Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Bonifacija @ 2012 05 21, 05:27)
na ir dar sviesta pribaigiau, kol jus miegojot biggrin.gif maniau, kvapas nusibos, bet taip neatsitiko. ateity pirksiu dar  wub.gif

Man šito kvapas kiek erzinantis, bet labai gerai drėkina bigsmile.gif
Atsakyti
Su dideliu liūdesiu atsisveikinu
user posted image

Panaudojau vos 3-4 kartus ir sudaužiau ant plytelių išmesdama pilną buteliuką doh.gif
Labai gaila, nes tikrai patiko, lakas tikrai laikėsi gerai, savaitę kaip nieko, o drėgmės rankos gauna pakankamai doh.gif
Įtariu kartosiu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 05 20, 23:15)
Stebuklo ir man čia nėra, tiesiog patenkina mano poreikius. Tik gaila, kad jau ji man pabodo ir akivaizdžiai plaukai priprato prie jos. Nes pirmais kartais naudojant arba po ilgesnės pertraukos rezultatas ryškiausias.

Issitraukiau siandien ta kauke-sakiau duosiu dar viena sanca biggrin.gif

Subaigiau Freeman cukrini kuno sveitikli-labai patiko, pirksiu vel.
user posted image
ir Fenjal dezika jautriai odai. Labai patiko svelnus vos juntamas kvapas, bet apsaugos truko. Idealus ziemai.
user posted image
Atsakyti
pabaigiau lavera drekinancia roziu kauke, naudojau paakiams, kad padrekintu daugiau, patinka, ne pirma, gal kada kartosiu.
user posted image
Atsikratau pora netikusiu sepetuku akims: kazkoks no name'inis is eurokos, seno leidimo ecotools seseliams (buvo plonesnis ir kazkaip byra man nuo jo seseliai tepant), ir elf kur po doleri buna (visi giria, o man, deja, ne koks teko, per daug suklijuotas, kietas, netinkamas visai schmoll.gif )
Atsakyti
Per vakar ir šiandien subaigiau:

SPLAT dantų pastą
user posted image

TBS šokoladinį kūno sviestą (mažiuką indelį)
user posted image

Garnier nutri repair plaukų kaukę
user posted image

Margarita toniką
user posted image
Atsakyti

pabaigiau milk_shake sampuna volume, ant dugno likes balzamo likutis volume, sampuno nekartosiu, nes suerzindavo galvos oda, o balzamas neblogas, tik po jo visvien reikia tepti aliejuka, nes kitaip neissukuociau plauku doh.gif
Atsakyti
Visi iškeliauja į šiukšlių dėžę, nes siaubingai riebina plaukus. Vis dar glotninamosios priemonės paieškose doh.gif doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

nepatiko, nesuglotnina plauku ir visai nemazina ju putimosi, kol kas mieliau kremai negu purskiamos priemones
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 05 21, 16:32)

SPLAT dantų pastą

Garnier nutri repair plaukų kaukę

kaip patiko? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(No_Angel* @ 2012 05 21, 20:28)

o cia nera apsauga nuo karscio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 05 21, 13:45)

ir Fenjal dezika jautriai odai. Labai patiko svelnus vos juntamas kvapas, bet apsaugos truko. Idealus ziemai.

o neteko bandyt Intensive? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 05 21, 20:03)
kaip patiko? smile.gif

Dantų pasta tai man labai patinka 4u.gif , gerai išvalo, šiek tiek pabalina. Aš ir toliau naudoju naują SPLAT tūbelę. O plaukų kaukė irgi nebloga, stebuklų nebuvo, po plovimo plaukai būdavo švelnučiai, spindintys ir pan. bet tai nėra geriausia plaukų kaukė kokią esu naudojus,bet pabadymui visai patiko,beto ji pigi.
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2012 05 21, 20:28)
nepatiko, nesuglotnina plauku ir visai nemazina ju putimosi, kol kas mieliau kremai negu purskiamos priemones

Aš irgi tokį neseniai nusipirkau. Neįsivaizduoju, kaip reiks išnaudot, nes sulipina plaukus, jie pasidaro nešvelnūs ir tt. Vienintelis geras dalykas tai jo kvapas biggrin.gif
Atsakyti