QUOTE(miau @ 2012 04 26, 12:39)
Susmego mano biskvitas   Tiksliau, susmego tik vidurys, o kraštai liuks gavosi. Tai dabar jis jau atvėso, vidurį išskaptavau, gavosi kaip keksas
  Tiksliau, susmego tik vidurys, o kraštai liuks gavosi. Tai dabar jis jau atvėso, vidurį išskaptavau, gavosi kaip keksas   Ką dabar man su juo daryt? Tept kremu ar išmest
  Ką dabar man su juo daryt? Tept kremu ar išmest   
   Ot kepėja iš manęs
 Ot kepėja iš manęs   
   
  
 Tiksliau, susmego tik vidurys, o kraštai liuks gavosi. Tai dabar jis jau atvėso, vidurį išskaptavau, gavosi kaip keksas
  Tiksliau, susmego tik vidurys, o kraštai liuks gavosi. Tai dabar jis jau atvėso, vidurį išskaptavau, gavosi kaip keksas   Ką dabar man su juo daryt? Tept kremu ar išmest
  Ką dabar man su juo daryt? Tept kremu ar išmest   
   Ot kepėja iš manęs
 Ot kepėja iš manęs   
   
  
ir man pirma karta taip gavosi, negalima atidarineti orkaites visiskai maziausiai 30 min, o dar geriau ir visas 40 min, tada buna viskas gerai. As tai ta skyleta biskivto laksta dejau i viduri ir buvo viskas gerai
 
                
                                    
                 
    










