Įkraunama...
Įkraunama...

Jūrų kiaulytė mano mylimiausia

Aciu, linete, uz issamia info 4u.gif sakyciau labai gerai atrodo narvukas smile.gif pas mane po nakties, kaip tikram kiauliuku tvarte, bent kolkas tai netvarkingi ziauriai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile.galdik @ 2012 04 14, 09:45)
Aciu, linete, uz issamia info 4u.gif sakyciau labai gerai atrodo narvukas smile.gif pas mane po nakties, kaip tikram kiauliuku tvarte, bent kolkas tai netvarkingi ziauriai blink.gif

Limpopo tai super tvarkingas,na kartais uzeina aisku pasiutimas,tai tada padaro nesamoniu,gal koks morcius arba siaip jei kas ne pagal ji,zodziu su charakteriu jis,bet inteligentas blush2.gif
Atsakyti
Gal jau ir šnekėjote ta tema, bet šiandien ryte bevedžiodama šunį pasirinkau "mažų pienių". Nežinau kaip jos tiksliai vadinasi blush2.gif Kiek jų galima jk duoti? 4u.gif
Atsakyti
maniskis vakar is po operacijos buvo zvalus o sendien vel tokspat vel maitinom su svirkstu vel liudesys sad.gif beje antibijotikius gali leist iskart pavartojus geru zarnyno bakteriju ar turi praiti koks laiko tarpas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintare29: 14 balandžio 2012 - 13:30
QUOTE(Gintare29 @ 2012 04 14, 13:30)
maniskis vakar is po operacijos buvo zvalus o sendien vel tokspat vel maitinom su svirkstu vel liudesys sad.gif beje antibijotikius gali leist iskart pavartojus geru zarnyno bakteriju ar turi praiti koks laiko tarpas?

nepergyvenkit,matyt skauda jam dantukus,atsigaus per keleta savaiteliu mazylis,cia kazkurios merginos kiauliukui buvo ta pati beda 4u.gif manau,kad galit leisti iskart,kol suveiks antibijotikai,suveiks ir bakterijos.Sveikit.
Atsakyti
tai jau taip 10 diena valgydinam tik per svirksta tai jei dabar nevalgys vel tai jam juk ataugs tie dantys
Atsakyti
kur tos vaistus leist taip gerai buvo parode sesele neberandu sad.gif
Atsakyti
seip netaip suleidom spranduke sone oda biski pakelem ir atsargiai idurem nezinau ar per mazai adata ileidau ar ne net nesucype

palei sy video mazdaug pasiziurejom
http://www.youtube.c...h?v=gavCwOhIy-g
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintare29: 14 balandžio 2012 - 16:53
QUOTE(Gintare29 @ 2012 04 14, 17:47)
seip netaip suleidom spranduke sone oda biski pakelem ir atsargiai idurem nezinau ar per mazai adata ileidau ar ne net nesucype

reikia leisti tarp menciu, po oda, neiduriant i raumeni, ten toks kaip oro tarpukas yra, jauciasi pakelus, ir svarbiausia neperdurti kiaurai vel i lauka, nes oduke nera stora 4u.gif
Atsakyti
Jei kuri pamatysit netyčiom, kad prieglaudoj yra jūrų kiaulytė mergytė, pasakykit man smile.gif paimsiu, trūksta man..dvi kiaulytės taip mažai atrodo.
Atsakyti
Labutės, mergytės 4u.gif

QUOTE(Gintare29 @ 2012 04 14, 14:30)

Nenusiminkit, viskas susitvarkys, juk tik vakar mažiukui sutvarkė dantukus, jam dar nelengva 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O dėl antibų ir bakterijų tiksliai nežinau, bet Jums jau mačiau atsakė ax.gif

Mano mergiotės gyvena gerai, Meri kokia pumpučka, jetau ar nebus kokie trys kiauliukai, nes storulė tai ojoj biggrin.gif Peru paakiuke plaukučiai jau ataugo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melka @ 2012 04 14, 20:37)
Jei kuri pamatysit netyčiom, kad prieglaudoj yra jūrų kiaulytė mergytė, pasakykit man smile.gif paimsiu, trūksta man..dvi kiaulytės taip mažai atrodo.

FB kiauliuku grupej yra naujagimiu,tik nezinau kokiu lyciu,bet praeita vada irgi ten rado namus,aisku dar mazyliai,reiktu luktelt 4u.gif
Atsakyti