Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(agnite @ 2012 04 30, 11:00)
Tai kad čia ne šampūnas, o purškiamas kondicionierius  smile.gif

ups doh.gif as turejau sampuna ir kondicionieriu sios firmos
Papildyta:
QUOTE(apčy @ 2012 05 01, 00:29)
Joanna dažomasis šampūnas (spalva kaip foto - tamsiai ruda)

user posted image

Bus kartojamas smile.gif
Pliusai:
- kaina - apie 4 lt (mano ilgiems (iki liemens), storiems plaukams vienam kartui pakanka vienos pakuotės)
- paprastas naudojimas
- neturi amoniako ir vandenilio peroksido
- paryškina plaukų atspalvį, kuris išsilaiko maždaug 6 plovimus, plaukai po dažymo labai blizga

kazkodel man jis visiskai nelaike, ryskinau spalva tokia i ruduma, taip graziai atrode pirma diena ir plaukuciai svelnus buvo, bet kita diena kai ploviau visa spalva nuejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2012 04 30, 23:29)
Joanna dažomasis šampūnas (spalva kaip foto - tamsiai ruda)

user posted image

Bus kartojamas smile.gif
Pliusai:
- kaina - apie 4 lt (mano ilgiems (iki liemens), storiems plaukams vienam kartui pakanka vienos pakuotės)
- paprastas naudojimas
- neturi amoniako ir vandenilio peroksido
- paryškina plaukų atspalvį, kuris išsilaiko maždaug 6 plovimus, plaukai po dažymo labai blizga

Labai aciu uz atsiliepima, spiginu akis i ji jau senai 4u.gif Tik dar domina, ar pastoviai dazote juo? Nesimato ryskiai atauginejanciu saknu (jei jusu naturalus plaukai rudi)? Ir ypac svarbu man - ar nera ryzo atspalvio?ar neatsiranda jis nusiplauninejant dazams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Preilauskaitė @ 2012 05 01, 08:55)
Labai aciu uz atsiliepima, spiginu akis i ji jau senai 4u.gif Tik dar domina, ar pastoviai dazote juo? Nesimato ryskiai atauginejanciu saknu (jei jusu naturalus plaukai rudi)? Ir ypac svarbu man - ar nera ryzo atspalvio?ar neatsiranda jis nusiplauninejant dazams? ax.gif

Taip, karts nuo karto, kai netingiu dažau biggrin.gif Mano plaukai natūraliai tamsiai rudi, tik kartais ypač vasarą pašviesėja nuo saulės. Dėl to ir norisi pagyvinti spalvą. Šis atspalvis artimas mano natūraliai plaukų spalvai, tik šiek tiek juos patamsina. Šaknys ataugt nespėja, nes galvą plaunu kas 2 dieną, o atspalvis, kaip minėjau, laikosi maždaug 6 plovimus. Bet šiaip nusiplauna labai tolygiai. Ryžo atspalvio nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau subaigiau,ilgokai uzsistovejes buvo,nes nenaudojau nuolat,bet siap gana neblogas,netepa rubu,tik karstom dienom jo nesirinkciau ax.gif

user posted image
Atsakyti
Man tai visai normaliai laiko nivea dezodorantai...
Atsakyti
user posted image
labai laukiu papildymo, bus, ko gero, metu atradimas wub.gif
Atsakyti
Escada kvepalai "Sunset heat"
user posted image
Labai patiko. Toks sodrus, saldus, paslaptingas, vaisinis kvapas. Tikrai primena vasarą. O patiko naudoti žiemą, nes tas saldus kvapas sušildydavo. Manau, kad ateity bus kartojamas. Beje, kvapas išsilaikydavo gan ilgai. wub.gif
Atsakyti
[quote=white kitty,2012 05 01, 23:40]
Pagaliau subaigiau,ilgokai uzsistovejes buvo,nes nenaudojau nuolat,bet siap gana neblogas,netepa rubu,tik karstom dienom jo nesirinkciau ax.gif

Sis dezodorantas mano pats megstamiausias,ir netepa rubu,ir kvapas pakankamai ilgai laikosi,neerzinantis toks smile.gif
Atsakyti
Essence Stay with me lūpų blizgesys
user posted image
Gan ilgai išlieka ant lūpų. Spalva gan pigmentuota, nugesino raudonį ir suteikė tokį švelnų rausvą atspalvį. Gan greit baigėsi. Patiko, norėčiau dar išbandyti kitas spalvas. ax.gif
Atsakyti
user posted image

Lirene švelnus makiažo valiklis. Tikrai labai švelnus, neerzino akių, kaip vandenėlis. Šiaip tikrai kartočiau, nes pliusų daug, tačiau svarbiausio dalyko nepadaro, nes paakiai dažnai likdavo pajuodę, nenuvalydavo iki galo tušo, reikėdavo akis labiau pazulinti, pakartotinai valyti arba dar prausti veido prausikliu.
Atsakyti
pagaliau pribaigtas Nivea , akis vale labai gerai, bet kazkodel su pudra nelabai draugaut norejo, nuvalydavo ja, bet ne iki galo. g.gif
user posted image
Atsakyti
pribaigiau. Visi BBW vienodi, tik kvapas skiriasi. o man jau laikas atsikratyti priklausomybes nuo ju. Bet labai as kenciu, kai kas puse metu buna ispardavimai, tai prisiperku losjonu 5-7. sis jau buvo paskutinis. labai patiko kvapas wub.gif

user posted image

sio esu isnaudojus 3vnt. Labai tiko ir patiko. Bet kaip ir su BBW norisi isbandyti kazka naujo.

user posted image

Atsakyti