
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 16, 09:11)
o grazuolis gabalelis

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 16, 09:11)



Ulė tortas labai gražus.
kaip tik artėja vyro gimtadienis,bet norėjau puošti kaip lagaminą, tai turbūt jūsų "drugelis" netinka:((, o taip užsinorėjau




kaip tik artėja vyro gimtadienis,bet norėjau puošti kaip lagaminą, tai turbūt jūsų "drugelis" netinka:((, o taip užsinorėjau

uždėčiau viršuje dar vieną biskvitą ir tiktų lagaminui

QUOTE(Olesta @ 2012 05 16, 12:16)
oj aciū!!!Na va ką reiškia profas:)
Sveikutes
Vajeje kad skaniai atrodo Ules drugelis
nesu dar nieko dariusi su mascarpone bet manau kad jau laikas
tik norejau paklausti ka ne taip darau. Su manim labai nedraugaja zelatinas
kaskart kai reikia sumaisyti ji su grietinele,varske ar dar kuo, jis man susoka i varske
is pradziu galvojau kad gal per silta pilu. Uzvakar tepiau tortuka su jogurtu ir grietinele, zelatina jau buvo tikrai atvesusi (gal net per daug nes jau buvo pradejes detis sluoksnis putu ant virsaus
) ir kai supyliau i mase, viskas man pradejo trauktis i varske vel
jau nebezinau ka ir bedaryti
gal kuriai is jusu yra taip buve?

Vajeje kad skaniai atrodo Ules drugelis







Dianaaa1215
tai ta dalyka skaitem
tik musu ismaniosios kepejeles daznai sugalvoja pakaitalu, todel ir klausiu
o siaip kad ir su tais spac. trask. i ka juos maisyt?
nes kaip suprantu jei koks slapias kremukas tai nebebus jie traskus 
Papildyta:
buve buve
sunku ir man su tuo
teoriskai reik sudeti dali mases (koki 1/3) i atvesinta zelatina, ja ismaisyti ir tik tada sumaisyti su likusia mase. Bet man daznai ir taip susoka
kai su jogurtu tai viskas dzin blogiausiu atveju kisu i mikrobangine pasildau kartu ir tada ok, bet va kai isplakta grietinele tai jau ne kas
ka galiu pasakyti-kuo vienodesne produktu temperatura, isplaktus produktus (pvz. grietinele ar kt.) nebedekit i saldytuva kol atves zelatina tada bandykit pagal ta teorija ir manau gausis
Papildyta:
aciu, reiks megint su vafliais

QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 15, 23:31)
neatsakė nieks todėl, kad matyt šis klausimas yra užduodamas kas kelintą puslapį. ten yra spec traškučiai, juos parduoda firmos dideliais kiekiais, po kelis kilogramus.
tai ta dalyka skaitem




Papildyta:
QUOTE(sweetsosweet @ 2012 05 16, 12:47)
buve buve





ka galiu pasakyti-kuo vienodesne produktu temperatura, isplaktus produktus (pvz. grietinele ar kt.) nebedekit i saldytuva kol atves zelatina tada bandykit pagal ta teorija ir manau gausis

Papildyta:
QUOTE(akvablue @ 2012 05 15, 22:55)
Aš darau su sokoladiniais sutraiskytais vafliais ir nutella būtent sokoladiniame torte, tai kas valgė visiems labai patiko, pabandykite, gal ir jums patiks 

aciu, reiks megint su vafliais

Del zelatino: dedi i zelatina viena sauksta (pvz) grietineles ar bet kas ten butu,ismaisai,tada vel idedi viena sauksta,vel ismaisai,ir taip dedi kazinau......6-8 saukstus o paskui mixeriu beplakant supili zelatinos mixa i ta (pvz) grietinele. Grietineles niekad nededu i saldytuva kai isplaku ir kol atvesta zelatinas.
Na o del 'Drugelio' torto,papuosimas grazus,bet receptas tai paprasciausias maskarpones torto........
Na o del 'Drugelio' torto,papuosimas grazus,bet receptas tai paprasciausias maskarpones torto........

Pries kiek dienu iki valgymo reikia sutepinet "varskini gaivumeli" kad jis butu skaniausias?