QUOTE(Pamelo @ 2012 06 07, 11:08)
Kol kas tokios žinios iš manęs
Aplenkei visas

, dar sunaitelis nera didelis, o jau va tuoj kita leliu turesi...
as nieko, po biskiuka, panervuoja dieniniai judesiai, bet vakare atsiimu...jau nebedaug ir isvaziuoju i kurortus pirmadieni

gyvensiu laukime 2savaites, tikiuosi neprireiks tiek, nes jau dbr pamaudena sonus, strenas, ner ko noret: 3ias nestumas, tai cia manau, normalu...
kazkaip dabar tik gimdymo baime apemusi, nes zinau kas tas yra...gal sykart pavyks susitart, jei spesiu, del epiduro

, nes praeitu atsiminimai nekokie...

dar baugu, kad vyras nespes atvykt kartu but per gimdyma...vistiek man kazkaip ramiau kai artimas salia, nors kitoms ir vienoms geriau...
po sekmingo ir laimingo gimdymo, laukia irkiti rupesteliai, jau nebebus laiko vien tik sau ir pan...vistiek norim ar ne, bet rupesciu dasideda, tas kazkiek ir neramina....
Didziuke palikom eit i darzeli vasarai, bus matyt reikes paimt atostogu...laukia ji kol : MANO VAIKAS ISLYS

sake ir dainuos lopsines ir pasups ir paziures, kai mamyte eis i parduotuve, o kaip bus nezine

...paliks dabar viena su teciu, kazkaip tures tvarkytis savo uki

dviese, gal dar kokia mociute pagelbes, jei labai reikes...
dar savaitgali reikes vaziuot pas dukryte ant kapu...apsodint jau vasarai ir palikt...

kazko vis dazniau ji akyse man...ir kaupiasi asaros ja prisiminus...turbut paemusi kudyki verksiu ne kiek is laimes , kiek prisimindama dukra...skaudu...

sunku pamirst viska, senai, atrodo, tas buvo, bet viskas stovi priesaky...
Nesakykim, kad gyvenimas-tai zebras. Geriau tikėkim, kad pianinas: jame juodų klavišų mažiau...