Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(agnite @ 2012 05 19, 19:11)
Plaukų kaukė. Mylimiausia, bet jau reikia pailsėti nuo jos, todėl kurį laiką nekartosiu..
user posted image

Man irgi įdomu kuo taip patiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 05 19, 17:11)
Plaukų kaukė. Mylimiausia, bet jau reikia pailsėti nuo jos, todėl kurį laiką nekartosiu..
user posted image

Kuo patinka ir kokie jusu plaukai?
Turiu tokia ir jokio stebuklo, naudoju retai.
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2012 05 19, 12:51)
nebenaudosiu nude sampuno plaukams,kurio dar ko gero puse butelio liko, padedu sepeteliams plaut.
seip apie si sampuna esu nemazai teigiamu atsiliepimu skaicius, tai vadinasi mano plaukams paprasciausiai netiko ir tiek. plaukai ir taip sausi labai, sis dar labiau pati plauka issausino, atsirado pleiskanu, kuriu niekad gyvenime neturejau. o sepeteliams susinaudos.
user posted image

aš atsimenu turėjau šį šampūną kažkada, tai vos sunaudojau. plaukai net čežėjo iš sausumo, o į pavakarį jau būdavo susiriebalavę doh.gif ir elektrintis plaukai buvo labai pradėję. nors kvapas tai patiko, bet tai vien dėl kvapo juk nepirksi šampūno biggrin.gif

o aš pati mėginu po truputį išnaudoti "jason natural tea tree shampoo". šiaip visai neblogai plaukams, kai išdžiūna tokie nieko atrodo, bet kai išsiplaunu galvą, tai o dievuliau.. cypt galima, nežmoniškai susivėlę plaukai. o aš plaudama plaukus stengiuosi kaip tik švelniau juos plauti, tai vien dėl šito dalyko nelabai man..
user posted image
Atsakyti
Subaigiau "Avon" dušo želė:
user posted image
Naudojau rankoms plauti, nes labiau mėgstu kremines, nors ir kūnui prausti ji nebloga. Skaniai kvepėjo wub.gif
Atsakyti
Rituals veido šveitiklis, nežinau įspūdžio nepaliko - nekartosiu. Grūdeliai greit tirpdavo, toks labai švelnus pasirodė
user posted image
Atsakyti
Weleda saltalankiu duso zele
user posted image

Patiko,kvepejo apelsinais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 05 15, 20:28)
Aussie šampūnas, patiko, kažkada kartosiu
user posted image

kur perkate ši šampūną? smile.gif
Atsakyti
Susidomėjimo antplūdis biggrin.gif

QUOTE(drieziuxx @ 2012 05 19, 21:56)
kuom taip patiko?  blush2.gif
kokie Jusu plaukai? 4u.gif
Kokiam mazdaug laikui uztenka? smile.gif

Patinka tuo, kad plaukai švelnūs, lengvai šukuojasi, žvilga. smile.gif
Mano plaukai šiaip ploni, šviesinti, linkę veltis.
Užtenka ilgam, kadangi nemėgstu užsikraut produkto...tepu skalsiai. Pirkau lapkričio mėnesį, tai va dabar subaigiau (tiesa, buvau padariusi mėnesio pertrauką ir išvis jos nenaudojau).

QUOTE(Malena @ 2012 05 20, 14:29)
Kuo patinka ir kokie jusu plaukai?
Turiu tokia ir jokio stebuklo, naudoju retai.

Parašiau kuo patinka ir kokie plaukai.
Stebuklo ir man čia nėra, tiesiog patenkina mano poreikius. Tik gaila, kad jau ji man pabodo ir akivaizdžiai plaukai priprato prie jos. Nes pirmais kartais naudojant arba po ilgesnės pertraukos rezultatas ryškiausias.
Atsakyti
naudojau nakciai. nors oda mano misri, bet sis net labai tiko wub.gif

user posted image

pirma ir psakutini karta pirkau. sausam klimatui jis puikus, o va LT net ziema netiko:

user posted image
Atsakyti

na ir dar sviesta pribaigiau, kol jus miegojot biggrin.gif maniau, kvapas nusibos, bet taip neatsitiko. ateity pirksiu dar wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(guesswho @ 2012 05 20, 22:03)
kur perkate ši šampūną?  smile.gif

Vilniuje Assorti parduotuvėje Šiaurės miestelyje 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Metu laukan, nes pasenes ir kvapa pakeites, o be to ir nelabai patiko, tik saldomas poveikis vasara thumbup.gif
user posted image
Man jis labai patiko, didelis kiekis, ilgam uztenka, gerai nuvalo, jau du sunaudoti, prie progos tikriausiai vel nusipirksiu biggrin.gif
Atsakyti