Įkraunama...
Įkraunama...

Jūrų kiaulytė mano mylimiausia

QUOTE(MeiLLi @ 2012 04 19, 20:00)
Šunim tai jį lb perka  g.gif

Man ji veterinarinej kazkada ibruko.Vybiui neveike ir kai konsultavausi temoj-kelios nares minejo,kad kiauliukams jis nera veiksmingas.
Atsakyti
Buvau zoo pardeje dabar nulekus, radau dideli narva. ***** koks jis didelis atrodo doh.gif lotuliukas.gif metrinisn sake pardaveje greiciausia smile.gif kur ji toki kist doh.gif lotuliukas.gif Nezinau pirkt ar ne, jis paprastas kralikinis, man pasirode, kad pigus. Kaina 123 Lt atrodo. Sake, kad tokie narvai visada brangiau kainuoja, bet kadangi dabar Lenkijoje akcija, todel ir pas juos jie pigus smile.gif
Ka daryti nezinau, patarkit ka?
Atsakyti
Pirkt . Rasit vietą, o ir kaina gera
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 04 20, 08:59)
Man ji veterinarinej kazkada ibruko.Vybiui neveike ir kai konsultavausi temoj-kelios nares minejo,kad kiauliukams jis nera veiksmingas.

na blusas nuzude, o kaip su erkem tai nezinau,gal jis per silpnas butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 04 20, 11:22)
Pirkt . Rasit vietą, o ir kaina gera

As abejoju del kokybes jo, jis Lenkiskas, man rodos nera labai toks patvarus g.gif
Pvz kokie vokiski jie manau tikrai geresnes kokybes yra. Ar nesugrius man tas narvas g.gif

Paskambinau tikslius ismatavimus suzinot,1 metras, plotis 53, aukstis 40- ar tinkamas kiaulytei?

Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2012 04 20, 10:46)
As abejoju del kokybes jo, jis Lenkiskas, man rodos nera labai toks patvarus g.gif 
Pvz kokie vokiski jie manau tikrai geresnes kokybes yra. Ar nesugrius man tas narvas  g.gif

Paskambinau tikslius ismatavimus suzinot,1 metras, plotis 53, aukstis 40- ar tinkamas kiaulytei?

nesugrius tikrai,JK nelaipioja stogais ir grotu taip negrauzia kaip ziurkenai lotuliukas.gif mano triusiniam narve jau 3 augintinis sedi mirksiukas.gif 1 kiaulytei tikrai tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linete33: 20 balandžio 2012 - 10:48
QUOTE(SuperBaba @ 2012 04 20, 11:46)
Pvz kokie vokiski jie manau tikrai geresnes kokybes yra. Ar nesugrius man tas narvas  g.gif

Pas mane lenkiškas ir. Iš kalvarkių metrinis triušiam skirtas. Tik mokėjau 100lt. Man labai patinka, kad narvas atsidaro ir iš viršaus, nes palengvina išvalymą, j.k pagavimą . Ir šaip tvirtas tik mano zarazėlė laisvėj bėgiodamas sugebėjo apgraužt kampus doh.gif

Pas mus buvo priedo ėdžios tai va tos tai toks š.... Vos dži stuktelna ir nukrenta doh.gif tai susiradau kitas iš kito narvo , nes daug mažesnės ir daug tvirčiau laikos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeiLLi: 20 balandžio 2012 - 11:02
QUOTE(linete33 @ 2012 04 20, 11:48)
nesugrius tikrai,JK nelaipioja stogais ir grotu taip negrauzia kaip ziurkenai  lotuliukas.gif mano triusiniam narve jau 3 augintinis sedi  mirksiukas.gif 1 kiaulytei tikrai tinka.

O tai 2 iaulytem tikrai tokiame narve vietos maza? Jis gi toks didelis doh.gif

QUOTE(MeiLLi @ 2012 04 20, 12:00)
Pas mane lenkiškas ir. Iš kalvarkių metrinis triušiam skirtas. Tik mokėjau 100lt. Man labai patinka, kad narvas atsidaro ir iš viršaus, nes palengvina išvalymą, j.k pagavimą . Ir šaip tvirtas tik mano zarazėlė laisvėj bėgiodamas sugebėjo apgraužt kampus  doh.gif
Pas mus buvo priedo ėdžios tai va tos tai toks š.... Vos dži stuktelna ir nukrenta  doh.gif  tai susiradau kitas iš kito narvo , nes daug mažesnės ir daug tvirčiau laikos

Taip, jis atsidaro ir is virsaus, matyt toks pats bus kaip pas jus g.gif

Tai tas edzias atskirai galima nusipirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBaba: 20 balandžio 2012 - 11:04
Dviem tinka nedidelėm, bet jai pasitaikys limpopo ar džimio dydžio tai jau vietos mažoka .

Jei narvas toks kaip mano tai manau tikrai imkit, nes aš tai nesigailiu . Tik vat neapsižiūrėjau kai atvežė sulankstytą, kad keli virbai pasilankstę. O šiaip jo grotos gražiai susilanksto tai persivežt nesunku . Lieka tik dugną saugiai transportuot
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 04 20, 11:00)
Pas mane lenkiškas ir. Iš kalvarkių metrinis triušiam skirtas. Tik mokėjau 100lt. Man labai patinka, kad narvas atsidaro ir iš viršaus, nes palengvina išvalymą, j.k pagavimą . Ir šaip tvirtas tik mano zarazėlė laisvėj bėgiodamas sugebėjo apgraužt kampus  doh.gif
Pas mus buvo priedo ėdžios tai va tos tai toks š.... Vos dži stuktelna ir nukrenta  doh.gif  tai susiradau kitas iš kito narvo , nes daug mažesnės ir daug tvirčiau laikos

ka su tais kiaulinais,Limpopo ir jei narva atnesu i kambari,o jis laisvej,tai tarkuoja grotas is isores,ir net Riuke sito buvo ismokes,tai dviese tarkuodavo,tipo,leiskit namo,ar sugrauzim kalejima,nezinau ,kuris variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 04 20, 12:09)
ka su tais kiaulinais,Limpopo ir jei narva atnesu i kambari,o jis laisvej,tai tarkuoja grotas is isores,ir net Riuke sito buvo ismokes,tai dviese tarkuodavo,tipo,leiskit namo,ar sugrauzim kalejima,nezinau ,kuris variantas  lotuliukas.gif

Variantas buvo visai ne tas- leiskit į WC- o tai ant kilimo pridirbsim.. Vat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 20 balandžio 2012 - 11:13
QUOTE(vilkra @ 2012 04 20, 11:13)
Variantas buvo visai ne tas- leiskit į WC- o tai ant kilimo pridirbsim.. Vat.

palute turi tongue.gif
Atsakyti