matyt nelemta vistik
matyt nelemta vistik
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 21, 08:17)
mergyt rudai tai ne raudonai gal cia ta cista? tik nesijaudink ir psasistenk daug guleti, turbut dufas israsytas ? tik nesijaudink ir stenkis negalvot apie blogiausia, o gal yra galimybe nulekt pas gine?
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 21, 08:33)
mergyt rudai tai ne raudonai gal cia ta cista? tik nesijaudink ir psasistenk daug guleti, turbut dufas israsytas ? tik nesijaudink ir stenkis negalvot apie blogiausia, o gal yra galimybe nulekt pas gine?
pasirodziau, bet nenurimau ne kiek, nieko nemato gimdoje ir gleivine mazoka kokia turetu buti esant
pirmadieni kartoju HCG, bet greiciaus kad sulauksiu mmm jau
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 21, 11:01)
pasirodziau, bet nenurimau ne kiek, nieko nemato gimdoje ir gleivine mazoka kokia turetu buti esant
vos 7 mm
Bet dufa geri?
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 21, 11:39)
Bet dufa geri?
taip, bet jau tikrai nieko nebesitikiu
QUOTE(Shira @ 2012 04 19, 12:13)
as irgi kazkaip panasiai nusiteikus ..
Daug
As pirmadieni einu jau pas gine, galvosim apie 2 iui .. tik labai bijau, kad neispultu butent ant tu dvieju dienu kai mb bus komandiruoteje
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 21, 11:46)
Mazut mintys materealizuojasi tad tokias mintis vyk salin... Mano draugei ir labai tepe o jai gine net vilciu praktiskai nesuteike. Bet ji jau 8 men nescia, ji labai tikejo ir net negalvojo kad gali butu kitaip, tad tik geros mintys pilvelio glostymas gulint lovytej ir uz keliu savaiteliu dziaugsimes tavo laime kai isgirsi mazos sirdeles tuk tuk tuk....
QUOTE(meskute102 @ 2012 04 21, 13:13)
Mazut mintys materealizuojasi tad tokias mintis vyk salin... Mano draugei ir labai tepe o jai gine net vilciu praktiskai nesuteike. Bet ji jau 8 men nescia, ji labai tikejo ir net negalvojo kad gali butu kitaip, tad tik geros mintys pilvelio glostymas gulint lovytej ir uz keliu savaiteliu dziaugsimes tavo laime kai isgirsi mazos sirdeles tuk tuk tuk....
na stebuklu buna
bet jai gal bent matesi gimdoje kai jau kraujavo, o man keista gyd sako mazoka gleivien nestumui, kad ir kur jis butu
sako buna biocheminis nestumas, kai apvaisinimas ivyksta, o implantacija - ne, tai gal taip ir nutiko
bet kokiu atveju, pirmadieni padarius HCG bus aiskiau kazkas, teks laukt...
QUOTE(*chiquita* @ 2012 04 21, 15:01)
Solopgang, viskas bus gerai, svarbu na šviežiu krauju teplioja, o rudai nieko tokio 
tai ryt manau sulauksiu ir sviezio, sienadien jau skausmas eina i kojas, kaip per mmm, krutine atleido, speneliu paburkimas ir patamseimas praejo, tai abejoju, kad beverta kazko tiketis..
kaip Jautruole kazin, gal nors jis nesulauks mmm
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 21, 17:52)
tai ryt manau sulauksiu ir sviezio, sienadien jau skausmas eina i kojas, kaip per mmm, krutine atleido, speneliu paburkimas ir patamseimas praejo, tai abejoju, kad beverta kazko tiketis..
Labutis,
Solopgang>tikiu, kad viskas bus gerai ir tas rudas tepliojimas dar nereiškia blogiausia:4u: Mano draugė,panašiai kaip Olialia, prasirgo mėnesinėmis ir vis dar tepliojo jai antra savaitė, pasidarė NT ir iškart į ligoninę-ir ką jūs pasakysite, išsaugojo vaisių, greit tai mergytei 5 metukai bus
O mane galit geltoninti, šiandien sulaukiau mmm. Netikėjau, kad taip stipriai jausiuos-įtikinau save, jog pastosiu, čia tik laiko klausimas ir kabinsimės toliau. Gaila buvo tik savo vyro- šįkart jis l.l. tikėjosi ir tas 5 vėlavimo dienas kaskart su toookia viltimi paklausdavo- na, kaip, dar nėra mmm?
Jau kuriu planą toliau- gersiu Femara, tik va nežinau, ar bandysim natūraliai, ar 2-ąjį IUI
Sėkmės, merginos, nenuleidžiam rankų
QUOTE(Jautruolė @ 2012 04 21, 19:39)
Labutis,
Jautruole
zinok man irgi vyro gaila labaiu nei pacios saves.. iseinu is wc, o jis nepramuse vsiai? kaskart klausia didelem akim ziuredamas
o kas olialia buvo? neskaiciau temos pries tai, reiks paieskot gal
beje, kas tas femara? kada geriamas? ka daro jisai? augina folius?