Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(fishke @ 2012 06 01, 15:24)
bet labai gražu  wub.gif

labos, šimtas metų nebuvau čia  unsure.gif Labai džiugu už naujas  nestuke.gif
Lu  wub.gif norėjau paklaust,  ar dar geri kokius vaistukus? Visgi neapsiėjau be jų ir aš, tad planuoti kol kas negalim ...
.......................
Artėja metinės..... kažkodėl nė kiek nelengviau, laikas vietoj nestovi, bet kol kas ir negydo  unsure.gif o kaip tik kasdien suspaudžia iki ašarų...

Nebegeriu jokių.nutraukiau pati.beveik po 2 mėn pastojau.
Kokius geri,kiek jau laiko?

Žvakelė,tavo angelui...
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 06 01, 15:47)
Nebegeriu jokių.nutraukiau pati.beveik po 2 mėn pastojau.
Kokius geri,kiek jau laiko?

Žvakelė,tavo angelui...

ne tikrieji AD manieji, eglonyl...Poveikį jau jaučiu , geriu mėnesį , dar tiek tikrai reikės, o toliau bus matyt , gal bandyt mažinti reikės unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 01 birželio 2012 - 14:53
QUOTE(fishke @ 2012 06 01, 15:52)
ne tikrieji AD manieji, eglonyl...Poveikį jau jaučiu , geriu mėnesį , dar tiek tikrai reikės, o toliau bus matyt , gal bandyt mažinti reikės  unsure.gif

poveikis jau juntamas po tokio laiko visų AD jeigu tau jie tinka
ką psichė sako,kiek laiko reiks gert.
man sakė,kad be metų neapsiseisiu
bet aš negalėjau tiek gert.po 4 mėn nutraukiau
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 05 31, 20:31)
Dabar, kai surikiuota viskas į vietas,
Ir nebeliko priežasties žiūrėt į juodą naktį
Mane sušildo viduje kažkas,
Kažkas brangaus, ko taip bijau netekti...
Lašelis kraujo, judesio truputis
Širdim suplakusia taip laukiamas vaikutis...
Dabar kai nebegalima žiūrėt atgal
Palietus naują savo kūno išlinkimą
Kai nebeliko: nežinau, ar, gal
Iš miego kitos mintys keltis ima...
Kad tik stebuklas manyje suradęs vietą
Kasdieną augtų ir be abejo - stiprėtų.. wub.gif  wub.gif  wub.gif

Labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Labutis 4u.gif
Na stai ir vasaros pirma diena lietinga , lyja visa diena miela, ir vienu ritmu smarkiai doh.gif
Nestukems musu visoms siunciu stiprybes ir po balioneli 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Fiche sveika 4u.gif
Stiprybes tau ir tavo angeliukui 4u.gif
Geriau jau maziau AD jei imanoma, nes anksciau ar veliau reiks nutraukti ir padirbeti su savimi, laikykis 4u.gif

Mes irgi sestadieni pasitikom jau 3 tyluji gimtadieni, vyrui sakau ar zinai kokia diena siandien??sako zinau verysad.gif Atrodo jau tiek nemazai laiko praejo, bet ta diena neuzmirstama nepraeina, visad su nerimu jos sulaukiu doh.gif
http://www.facebook....amp;h=2AQEY53I-
Atsakyti

QUOTE(Raja28 @ 2012 06 04, 07:45)
Mes irgi sestadieni pasitikom jau 3 tyluji gimtadieni, vyrui sakau ar zinai kokia diena siandien??sako zinau verysad.gif Atrodo jau tiek nemazai laiko praejo, bet ta diena neuzmirstama nepraeina, visad su nerimu jos sulaukiu doh.gif
http://www.facebook....amp;h=2AQEY53I-

Turbut taip jau suredyta, kad net praejus daugeliui metui, ta diena prisiminsime...skausmas lyg ir apmazeja, bet ilgesys islieka amziams ir niekas jo negali panaikinti....stovejau sekmadieni prie kapelio ir galvojau, koks didelis jis butu... verysad.gif
Atsakyti
as irgi negaliu paleisti savo maziuko, nors visi sako uzmirsk verysad.gif Siandien net isireminau jos nuotraukyte prie lovos miegamajame pasidejau, gal blogai darau, bet dabar man to reikia....
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2012 06 04, 13:39)
as irgi negaliu paleisti savo maziuko, nors visi sako uzmirsk verysad.gif Siandien net isireminau jos nuotraukyte prie lovos miegamajame pasidejau, gal blogai darau, bet dabar man to reikia....

kaip užmiršt,kaip galima viską paimt ir užmiršt!!!!Niekaip,niekaip...Kas taip sako,geriau jau tylėtų
Atsakyti
Merginos, kurios lauketes po CP, ar jutot nestumo metu ka nors rando vietoje? g.gif paskutinem dienom lyg tempima, lyg maudima jauciu, bet nelabai suprantu ar cia randas, ar siaip tempias raisciai, raumenys, nes ir kirksnyse lyg tempia g.gif pas gydytoja turiu kita savaite, tai neramu kazkaip....
Atsakyti
Labutis,

Na prisiduodu po gydytojos apžiūros. Kol kas viskas gerai, auga ir vystosi mano žirniukas. Šiai dienai pilnai atitinka laiką - 8sav. ir 3d. Gavau nuotraukyte bei siuntima pas genetike. Pasirodo, nuo 36m visoms moterims privaloma genetiko konsultacija. Tai tiek naujienu smile.gif

Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2012 06 04, 15:01)
Labutis,

Na prisiduodu po gydytojos apžiūros. Kol kas viskas gerai, auga ir vystosi mano žirniukas. Šiai dienai pilnai atitinka laiką - 8sav. ir 3d. Gavau nuotraukyte bei siuntima pas genetike. Pasirodo, nuo 36m visoms moterims privaloma genetiko konsultacija. Tai tiek naujienu smile.gif
Geros dieneles visoms  4u.gif

saunios naujienos thumbup.gif
ot, siai metais uzderejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kristule,šaunuma thumbup.gif

O man pasakė,kad vandenų mažoka.tai sėdžiu guglinu ir stresinu doh.gif
Atsakyti