Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(zuzla @ 2012 06 19, 14:54)

nu yra biškis, yra ax.gif čia nesenai vyras sunervino.. bučiau normali, tai irnesakyk.gif o čia - sėdžiu ir žliumbiu.. pastebėjau, kad žliumbiu, tai kaip supykau ant savęs, ko žliumbiu??? tai dar labiau pradėjau doh.gif  biggrin.gif

zinok tu ne viena tokia, cia tikrai jau hormonai savo daro, as irgi beveik visa nestuma zliumbiu, tik ka ne taip ar vyras ar drauge ar dar kas pasako man asaros tiesiog pacios rieda, jau ir paciai nepatogu, vyras kita syki jau ir nebezino kur detis, sako nu ko tu del tokiu menknekiu verki, o as ir atsakyti dorai negaliu, nes pati nezinau kodel. Ir paskui leliuko atsiprasineju, kad mama pas ji silpna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 19, 11:36)
pastoti tai fasonas, o papasakoti apie placentas jau nebefasonas...  unsure.gif

lotuliukas.gif

Zuzla, jamk viską, ką duoda, sakyk, visko reik, o paskui jau atsirinksi smile.gif O šiaip tai jooo... Aš kai pagalvoju, tarkim, kaip išsirinkt vežimą, tai man kažkas nesuprantamo atrodo. Bus darbas - sėdėt ir rinkt info smile.gif

O kad hormonai siaučia, tai faktas. Aš tai sakau, kad dabar esu nepakaltinama rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 19, 14:54)
nu šiaip tai jo, tu teisi unsure.gif bet iš kitos pusės, jei organizmas pripratęs prie krūvio, tai tos kelios dienos, kol pastebėsi, nepadarys įtakos mažulyčiam neštumui g.gif

zinok, cia jau kaip korta iskris. nes yra pas mus saleje atveju, kai 3 menesius nescia pritupinejo su 100 kg, bet ji net neitare, mmm budavo normaliai... atsipeikejo, kai nestumui ar 13 savaiciu jau buvo.
kitavertus, su mano amzinais persileidimais nezinia, ar atlaikytu tas nestumas, man gi net nebe 25 jau.. senieju ant akiu..

koki nuostabu NT susigadinau. vadinasi BIOCARD, tai tie langeliai, jie tokie kaip veidrodiniai, blyzgantys. Tai ziurint, jokiu vaiduokliu neisgalvosi, tiesiog aiskiai baltai.. Fainiai, nepalieka idiotisku abejoniu, kai pradedi matyti II, nors ju ten nei su ziburiu nerasi.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 19, 14:25)
zinok, cia jau kaip korta iskris. nes yra pas mus saleje atveju, kai 3 menesius nescia pritupinejo su 100 kg, bet ji net neitare, mmm budavo normaliai... atsipeikejo, kai nestumui ar 13 savaiciu jau buvo.
kitavertus, su mano amzinais persileidimais nezinia, ar atlaikytu tas nestumas, man gi net nebe 25 jau.. senieju ant akiu..

koki nuostabu NT susigadinau. vadinasi BIOCARD, tai tie langeliai, jie tokie kaip veidrodiniai, blyzgantys. Tai ziurint, jokiu vaiduokliu neisgalvosi, tiesiog aiskiai baltai.. Fainiai, nepalieka idiotisku abejoniu, kai pradedi matyti II, nors ju ten nei su ziburiu nerasi.

Maidenana> sorry už tokį klausimą, bet nebesuprantu blush2.gif Tai su vyru susitaikėt, jei NT gadini?
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 06 19, 15:19)
kaip išsirinkt vežimą, tai man kažkas nesuprantamo atrodo. Bus darbas - sėdėt ir rinkt info smile.gif

apie šį daiktą aš išvis patyliu unsure.gif žinau tik tiek, kad reikia su dideliais ratais, nes pas mus miško takeliai..
pagalvojau, dar dvi savaitės ir jau pusiaukelė.. kaip laikas bėga..
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 19, 15:25)
senieju ant akiu..

vėl senėju... gi gražėjai jau, ko vėl senėji?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 06 19, 15:29)
Maidenana> sorry už tokį klausimą, bet nebesuprantu blush2.gif  Tai su vyru susitaikėt, jei NT gadini?

susipykti juk galima ir po ovuliacijos... unsure.gif
kas liecia ta susitaikyma - tai priemiau argumentus, isklausiau, numojau ranka, aptariau viska detaliai su draugemis ir jos nusprende, kad as viska issigalvoju ir perastriai reaguoju, nes joms jo pasiaiskinimas pasirode logiskas. Paziuresim.. Siaip ar taip, esu prirista kol kas. Bet labai tikiuosi per bent jau menesi laiko susirasti darba, kad galeciau savarankiskas issilaikyti... nes as gi ne tik bedarbe, bet ir bename per ta krize likau.. nu ir be masinos. be nieko. tevai nepriima, nes as su katinu (nu ji seriasi, senas, kniaukia ir t.t.)... bet ir siaip jie man vietos neturi, nes mociute parkrauste pas save i mano kambari.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 06 19, 15:37)
apie šį daiktą aš išvis patyliu unsure.gif žinau tik tiek, kad reikia su dideliais ratais, nes pas mus miško takeliai..
pagalvojau, dar dvi savaitės ir jau pusiaukelė.. kaip laikas bėga..
Papildyta:
vėl senėju... gi gražėjai jau, ko vėl senėji?? smile.gif

o as zinau, kad vezimas turi buti lengvas unsure.gif lengvai lankstytis.. kazkada man viena mergina, triju vaiku mama (tuo metu jai buvo 26) padare toki ivada i vezimeliu pasauli, tai is visko, kas buvo tada LT rinkoje (gal pries 3 metus), geriausias pasirinkimas buvo Mutsi Urban vezimas. Tai vat tokios takeles. Aj, dar ji minejo, kad vezimas - tai investicija, ir sumokejus siek tiek daugiau, galesi be problemu apseiti su vienu vezimu nuo gimimo iki pat 3 metu. Bet kai as vakar paziurejau kiek kainuoja pas mus vezimai, tai 3500 lt as tikrai nemokeciau. pirkti internete yra daug pigiau. naujas 400 euru kainuoja, su visais navorotais.

Ne, nu kunas tai formuojasi, bet organai tai seneja gi.. juk pastojimui formos nesvarbu, svarbu kas ten viduje..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 19, 15:45)
Siaip ar taip, esu prirista kol kas

o as zinau, kad vezimas turi buti lengvas  unsure.gif lengvai lankstytis..

Ne, nu kunas tai formuojasi, bet organai tai seneja gi.. juk pastojimui formos nesvarbu, svarbu kas ten viduje..

oi kokia pažįstama situacija... mane savo laiku "išgelbėjo" vyras biggrin.gif ir tau to paties (išsigelbėjimo iš šios situacijos vienaip ar kitaip) linkiu mirksiukas.gif

ooo, tai čia jau antras susipažinimo su vežimėliais etapas lotuliukas.gif

na taip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 19 birželio 2012 - 14:50
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 19, 14:45)
susipykti juk galima ir po ovuliacijos...  unsure.gif
kas liecia ta susitaikyma - tai priemiau argumentus, isklausiau, numojau ranka, aptariau viska detaliai su draugemis ir jos nusprende, kad as viska issigalvoju ir perastriai reaguoju, nes joms jo pasiaiskinimas pasirode logiskas. Paziuresim.. Siaip ar taip, esu prirista kol kas. Bet labai tikiuosi per bent jau menesi laiko susirasti darba, kad galeciau savarankiskas issilaikyti... nes as gi ne tik bedarbe, bet ir bename per ta krize likau.. nu ir be masinos. be nieko. tevai nepriima, nes as  su katinu (nu ji seriasi, senas, kniaukia ir t.t.)... bet ir siaip jie man vietos neturi, nes mociute parkrauste pas save i mano kambari.
Papildyta:

o as zinau, kad vezimas turi buti lengvas  unsure.gif lengvai lankstytis.. kazkada man viena mergina, triju vaiku mama (tuo metu jai buvo 26) padare toki ivada i vezimeliu pasauli, tai is visko, kas buvo tada LT rinkoje (gal pries 3 metus), geriausias pasirinkimas buvo Mutsi Urban vezimas. Tai vat tokios takeles. Aj, dar ji minejo, kad vezimas - tai investicija, ir sumokejus siek tiek daugiau, galesi be problemu apseiti su vienu vezimu nuo gimimo iki pat 3 metu. Bet kai as vakar paziurejau kiek kainuoja pas mus vezimai, tai 3500 lt as tikrai nemokeciau. pirkti internete yra daug pigiau. naujas 400 euru kainuoja, su visais navorotais.

Taip, dėl noro būti nepriklausomai visiškai pritariu mirksiukas.gif Nors dažniausiai LT grašius moterys teuždirba, bet vistiek psichologiškai lengviau- žinai, kad likus vienai, kažkaip išgyventum, o jei esi be darbo, tai neįmanoma...Gal todėl vyrai "ereliuoja", nes žino, jog nuo jų priklausom g.gif
Gal pasirodysiu pragmatiška ar viską apskaičiuojanti savanaudė, bet mes su vyru prieš santuoką ramiai išsiaiškinom turto klausimą. Kadangi tuokėmės nebe -niolikos, abu su šiokiu tokiu lygiaverčiu kapitalu, nutarėm, jog nedarysim vedybinės sutarties, o bendrą turtą jeigu kas gyvenime nutiks, dalinsim perpus. Todėl manau, kad blogiausiu-skyrybų-atveju jis nepaliktų gatvėje manęs, ypač su vaiku.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 19, 15:49)
oi kokia pažįstama situacija... mane savo laiku "išgelbėjo" vyras biggrin.gif ir tau to paties (išsigelbėjimo iš šios situacijos vienaip ar kitaip) linkiu mirksiukas.gif

nu taip tada ir gavosi, kad praradus viska, sutikau ji. praktiskai menesi iki visisko bankroto. tai dabar juokauju, kad anksciau as turejau daug pinigu, idomu darba, madingus rubus, afigiena buta, gera masina, o dabar as turiu Vyra lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2012 06 19, 16:04)
Taip, dėl noro būti nepriklausomai visiškai pritariu mirksiukas.gif Nors dažniausiai LT grašius moterys teuždirba, bet vistiek psichologiškai lengviau- žinai, kad likus vienai, kažkaip išgyventum, o jei esi be darbo, tai neįmanoma...Gal todėl vyrai "ereliuoja", nes žino, jog nuo jų priklausom g.gif
Gal pasirodysiu pragmatiška ar viską apskaičiuojanti savanaudė, bet mes su vyru prieš santuoką ramiai išsiaiškinom turto klausimą. Kadangi tuokėmės nebe -niolikos, abu su šiokiu tokiu lygiaverčiu kapitalu, nutarėm, jog nedarysim vedybinės sutarties, o bendrą turtą jeigu kas gyvenime nutiks, dalinsim perpus. Todėl manau, kad blogiausiu-skyrybų-atveju jis nepaliktų gatvėje manęs, ypač su vaiku.
uoj, man tiek tereikia, kad uztektu sildymui ir komunalinems ziema, buto nuomai, transportui i/is darbo, truputi pavalgyti ir alui... o kokiai smutkei jau kaip nors susitaupyciau arba is kinieciu galima uz 10 doleriu visada palta nusipirkti. bent jau pradziai. kai pradzia bus padaryta, galima bus dairytis geresnio. nes kol kas nera nei is ko rinktis, nei ka. O gal isviso, emigruoti kur nors. ten bent jau padoriai moka ir maistas kainuoja normaliai.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 06 19, 12:01)
nea.
nesulaukiu mmm...

Nu jooo... doh.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 06 19, 12:36)
malonus.... juk su mumis pastojot.... pastoti tai fasonas, o papasakoti apie placentas jau nebefasonas...  unsure.gif GEDA! nono.gif

Būtent lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 06 19, 12:36)
O man siandien 9 dpo

Jau norėjau velnių duot kad skaičiuoji visokias ten dienas, bet kai argumentavai sportu tai nu tiek to... nieko nesakysiu ax.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 06 19, 13:31)
a, ir dar psichologinės "problemos" ale nieks manęs nemyli, mes niekam neįdomūs, nėra su kuo po parduotuves pavaikščiot ir t.t. bet tai turbūt hormonai mastau.gif

QUOTE(Grim @ 2012 06 19, 15:19)
O kad hormonai siaučia, tai faktas. Aš tai sakau, kad dabar esu nepakaltinama  rolleyes.gif

Liuks hihihi.gif
Atsakyti
dar bajeris - man viena kolege praejusia savaite uzmete, kad neturiu vaiku, nes mesa valgau doh.gif ji nezinop apie problemas, bet zino, kiek man metu ir kad vaiku neturiu.
bet tai ir sugalvok taip, kad del mesos valgymo vaku neturet doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 06 19, 22:13)
dar bajeris - man viena kolege praejusia savaite uzmete, kad neturiu vaiku, nes mesa valgau  doh.gif  ji nezinop apie problemas, bet zino, kiek man metu ir kad vaiku neturiu.
bet tai ir sugalvok taip, kad del mesos valgymo vaku neturet  doh.gif  lotuliukas.gif

Rusai apie tokius zmones kaip ooo kolege sako ''убогие''
Atsakyti