aš Džimio nenešu laukan, nes tiek erkių , kad baisu . vakar su šunim išėjom prie klinikų takeliais pavaikščiot ir tai radau vieną jau beveik įsisiurbusią nors šunim lašai sulašinti nuo jų . kasdien parsinešam net iš trumpų pasivaikščiojimų

Labutės, mergytės
Oho, kaip baisu pas Jus dėl erkių
Oras koks bjaurus

QUOTE(MeiLLi @ 2012 04 16, 12:11)
aš Džimio nenešu laukan, nes tiek erkių , kad baisu . vakar su šunim išėjom prie klinikų takeliais pavaikščiot ir tai radau vieną jau beveik įsisiurbusią nors šunim lašai sulašinti nuo jų . kasdien parsinešam net iš trumpų pasivaikščiojimų 

Oho, kaip baisu pas Jus dėl erkių

Oras koks bjaurus

QUOTE(dincek2006 @ 2012 04 16, 12:51)
oras tai baisus ir Vilniuje. Lyja ir lyja

Džimis susigalvojo svorio numesti, nes kovo 28d svėrė 1396, o šiandien beliko 1356g
Baltutė kol yra pas mus priaugo 8g ir dabar sveria 550g

is meiles svoris krenta,Limpopo pamete visa 100g is meiles

QUOTE(linete33 @ 2012 04 16, 14:04)

Sveikos
Vargsa Dzimi mano Baltute uzvaike

Niu ka mociute pagulde i ligonine, tai pas mus kokiom 2-3 savaitems Baltutes sese Pupa atsikrauste
Ale vel kaip atgijo namai...
susipazinkit su Pupa:
QUOTE(MeiLLi @ 2012 04 16, 13:48)
oras tai baisus ir Vilniuje. Lyja ir lyja
Džimis susigalvojo svorio numesti, nes kovo 28d svėrė 1396, o šiandien beliko 1356g

Vargsa Dzimi mano Baltute uzvaike

Niu ka mociute pagulde i ligonine, tai pas mus kokiom 2-3 savaitems Baltutes sese Pupa atsikrauste

susipazinkit su Pupa:
kokia panaši į Baltutę

QUOTE(kumpiene @ 2012 04 16, 15:37)
mano Baltukas.. (jau vaivorykštės šaly)

kaip j.k reaguoja į tokį orą? Dži su Baltute visą dieną gulinėja . pavalgo, pakriuksi ir vėl abu miega

Dincek2006 Taip,juos laikom atskirai,nes vos 1 min palieku juos ant siltu grindu ..seinu,kazko paimti,ir jau girdziu pradeda cypt abu kaip pakvaise
tuoj lekiu atskiriu,nes taip isikabina viens kitam ir baisu...Tai atskirai ir laikom....Bet vat kita savaite i panevezy vaziuosim gal pavyks nusipirkti tvoreles,tai gal pavyks mum pasidaryti narvelius jiems
MeiLLi pas mus siandien irgi baisai Lyja
gaila labai,atrodo vakar toks grazus oras buvo,dukryte su drauge su dviraciais visa diena vazinejo,o dabar lyja...lyja..
greiciau atsilimai ateitu....
Jei iseis ryt imesiu nuotraukyciu savo storuliuku

MeiLLi pas mus siandien irgi baisai Lyja

Jei iseis ryt imesiu nuotraukyciu savo storuliuku

QUOTE(neva1 @ 2012 04 16, 10:19)
Gal tikrai kojytę išsisuko
Vakar vakare kažko labai lakstė po narvą, visą virtuvę kraiko pribarstė, net narvo antras aukštas atsikabino nuo kabliukų. Atėjau sutvarkaiu viską, pažiūrėjau dar ką veikia. Kaip palikau taip ryte ir radau toj pačioj vietoj. Ir necypė, maisto neprašė kaip visada. Padėjau prie jo visą maistą, kad paėst galėtų ir išėjau į darbą. Nežinau ką rasiu kai grįšiu. 

Labai negerai man cia atrodo, butinai parodykit veterinarui, nes kazka panasaus ne perseniausiai apturejau..... Kad tik viskas i gera iseitu

QUOTE(linete33 @ 2012 04 16, 15:04)

Kokie visi trys panašūs - Baltutė, Pupa ir Baltukas
Tą patį pagalvojau
Patinėliai iš meilės meta svorį, o patelės užsiaugina
Labai gerai sugalvojot
O gal išeitų bendrą narvelį perpus atskirti
Parodykite, įdomu kaip paaugę abu
Niu bet kokie mušeikos abu
Gaila, kad saulutė pasislėpė ir lyja visą dieną, ryt irgi toks oras bus

QUOTE(linete33 @ 2012 04 16, 14:04)
is meiles svoris krenta,Limpopo pamete visa 100g is meiles
Tą patį pagalvojau

QUOTE(*Kvietkutea* @ 2012 04 16, 16:18)
Dincek2006 Taip,juos laikom atskirai,nes vos 1 min palieku juos ant siltu grindu ..seinu,kazko paimti,ir jau girdziu pradeda cypt abu kaip pakvaise tuoj lekiu atskiriu,nes taip isikabina viens kitam ir baisu...Tai atskirai ir laikom....Bet vat kita savaite i panevezy vaziuosim gal pavyks nusipirkti tvoreles,tai gal pavyks mum pasidaryti narvelius jiems
Labai gerai sugalvojot

Parodykite, įdomu kaip paaugę abu

Niu bet kokie mušeikos abu

Gaila, kad saulutė pasislėpė ir lyja visą dieną, ryt irgi toks oras bus