Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 04 18, 11:30)
Šitas muilas jums nesausina odos? Aš dabar naudoju oranžinį, tai man sausina odą, ypač skruostus.  rolleyes.gif

pagrindinis šito muilo naudotojas yra MB biggrin.gif
jis naudoja ir veidui ir kūnui, labai patenkintas, kiek bandžiau jam kitokių priemonių, daugiausia muilų (tipo šūstresnių doh.gif ) niekas taip nepatiko, kaip šis muilas, jo oda labai riebi, jam nesausina odos, net žiemą, ir nenaudoja jokio kremo.
aš pati naudoju pro retą savo T zonai tiktai arba jei koks spuogas iššoka, tai nakčiai pasitepu tuo muilu ir ryte jau nieko nebūna.
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 04 18, 14:01)
pagrindinis šito muilo naudotojas yra MB  biggrin.gif
jis naudoja ir veidui ir kūnui, labai patenkintas, kiek bandžiau jam kitokių priemonių, daugiausia muilų (tipo šūstresnių  doh.gif  ) niekas taip nepatiko, kaip šis muilas, jo oda labai riebi, jam nesausina odos, net žiemą, ir nenaudoja jokio kremo.
aš pati naudoju pro retą savo T zonai tiktai arba jei koks spuogas iššoka, tai nakčiai pasitepu tuo muilu ir ryte jau nieko nebūna.

Taip ir yra. Riebiai odai tik tinkamai, o pas mane mišri, tai skruostus tempia nusiprausus. Užtepu kremą ir tada viskas ok, tai naudoju toliau. Bet kvapas wub.gif Grynai primena Indiją, kažkokių prieskonių wub.gif
Atsakyti
nžn kaip tas geltonas, bet šis žalias kaip skaičiau būtent riebiai odai, jis man irgi labai kvepia, nors daugumai jis smirda, man jis kvepia kažkokia švara biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau subaigiau Tiger'io gautą dovanų Olive body lotion, nepatiko, maža drėkinimo, sunkiai susigeria į odą ir kvapas kaip pigaus muilo doh.gif
Atsakyti
Kai bus akcija pakartosiu biggrin.gif
user posted image
macadamia miniukas aliejuko.. ai supyliau ir babuškos kaukę ir sunaudosiu nes nei jis man vienas tinka nei ką , o ir išmest gaila tai optimizavau lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 20 balandžio 2012 - 13:34
QUOTE(Aguonytė @ 2012 04 20, 14:10)
macadamia miniukas aliejuko.. ai supyliau ir babuškos kaukę ir sunaudosiu nes nei jis man vienas tinka nei ką , o ir išmest gaila tai optimizavau  lotuliukas.gif

o! ačiū! bigsmile.gif gera idėja, reiks man savo tuos aliejukus sunaudoti, pirmasis bus john frieda antifizz, nes reik tuščio buteliuko, o šio kaip tik nenaudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 04 20, 15:59)
o! ačiū!  bigsmile.gif  gera idėja, reiks man savo tuos aliejukus sunaudoti, pirmasis bus john frieda antifizz, nes reik tuščio buteliuko, o šio kaip tik nenaudoju  biggrin.gif

prašom biggrin.gif na ko tik moterys neprimasto norint optimizuotis ane? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
1) Delia Fito kremas su jogurtu. "Papiguška", rasta už centus "Martinoje" tongue.gif Suėjo rankoms.

http://eveline-onlin...00-39-17-13.jpg

2) Faberlic kūno pienelis "Pasakiški nėriniai" su afrodiziakais (tik maniškis buvo supakuotas tūtelėje, ne buteliukyje). Kvepėjo išties maloniai, bet jokių afrodziakinių savybių nepastebėjau. biggrin.gif Odai labai trūko drėkinimo iš jo, tad nesužavėjo- pabaigoje sutepiau kojoms ir nežadu kartoti.

user posted image

3) Natūralus eterinių aliejų tirpiklis Solubolas iš AN. Tirpinau jame aliejukus prieš pildama juos į vonią.

4) Rožių- apelsinų eterinis aliejus iš Naujosios Barmunės. Garinau kambariui kvėpinti ir pildavau i vonią. Kvapas dieviškas- pirkčiau dar kartą. wub.gif

5) L'occitane rankų kremo su taukmedžio sviestu miniukas. Patiko visais atžvilgiais- drėkino, puikiai gėrėsi, skaniai kvepėjo, pasirodė gan skalsus. Gaila, kad brangus, mielai pirkčiau didelę pakuotę.

user posted image

6) Garnier žaliasis akių makiažo valiklis. Ne pirmas sunaudotas, kartkartėmis vis prie jo grįžu, nes nebrangus ir labai puikus, be to, parduotuvėse jam dažnai būna gerų akcijų. rolleyes.gif Manau, kad kada nors ateityje pirksiu vėl.

user posted image
Atsakyti
pasibaige listerine zero skalvimo skystis, patiko, kartosiu
user posted image
nubian heritage kuno losjonas mango butter.
user posted image
siaip gerai drekina, bet kvapo tikejausi kitokio, sis per daug dirbtinis, nors ner blogas. Be to, pakuote nepatogi, sunku iskraptyti likucius, teks pjauti buteli biggrin.gif Nzn, ar kartosiu. i jo vieta organic shop musas su organiniais neroli ir jostro aliejais.
Atsakyti
Beautiful Curls nenuplaunamas kondicionierius - bet as ir nuplaudama kartais naudojau. Siaip patiko ir net kazkuo panasus i JMO 'citrus neroli' detangler'i.
user posted image
Atsakyti
user posted image

jau tuoj, tuoj baigsis. būtinai kartosiu.smile.gif
Atsakyti
Baigėsi LOGONA "Ginko Repair Shampoo" - atstatomasis šampūnas su ginkmedžiu. Specialiai sukurtas prižiūrėti sausus bei pažeistus plaukus. Atsiliepimai patys geriausi - švelnus, neerzinantis odos, tinkamas naudoti kasdien, nėra "šiaudų" efekto. Panašus į Eubiona šampūnus.
user posted image

MADARA "Delicate Cleansing Milk" - valomasis pienelis visų tipų odai. Naudojau kaip prausiklį. Labai švelnus, todėl makiažą nuplauna neidealiai. Jis tarsi "ištirpsta" ant odos. Naudodavau dažniausiai ryte, nes vakare man neužtekdavo jo efektyvumo. Paraleliai naudojau ir Lavera 2 in 1 pienelį, tai Laveros patiko labiau.
user posted image

Atsakyti