sakykit, kaip geriau, šiltą biskvitą pjauti (tortui blyną) ar laukti kol pilnai atvės ?
                
                                    
                
                
                
            
                Bent man tai lengviau pjaunasi atvėsę, net vakarykščiai.
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(Bijuna @ 2012 04 26, 11:44)
Bent man tai lengviau pjaunasi atvėsę, net vakarykščiai.
supratau...kadangi ryt tepsiu pertepimą, lai tada jis sau ramiai stovi
 
 gal kažkuo pridengti ?ar į kepimo pop. įsukti ?
                Aš pasidedu į šaldytuvą
                
                                    
                
                
                
            
                Jei rytojui išsikepu tai nededu į šaldytuvą, tiesiog uždengiu kad nedžiūtų, arba dedu į didelę TV tortinę ir uždarau. Pasidėk, kad nemaišytų ir nedžiūtų   
                
                                    
                
                
                
             
                
                                    
                
                as tai pjaunu ir silta dar, nes dazniausiai iskart surinkineju, aisku jau lakstus tepu atvesusius. Bet geriausiai turbut pjauti salta biskvita.
                
                                    
                
                
                
            
                Susmego mano biskvitas   Tiksliau, susmego tik vidurys, o kraštai liuks gavosi. Tai dabar jis jau atvėso, vidurį išskaptavau, gavosi kaip keksas
  Tiksliau, susmego tik vidurys, o kraštai liuks gavosi. Tai dabar jis jau atvėso, vidurį išskaptavau, gavosi kaip keksas   Ką dabar man su juo daryt? Tept kremu ar išmest
  Ką dabar man su juo daryt? Tept kremu ar išmest   
   Ot kepėja iš manęs
 Ot kepėja iš manęs   
   
   
                
                                    
                
                
                
             Tiksliau, susmego tik vidurys, o kraštai liuks gavosi. Tai dabar jis jau atvėso, vidurį išskaptavau, gavosi kaip keksas
  Tiksliau, susmego tik vidurys, o kraštai liuks gavosi. Tai dabar jis jau atvėso, vidurį išskaptavau, gavosi kaip keksas   Ką dabar man su juo daryt? Tept kremu ar išmest
  Ką dabar man su juo daryt? Tept kremu ar išmest   
   Ot kepėja iš manęs
 Ot kepėja iš manęs   
   
   
                
                                    
                QUOTE(Bijuna @ 2012 04 26, 11:12)
Jei rytojui išsikepu tai nededu į šaldytuvą, tiesiog uždengiu kad nedžiūtų, arba dedu į didelę TV tortinę ir uždarau. Pasidėk, kad nemaišytų ir nedžiūtų  

As kaip tik, duodu biskvitui apdziuti, ir knygose raso kad sekancia diena tortus sutepineti reikia, tada biskvitas nepasidarys kaip kose nuo sulaistymo
 
 QUOTE(miau @ 2012 04 26, 11:39)
Susmego mano biskvitas   Tiksliau, susmego tik vidurys, o kraštai liuks gavosi. Tai dabar jis jau atvėso, vidurį išskaptavau, gavosi kaip keksas
  Tiksliau, susmego tik vidurys, o kraštai liuks gavosi. Tai dabar jis jau atvėso, vidurį išskaptavau, gavosi kaip keksas   Ką dabar man su juo daryt? Tept kremu ar išmest
  Ką dabar man su juo daryt? Tept kremu ar išmest   
   Ot kepėja iš manęs
 Ot kepėja iš manęs   
   
  
 Tiksliau, susmego tik vidurys, o kraštai liuks gavosi. Tai dabar jis jau atvėso, vidurį išskaptavau, gavosi kaip keksas
  Tiksliau, susmego tik vidurys, o kraštai liuks gavosi. Tai dabar jis jau atvėso, vidurį išskaptavau, gavosi kaip keksas   Ką dabar man su juo daryt? Tept kremu ar išmest
  Ką dabar man su juo daryt? Tept kremu ar išmest   
   Ot kepėja iš manęs
 Ot kepėja iš manęs   
   
  
man buvo pirma karta su rafaelo taip, tai vistiek as ju sutepiau, nieko nepjausciau, ir skoniui nieko nepakenke, super buvo
 
                
                                    
                
                Apdžiūti ar sudžiūti?   Na jei biskvitą paliksime parai  neuždengus, tai jis sudžius
 Na jei biskvitą paliksime parai  neuždengus, tai jis sudžius   
                
                                    
                
                
                
             Na jei biskvitą paliksime parai  neuždengus, tai jis sudžius
 Na jei biskvitą paliksime parai  neuždengus, tai jis sudžius   
                
                                    
                
                Aš į šaldytuvą dedu jei biskvitą išsikepu prieš 3-4 dienas
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(miau @ 2012 04 26, 12:39)
Susmego mano biskvitas   Tiksliau, susmego tik vidurys, o kraštai liuks gavosi. Tai dabar jis jau atvėso, vidurį išskaptavau, gavosi kaip keksas
  Tiksliau, susmego tik vidurys, o kraštai liuks gavosi. Tai dabar jis jau atvėso, vidurį išskaptavau, gavosi kaip keksas   Ką dabar man su juo daryt? Tept kremu ar išmest
  Ką dabar man su juo daryt? Tept kremu ar išmest   
   Ot kepėja iš manęs
 Ot kepėja iš manęs   
   
  
 Tiksliau, susmego tik vidurys, o kraštai liuks gavosi. Tai dabar jis jau atvėso, vidurį išskaptavau, gavosi kaip keksas
  Tiksliau, susmego tik vidurys, o kraštai liuks gavosi. Tai dabar jis jau atvėso, vidurį išskaptavau, gavosi kaip keksas   Ką dabar man su juo daryt? Tept kremu ar išmest
  Ką dabar man su juo daryt? Tept kremu ar išmest   
   Ot kepėja iš manęs
 Ot kepėja iš manęs   
   
  
Ir man taip buvo kartą...išpjoviau viduryje skylę,papuošiau ir gavosi vieta įstatyti buteliui
 
                
                                    
                
                Ačiū visos už patarimus   
 
įdėjau į dežutę ir uždengiau rankšluostėliu 
                
                                    
                
                
                
             
 įdėjau į dežutę ir uždengiau rankšluostėliu
 
                
                                    
                 
    




