Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(xde @ 2012 04 23, 21:06)
Toks blogas? g.gif  blink.gif

Aha. Sunkiai putoja (nors plaunant šepetėlius visai gerai putojo), velia plaukus. Ir kvapas man jo nelabai - senos braškių uogienės
Atsakyti
Skincode prausiklis veidui - neskalsus labai pasirodė, greit baigėsi, nors savo darbą atliko neblogai
user posted image
Atsakyti
Geomar drėkinanti veido kaukė
user posted image
Labai patiko. Gerai drėkino, nedirgindavo odos, bet kaip tik nuramindavo, oda tapdavo mažiau rausva. thumbup.gif Geriausia iš mano bandytų drėkinančių kaukių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 24 balandžio 2012 - 08:08
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 04 24, 09:08)
Geomar drėkinanti veido kaukė

Labai patiko. Gerai drėkino, nedirgindavo odos, bet kaip tik nuramindavo, oda tapdavo mažiau rausva.  thumbup.gif Geriausia iš mano bandytų drėkinančių kaukių.

Bet jau koks jos kvapas blink.gif verysad.gif vien dėl to aš jos nebekartosiu
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 04 23, 20:06)
Toks blogas? g.gif  blink.gif

aha idomu kodel toks blogas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hemera_ @ 2012 04 24, 12:42)
aha idomu kodel toks blogas?  g.gif

tai, kad jau atsake auksciau, kuo blogas. biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 04 24, 12:32)
Bet jau koks jos kvapas  blink.gif  verysad.gif  vien dėl to aš jos nebekartosiu

Koks? blink.gif Žinok, man tas kvapas kaip tik malonus buvo, panašiai kaip Nivea kremai kvepia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 04 24, 14:25)
Koks?  blink.gif Žinok, man tas kvapas kaip tik malonus buvo, panašiai kaip Nivea kremai kvepia.  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi,o as jautri kvapams,tai kazkaip net keista skaityti,kad kazkam nepatiko..siaip jau rasiau,geomar kaukes labai fainos,visos...realiai paskaistina veido oda..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelinka: 24 balandžio 2012 - 14:22
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 04 24, 14:25)
Koks?  blink.gif Žinok, man tas kvapas kaip tik malonus buvo, panašiai kaip Nivea kremai kvepia.  unsure.gif

Kažkoks alkoholis jaučiasi g.gif Tikrai nekvepia. Pirkau su akcija, gal galiojimas buvo pasibaigęs blink.gif na bet veidui nieko blogo nepadarė biggrin.gif
Atsakyti
I vonia vietoj putu suejo Jane Carter Solution sampuno meginelis - plaukams man nei sampunas, nei kondicionierius sios firmos nepatiko, netgi labai nekokie. O ir isspaust is tu megineliu vos ejo, kratai apversta ir nebega doh.gif Tai va ir dabar bandau issikratyt, neiskratau, pripilu vandens, pakratau ir tada biski isbega, nesamone kazkokia....
user posted image

Sappo Hill avizinis muilas - laabai skaniai kvepia, skalsus, o ir kartu sveitimas odai gaunasi. thumbup.gif Kaina juokinga (gal $1-2), bet atlaike nerealiai ilgai man jis.
user posted image

Lavera abrikosu-migdolu kuno losjonas - lengvokas, bet normaliai drekino, gana skalsus, normaliai susigerdavo. Labai smalsu buvo isbandyt siuos losjonus, nes daug pagyru teko skaityt, tai nesigailiu naudojus, bet kartot netraukia net kito kvapo.... Gal kada nors, bet kolaks naudosiu sandeliuko turtus...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 04 24, 15:28)
Kažkoks alkoholis jaučiasi  g.gif  Tikrai nekvepia. Pirkau su akcija, gal galiojimas buvo pasibaigęs  blink.gif  na bet veidui nieko blogo nepadarė  biggrin.gif

Aš neužuodžiau jokio alkoholio. Gal tikrai kažkas negerai su tavo kauke buvo. Arba tu labai jautri kvapams. Man tai svarbiausia, kad nesmirda biggrin.gif
Atsakyti