Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Aguonytė @ 2012 04 17, 14:47)
user posted image
bandau optimizuotis , sunaudotas ne pagal paskirtį  biggrin.gif

kaip butent? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2012 04 17, 16:55)

Kaip patiko?

Labai patinka, naudoju ją jau kelis kartus iš eilės smile.gif
Atsakyti
user posted image
Nieko ypatingo, eilinis sampunas. Nekartosiu.
user posted image
4-tas buteliukas baigtas, labai patinka.
user posted image
Nezinau, kiek vnt sunaudojus esu jau. Pati geriausia.
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 04 17, 18:07)
kaip butent? smile.gif

šiek tiek ant nugaros ir krūtinės buvo pabėrimų spuogelių smulkių jiems sutepiau ir visai gerai išnyko spuogeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 04 17, 19:11)

Nezinau, kiek vnt sunaudojus esu jau. Pati geriausia.

kur galima jos Vilniuje gauti ir kokia kaina? kokie jusu plaukai,ka daro? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 04 17, 22:02)
kur galima jos Vilniuje gauti ir kokia kaina? kokie jusu plaukai,ka daro? 4u.gif

Vilniuje Medinėse šukose yra
Atsakyti
Dar daugumoj krinonu yra, kaina ~35lt/500ml. Mano plaukai sviesinti siek tiek, ilgi. Padaro pasakiskai svelnius, lengvai issukuojamus, nesielektrina ir nesivelia. Tik svarbu nepadaugint, nes ji apsunkina plauka. smile.gif
Atsakyti
Is namu isvijau Kenzo 'L'eau par Kenzo Wild Edition' kvepaliukus - siaip skanus, lengvi, bet man kazkas juose yra tokio, kad ir traukia, ir atstumia tuo paciu.... g.gif Ai, isvis su Kenzo kvepalais nedraugauju, vis man vanile tokai specifine juose jauciasi ir del jos kvepalai nuolat nepatinka, sitie buvo isimtis, bet irgi nesinaudojo man jie...
user posted image
Atsakyti
"Douglas" konsultantė buvo įpylus pabandymui Lancome šveitiklio veidui - keletą kartų panaudojus - susigundžiau, ateity tikrai norėsiu pilnos pakuotės ax.gif
user posted image
Atsakyti
Essence lūpdažis Creamy nude
user posted image
Sunaudotas iki galo. Labai patiko. Nesausino lūpų, toks kreminis, lengvai tepdavosi ir gražiai atrodydavo. Spalva superinė, man tiko ir patiko. thumbup.gif Gaila, kad išėmė iš prekybos.
Atsakyti
ne vienas sunaudotas, bet nežinau ar dar pirksiu
user posted image

nuolatinis, perkamas jau kokius 5-6 metus
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 04 18, 10:26)
nuolatinis, perkamas jau kokius 5-6 metus
user posted image

Šitas muilas jums nesausina odos? Aš dabar naudoju oranžinį, tai man sausina odą, ypač skruostus. rolleyes.gif
Atsakyti