad vargiai ar sužinosiu priežastis ar iššifruosiu skrodimo protokoluose gudriais žodžiais parašytas išvadas. Dabar belieka laukti kraujo tyrimų, kurie jei kažką parodys, tuomet dar gyvenime turėsiu šansą.
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2012 05 02, 14:17)
saunu taip ir toliau thumbup.gif
p.s. as nenorejau nugasdinti, tik is tavo aprasymo supratau, kad labai daug kraujuko buvo blush2.gif  4u.gif

Viskas gerai 4u.gif
Raja,tavo vyras šį mėnesį gryšta smile.gif
Linkiu,kad aplankytų gandrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 05 02, 09:57)
Labas.
Ką jūs sodinat kapeliuose,kad vasarą gražiai žydėtų ir ,kad daug priežiūros nereikėtų?

aš tai iš rudens turėjau pasodinus narcizų tokių žemaūgių ir tulpių žemaūgių, tai pavasariui nieko nesodinsiu, nes gražiai sudygo ir žiedelius sukrovė...narcizai jau žydėjo net savaitgalį....
o vasarai tai dar nežinau, bet norėtųs kažko, kas nereikalautų daug priežiūros...jei viskas ok, tai gali būti, kad nenuvažiuosim taip dažnai....

QUOTE(xiuke @ 2012 05 02, 10:03)
praitais metais, kai naslaites jau nuzydejo, sodinau begonijas, daug reikalu su jomis, ir dregme megsta ir tresima...siais metais sodinsiu tokias gazanijas, kaip gerveros panasumo...jos megsta saule , o pas mum lb sauleta , plynas laukas...beto istveria sausras...nes nezinau kaip cia kas bus, gali ir nebuti kas priziuri kapelius...tad rinksiuos tokias geles... smile.gif dar vadinami gvazdikelei, serenciukai mazai prieziuros reikalauja...visos kitos begonijos, gvinejos spriges, jurginiukai megsta pasilepinti...
Inezzza, po vizito pas endokrin - parasyk kaip sekesi mirksiukas.gif

parašysiu, bet einu tik pirmadienį dar doh.gif

o iš kur tu tas gazanijas perki? pati augini? nes labai gražios jos man pasirodė, kai apžiūrėjau, bet niekur pirkt lyg ir nesu mačius g.gif
Papildyta:
o man paskutines kelias dienas gimda apsitraukinėja... verysad.gif jau neramu dėl to daros...
Atsakyti
QUOTE(nefisa @ 2012 05 02, 15:52)
Tai dabar viduryje sodinu mažytes begonijas ( ledinukai ar kaip jas vadina), o aplink sidabriniais lapais tokias gėles ( jos nežydi). Tos sidabrinės užauga ir padaro begonijoms pavėsį, taip begonijos nenugeibsta. Gražiai atrodo ir nevagia.

kalbat apie slamuti arba zile, kaip kas vadina, gerai auga sis augaliukas ir puosia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(inezzza @ 2012 05 02, 16:53)

o iš kur tu tas gazanijas perki? pati augini? nes labai gražios jos man pasirodė, kai apžiūrėjau, bet niekur pirkt lyg ir nesu mačius  g.gif
Papildyta:
o man paskutines kelias dienas gimda apsitraukinėja...  verysad.gif jau neramu dėl to daros...

oj nea...nera sveikatos geliu auginimui, nezinau, kazko sunku darosi, ar kad 3ias jau nestuke.gif doh.gif , bet jauciu tokius gan skausmingus judesius, ypac kai i pusle musa, arba greiciau paeinu tuoj sona lb duria, 7d tik vizitas pas gyd...meslungis lb kojas vargina, magni geriu mirksiukas.gif zodziu senatve biggrin.gif 4u.gif
dar neturiu sio vaiko, bet galvoju jau apie kita, kazin is kur tokie norai biggrin.gif , bet kad tas nesiojimas ir laukimas laaabai jau prailgsta doh.gif o dar turint tokia liga, tai... verysad.gif
gazaniju galima rasti turguj, atkreipk demesi, jei nesauleta diena, jos per daug neisiskleidzia biggrin.gif , bet tinka sausringom vietom, zydi iki salnu, spalvu ivairiausiu... tokias ir sodinsiu siemet, ir isvis pigiausia geles pirkti turguj...dabar kainos bus aukstesnes iki pat Joniniu, po Jonu kaina krenta ir deretis galima... beto dabar dar vasariniu nesodinti-salnos arteja, nusala...netgi pie -2;-3 laipsniu...(palyginimui dabar begonija +-8lt, po Jonu +-1-2lt netgi mirksiukas.gif )

Raja , kaip naujasis darbas? 4u.gif Ermita kur Tu prapuolusi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2012 04 28, 21:59)
As eisiu treciadieni. Butinai parasysiu blush2.gif
Man padare, nes echoskopu parode, kad vaikas apie 3 savaites didesnis. tai del visa ko nusiunte i AK pasidaryti echo ir GT. Tai ten dydziu tik savaite didesne. O gliukozes testas parode, ka parode. Bet manes nenugasdino, nes pasak gines tokie skaiciukai labai gerai po dietos pasitvarko. Na bet bus matyt ka endokrinologe pasakys rolleyes.gif
Dabar esu uzrasyta i dienos stacionara tai ten kasdien tonus matavo, ziuresiu ka kita savaite dar pasakys.

Pamelo, kaip sekės pas gydytoją? ką papasakojo?
Atsakyti
QUOTE(nefisa @ 2012 05 02, 14:52)

O man kapinėse pasiteisino tik vienas derinys. Pasiteisino todėl, kad nevagia, nes po prašmatnių gėlių pasodinimo, teko kelis kartus priėjus prie kapo tiesiog apsibliaut, nes buvo likusios tik duobės ir dar atrodo, kad ne tik kasė, bet ir šliaužė - ar jau kojos nebelaikė, ar maišas vogtų gėlių per sunkus.

Nuo mano mažylės kapelio pernai angeliuką pavogė verysad.gif Pats gražiausias buvo, nuo pat laidotuvių 4 metus puošė kapelį kol parūpo kažkam.....
Atsakyti
QUOTE(Suleima @ 2012 05 02, 20:16)
Nuo mano mažylės kapelio pernai angeliuką pavogė verysad.gif  Pats gražiausias buvo, nuo pat laidotuvių 4 metus puošė kapelį kol parūpo kažkam.....

kaip kyla ranka paimt , pavogt ..., nuo angeliuko kapelio verysad.gif , kad rankas nukirstu jiems kurie si taip daro , elgiasi... !!!
tfiu , tfiu... nuo manosios mazyles kapelio niekas nedingo kol kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 02 gegužės 2012 - 18:42
QUOTE(Suleima @ 2012 05 02, 19:16)
Nuo mano mažylės kapelio pernai angeliuką pavogė verysad.gif  Pats gražiausias buvo, nuo pat laidotuvių 4 metus puošė kapelį kol parūpo kažkam.....

Pas mus kapinėse irgi yra viena angelytė.iškasė gėles nuo kapo.labai gražios buvo.iškasę tokias duobes dideles paliko. verysad.gif verysad.gif
nu,sakau,pagaučiau-nežinau ką padaryčiau.

Tauškute,kaip tavo reikalai?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 05 02, 14:55)
Viskas gerai 4u.gif
Raja,tavo vyras šį mėnesį gryšta smile.gif
Linkiu,kad aplankytų gandrai mirksiukas.gif

jo grizta kita savaite jau namuose turesim teti wub.gif
bet dviem metam isidarbinau tad teks gandrus atideti, nors taip gera kai matau juos poroj po du vaiksciojancius po kiema, nes netoliese lizdas ax.gif mirksiukas.gif tad neprarandu vilties biggrin.gif

QUOTE(xiuke @ 2012 05 02, 16:12)

Raja , kaip naujasis darbas? 4u.gif

gerai, nors dabar lekiu kaip vovere nuo 6 ryto doh.gif , bet jauciuosi puikiai, kitur visai mintys tai ir mano bedos su ciklu is kart susitvarke biggrin.gif na tikiuos kad viskas tik i nauda, reikejo man biski atitrukt nuo visko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 05 02, 14:31)
Pamelo, kaip sekės pas gydytoją? ką papasakojo?

Siandien nebenuejau, rekomendavo kita su nesciosiomis dirbancia gydytoja. Tai bandysiu ryt patekti. Po vizito parasysiu ax.gif
Atsakyti