Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Lu @ 2012 06 07, 11:37)
Inezza,jo greit laikas eina.Labai ilgai ėjo laikas iki 12 sav,nes po jų kažkiek saugiau pasijauti.o dabar tik verčias savaitės ax.gif

O tu jau turbūt dekrete?

Xiuke,ir aš galvoju,kad maž nereiks tau 2 sav gulėt ligoninėj iki gimdymo 4u.gif
Aha,pamelo,ir man įdomu kodėl tau cp?

Bona-pari,kaip tu?

teoriskai jau tureciau but dekrete, bet kadangi turejau atostogu, tai kol kas atostogauju, o i dekreta su gydytoja sutarem nuo 06.15....niu bet vis tiek tinginiaujam jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 06 07, 09:37)

Aha,pamelo,ir man įdomu kodėl tau cp?

Tai kad prieš tai abu CP buvo tai šitas jau garantuotas. Pirmas dėl daugiavaisio nėštumo, antras - per mažai laiko nuo pirmo CP. O dabar jau matyt taip reikia. Nesigilinu, kaip pasako gydytoja taip ir sutinku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2012 06 07, 14:13)
Tai kad prieš tai abu CP buvo tai šitas jau garantuotas. Pirmas dėl daugiavaisio nėštumo, antras - per mažai laiko nuo pirmo CP. O dabar jau matyt taip reikia. Nesigilinu, kaip pasako gydytoja taip ir sutinku  ax.gif

O kaip tau randas? nemaudena?
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 06 07, 09:19)
jau senai kazkas mane taip isgasdines buvo, kaip siryt  verysad.gif

Tik neimk į galvą 4u.gif Ir daugiau niekada neieškok jokių rekšmių 4u.gif

QUOTE(Pamelo @ 2012 06 07, 14:13)
Tai kad prieš tai abu CP buvo tai šitas jau garantuotas. Pirmas dėl daugiavaisio nėštumo, antras - per mažai laiko nuo pirmo CP. O dabar jau matyt taip reikia. Nesigilinu, kaip pasako gydytoja taip ir sutinku  ax.gif

Man lygiai tas pats drinks_cheers.gif Tik kad pirmas ekstra buvo,antras,kad per mažai laiko buvo praėję,o trečias,kad prieš tai du buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 06 07, 12:16)
O kaip tau randas? nemaudena?

Pacio rando tai neskauda dabar.
Antro nestumo metu kazkur nuo 32 savaiciu iki galo buvo pastovus mmm skausmas.
siaip tai man visus nestumus pilva paskaudena, bet gal kad endometrioze yra, pilna ten randu ir saaugu (as taip mastau).

Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2012 06 07, 14:25)
Pacio rando tai neskauda dabar.
Antro nestumo metu kazkur nuo 32 savaiciu iki galo buvo pastovus mmm skausmas.
siaip tai man visus nestumus pilva paskaudena, bet gal kad endometrioze yra, pilna ten randu ir saaugu (as taip mastau).

o Pamelo,tai gaunasi,kad tu po metų po CP pastojai čia dabar trečia kartą?
Papildyta:
Oi,tai nemažai čia mergyčių po 3 CP.
ir man,gi jau 3 bus
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 06 07, 15:53)
o Pamelo,tai gaunasi,kad tu po metų po CP pastojai čia dabar trečia kartą?

Ar tikrai Pamelo, kad po antro CP pastojai praejus metams? bigsmile.gif as jau galvojau, kad jei jau antras CP bus, tai apie kita nestuma galesiu tik pasvajoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 06 07, 14:20)
Ar tikrai Pamelo, kad po antro CP pastojai praejus metams?  bigsmile.gif as jau galvojau, kad jei jau antras CP bus, tai apie kita nestuma galesiu tik pasvajoti  g.gif

Po pirmo Cp as pastojau praejus 9 menesiams. Po antro metams ir menesiui (apytikriai). Kadangi pirmasis nestumas pas mus ilgai neatsirado (apie 5 metus) tai net ir nesisaugojom. Bet va dangus viska sudelioja kaip reikia wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2012 06 07, 17:15)
Po pirmo Cp as pastojau praejus 9 menesiams. Po antro metams ir menesiui (apytikriai).  Kadangi pirmasis nestumas pas mus ilgai neatsirado (apie 5 metus) tai net ir nesisaugojom. Bet va dangus viska sudelioja kaip reikia wub.gif  wub.gif

taip, dangus daznai sudelioja viska savaip ir neklausia musu... g.gif
Atsakyti
inezza,galėsi po metų drąsiai planuotis vaikiuką. 4u.gif
aš dabar po metų ir mėnesio pastojau po CP
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 06 07, 18:22)
inezza,galėsi po metų drąsiai planuotis vaikiuką. 4u.gif
aš dabar po metų ir mėnesio pastojau po CP

niu kol kas nieko neplanuojam ax.gif dabar labai labai laukiam savo zirniuko berniuko wub.gif ech, kad eitu tas dienas prastumti doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kiek gi tau čia ir beliko,dar žinant,kaip vasara greit praeina smile.gif
Aš tai lieku be MB nuo 17 d.iki rugpjūčio,tai jau verkiu ką man reiks veikt.Dukra lauke,su draugais visą dieną,aš tik iki parduotuvės nušliaužiu.Nu,žodžiu,laukiu lapkričio ir aš biggrin.gif
Atsakyti