Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Avon Ice sheers Refreshing EDT - gaivus, labai alkoholinis vandenukas vasarai, antrą kartą nepirkčiau, ir šį vos pabaigiau per dvi vasaras biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 05 04, 20:03)
agnite - kuo patiko Chanel tušas  ax.gif

Gražiai dažė, netepė paakių, netrupėjo smile.gif

QUOTE(RainyDay @ 2012 05 04, 20:18)
man irgi idomu kuom patiko,as ji turiu, tai ne ranka nekyla naudot, nepatinka, eilinis toks, tik padazo juodai blakstienas, nieko blanto pagal kaina schmoll.gif

Kaina gal kiek ir didoka, manau padažymas priklauso nuo pačių blakstienų smile.gif Man šepetėlis labai patiko
Atsakyti
user posted image
Oriflame Eclipse tualetinis vanduo - lengvas, neįkyrus, malonus kvapas - pats tas kasdienai smile.gif
Atsakyti
user posted image
"Fa" purškiamas dezodorantas po skutimosi. Tikslios foto neradau, bet kažkas panašaus. biggrin.gif Kartotinas nebus, nieko gero nepastebėjau.

user posted image
"Maybelline" Dream Satin Liquid skysta pudra. Radau besitvarkydama užmestą, dar porai kartų užteko panaudoti. Atsimenu man ji seniau labai patiko, bet dabar kai naudojau tuos du kartus nebepatiko. Nepatiko kaip atrodo ant odos, lygtais išryškino poras, nors maskavimas buvo geras. Kartotina nebus.
Atsakyti
turejau uzsilikusio Veet
user posted image
kartotinas tikrai nebus, nepatiko kvapas, kuris dar kuri laika lieka ''ant odos'' , baisiausias dalykas , kad grauze doh.gif pagal mane, tai kainos ir kokybes santykis stipriai prasilenkia doh.gif

Loreal kremas
user posted image
nezinau ar bus kartojamas g.gif

Collistar magic drops
user posted image
tikrai nebus kartojamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bridz :): 05 gegužės 2012 - 13:03
Karites rankų kremas
user posted image

Nivea soft kūno kremas

user posted image

Dove dezodorantas

user posted image

MaxFactor paakių maskuoklis

user posted image
Atsakyti
smile.gif+2012 05 05, 14:01-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 05, 14:01)
Collistar magic drops
user posted image
tikrai nebus kartojamas

Kodėl nebus kartojamas? Kuo nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2012 05 04, 20:18)
man irgi idomu kuom patiko,as ji turiu, tai ne ranka nekyla naudot, nepatinka, eilinis toks, tik padazo juodai blakstienas, nieko blanto pagal kaina schmoll.gif

Man jis irgi toks visiškai paprastas - labai kasdieniškai ir neryškiai dažė. Tik šiaip toks malonus ant blakstienų ir tikrai netepė paakių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 05 gegužės 2012 - 21:02
Pasibaige:
Aubrey organics vegecol tonikas, patinka, pavalo atgaivina oda, siek tiek drekina
user posted image
i jo vieta toks pat.

Beauty formulas nosies pleistriukai, ne pirmi ir paskutiniai, i ju vieta tokie patys.
user posted image

Une skin mat foundation.
Une skin mat foundation. Viena man ji nelabai, bet ant virsaus su presuota perbraukus visai nieko.
user posted image
I jos vieta 100% pure healty skin foundation ir bourjois bio detox likutis-bandysiu pakaitomis naudoti, nes bourjois senokai pirkta, reik damust, o 100% pure su spf 20, sauletesnem dienom bus.

Honeybee gardens presuota mineraline, spalva geisha.
user posted image
Buciau dar galejus naudot koki menesi, bet sutrupejo, tai metu lauk. Naudojau ant une pudros, nebloga, bet noriu kitas isbandyti, tai nekartosiu.

splat dantu pasta, ta, kur su vyno taure ant pakelio (tingiu ieskot foto blush2.gif ) Nepastebejau ypatingo balinimo, bet valo gerai. Manau, kartociau. i jos vieta splat balinanti jautriems dantims.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 06 gegužės 2012 - 01:14
Mano kosmetine paliko 2 dalykai:

Weleda lupu balzamas - siaip daug pagyru jam skaiciau, nusipirkau ir nepatiko. Siaip kietokas, bet visai nieko buvo ir skonis toks keistokas, lyg zoleliu, lyg sokolado prieskonis islenda, bet siek tiek panaudojus pradejo skonis nepatikt, net pykint, burnoj neskanu pasitepus juos. Manau tiesiog kazkokia sudetine dalis man neitiko ir tiek....
user posted image

Zuzu Luxe antakiu piestukas - norejosi antakiams piestuka isbandyt, bet supratau, kad man pilnai pakanka antakiu zele. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 06 gegužės 2012 - 01:17
QUOTE(apčy @ 2012 05 05, 21:12)
Kodėl nebus kartojamas? Kuo nepatiko?

nezinau kaip kitam odos tipui, bet manajam jis visiskai netiko doh.gif , nuo jo jau kita diena atsirasdavo ant veido pulingu spuogeliu unsure.gif , nors savo darba tikrai atlikdavo puikiai - greitai pasimatydavo rudumas, tik va konsistensija tai irgi doh.gif tokia glitoka (bent jau man)
Atsakyti
user posted image
nei patiko nei nepatiko, balinamojo poveikio tikrai nepastebejau
Atsakyti