Aha, ir as galvoju, kad kazka del recepto praleidusi..
QUOTE(Tomassella @ 2012 04 23, 14:38)
ne kavineje, sveciuose valgiau, tai ir pasake, kad cia presto.
o gal ten toks torto pavadinimas, visai nesusijęs su kavine?

QUOTE(dzokada @ 2012 04 23, 17:55)
O as noriu pasirodyti savo DVIEJU SAVAICIU svajone,per jus cia

Tas pagarsejas Vysninis tortas

o kaip jus padarot ta kremo sluoksni toki stora

as kepu biskvitus atskirai, sutepu lygtai labai storai, susluoksniuoju, tada nakciai paslegiu saldytuve, rezultate kai reikia valgyti, tai perpjovus atrodo belikes tik biskvitas, o to kremo koks milimetras

ir ne karta bandziau, kad kremo butu daugiau negu biskvito, bet visa laika tas pats gaunasi...gal nereikia paslegti?

QUOTE(sttropez @ 2012 04 23, 21:17)
o kaip jus padarot ta kremo sluoksni toki stora
as kepu biskvitus atskirai, sutepu lygtai labai storai, susluoksniuoju, tada nakciai paslegiu saldytuve, rezultate kai reikia valgyti, tai perpjovus atrodo belikes tik biskvitas, o to kremo koks milimetras
ir ne karta bandziau, kad kremo butu daugiau negu biskvito, bet visa laika tas pats gaunasi...gal nereikia paslegti?

as kepu biskvitus atskirai, sutepu lygtai labai storai, susluoksniuoju, tada nakciai paslegiu saldytuve, rezultate kai reikia valgyti, tai perpjovus atrodo belikes tik biskvitas, o to kremo koks milimetras

ir ne karta bandziau, kad kremo butu daugiau negu biskvito, bet visa laika tas pats gaunasi...gal nereikia paslegti?

O kam jus slegiat?...gal jis pro sonus isbega..
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 23, 20:18)
O kam jus slegiat?...gal jis pro sonus isbega..
na, kazkiek isbega...
o slegiu, kad geriau ten suliptu viskas


QUOTE(sttropez @ 2012 04 23, 21:21)
na, kazkiek isbega...
o slegiu, kad geriau ten suliptu viskas
nezinau, is kur pas mane toks isitikinimas, kad reikia suspausti 
o slegiu, kad geriau ten suliptu viskas


Nespauskit, neslekit, nes viskas sukimba ir taip.. kremas matyt susigeria i pati biskvita dar..
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 23, 20:27)
Nespauskit, neslekit, nes viskas sukimba ir taip.. kremas matyt susigeria i pati biskvita dar..
aciu, pabandysiu

QUOTE(dzokada @ 2012 04 23, 17:55)
Labai graziai ir skaniai atrodo



O receptukas kur

Cia dariau su Juodojo misko biskvitais,nes ten tai kazkoks zaidimas surasytas



QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 23, 21:01)
ne ne, jis tikrai gamintas Presto kavineje, buna dar su avietemis ant virsaus, pagal sezona kazkaip uogas deda.
''Vysninio'' virsus ir man gerokai islindo is formos,neskaitant,kad tik is normos dariau,o jei jus is 1.5 daret,tai tuo labiau.Na bet nenuvyle skonis?Man tai jis gerulis

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 23, 23:06)
''Vysninio'' virsus ir man gerokai islindo is formos,neskaitant,kad tik is normos dariau,o jei jus is 1.5 daret,tai tuo labiau.Na bet nenuvyle skonis?Man tai jis gerulis 

Isragavo 6 zmones neskaitant vaiku,visiem labai patiko,sake superinis,man irgi jis fainas
