Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-20

Išbandžiau Ulės tortuką "Drugelis". Labai gaivus ir žinoma skanus...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 16, 09:11)
Išbandžiau Ulės tortuką "Drugelis". Labai gaivus ir žinoma skanus...


o grazuolis gabalelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 16, 09:11)
Išbandžiau Ulės tortuką "Drugelis". Labai gaivus ir žinoma skanus...


bigsmile.gif Kokia greita thumbup.gif Skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 16 gegužės 2012 - 09:42
Ulė tortas labai gražus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kaip tik artėja vyro gimtadienis,bet norėjau puošti kaip lagaminą, tai turbūt jūsų "drugelis" netinka:((, o taip užsinorėjau verysad.gif
Atsakyti
uždėčiau viršuje dar vieną biskvitą ir tiktų lagaminui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 05 16, 12:16)
uždėčiau viršuje dar vieną biskvitą ir tiktų lagaminui  ax.gif

oj aciū!!!Na va ką reiškia profas:)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Vajeje kad skaniai atrodo Ules drugelis wub.gif nesu dar nieko dariusi su mascarpone bet manau kad jau laikas biggrin.gif tik norejau paklausti ka ne taip darau. Su manim labai nedraugaja zelatinas verysad.gif kaskart kai reikia sumaisyti ji su grietinele,varske ar dar kuo, jis man susoka i varske unsure.gif is pradziu galvojau kad gal per silta pilu. Uzvakar tepiau tortuka su jogurtu ir grietinele, zelatina jau buvo tikrai atvesusi (gal net per daug nes jau buvo pradejes detis sluoksnis putu ant virsaus doh.gif ) ir kai supyliau i mase, viskas man pradejo trauktis i varske vel verysad.gif jau nebezinau ka ir bedaryti
cray.gif gal kuriai is jusu yra taip buve?
Atsakyti
Dianaaa1215 bigsmile.gif
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 15, 23:31)
neatsakė nieks todėl, kad matyt šis klausimas yra užduodamas kas kelintą puslapį. ten yra spec traškučiai, juos parduoda firmos dideliais kiekiais, po kelis kilogramus.

tai ta dalyka skaitem biggrin.gif tik musu ismaniosios kepejeles daznai sugalvoja pakaitalu, todel ir klausiu biggrin.gif o siaip kad ir su tais spac. trask. i ka juos maisyt? g.gif nes kaip suprantu jei koks slapias kremukas tai nebebus jie traskus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sweetsosweet @ 2012 05 16, 12:47)
cray.gif  gal kuriai is jusu yra taip buve?

buve buve doh.gif sunku ir man su tuo biggrin.gif teoriskai reik sudeti dali mases (koki 1/3) i atvesinta zelatina, ja ismaisyti ir tik tada sumaisyti su likusia mase. Bet man daznai ir taip susoka doh.gif kai su jogurtu tai viskas dzin blogiausiu atveju kisu i mikrobangine pasildau kartu ir tada ok, bet va kai isplakta grietinele tai jau ne kas ax.gif biggrin.gif
ka galiu pasakyti-kuo vienodesne produktu temperatura, isplaktus produktus (pvz. grietinele ar kt.) nebedekit i saldytuva kol atves zelatina tada bandykit pagal ta teorija ir manau gausis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(akvablue @ 2012 05 15, 22:55)
Aš darau su sokoladiniais sutraiskytais vafliais ir nutella būtent sokoladiniame torte, tai kas valgė visiems labai patiko, pabandykite, gal ir jums patiks 4u.gif

aciu, reiks megint su vafliais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 gegužės 2012 - 13:27
Del zelatino: dedi i zelatina viena sauksta (pvz) grietineles ar bet kas ten butu,ismaisai,tada vel idedi viena sauksta,vel ismaisai,ir taip dedi kazinau......6-8 saukstus o paskui mixeriu beplakant supili zelatinos mixa i ta (pvz) grietinele. Grietineles niekad nededu i saldytuva kai isplaku ir kol atvesta zelatinas.
Na o del 'Drugelio' torto,papuosimas grazus,bet receptas tai paprasciausias maskarpones torto........ rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 16 gegužės 2012 - 13:59
[quote=ramune.v,2012 05 16, 10:24]
na bandysiu dar karta. as siaip i visa kieki supildavau ir fsio doh.gif

labai aciu kad nepatingejot atsakyti oro_buckis.gif
Papildyta:
[quote=dzokada,2012 05 16, 10:58]
aciu.bandysiu taip oro_buckis.gif
Atsakyti
Pries kiek dienu iki valgymo reikia sutepinet "varskini gaivumeli" kad jis butu skaniausias?
Atsakyti
norejau paklausti gal kuri zinote kur spausdina spalvotai ant valgomo popieriaus?
Atsakyti