Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Maidenana @ 2012 06 26, 12:46)
Su puses kelio! Dar tiek pat ir bus 'u-liu-liu'  biggrin.gif
Sakai, netiki? Net kai spardosi?

ir kiek jam visko reikia, vajeeei  doh.gif

4u.gif
kai spardosi, netikiu, kad toks mažas ir jau spardosi biggrin.gif

wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 06 26, 07:55)
Jei kam reisk Closto, perleisiu uz aciu. Liko berods 7 tabletytes. M

QUOTE(Maidenana @ 2012 06 26, 12:46)
as irgi galiu prisideti, turiu 2,5 tabletes closto.

Ech.. vakar kaip tik pirkau 5 tabletes..

Tai va, man naujas ciklas prasidėjo be mmm hihihi.gif Su eiliniais tepliojimais viskas išėjo. Dabar clost+gonal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 26, 11:46)
Bet matai, tai ikimba, tai jokios vonios nemaiso, jokios pirtys ir petruskos. Prikibo - tai prikibo.. Ir neatplesi. sveikinuuuu yahoo.gif
Tu su svieziais obuoliais atsargiau, ten kazkokios rugsties yra, kuri gimda sutraukineja, o tas nera gerai. Skaiciau kai pati nescia buvau. Ir vynuogiu negalima - vaikas alergiskas bus, sako. T.y. irgi rase. Man rodo tevu darzelio puslapyje yra kenksmingu nestumo metu produktu sarasas.

4u.gif
Och tu varge doh.gif Vynuogės - vienas iš nedaugelio man dabar valgomų dalykų... O džiovinti obuoliai nelabai irgi, ar ne?
Einu ieškot info...
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 26, 13:00)
Tai va, man naujas ciklas prasidėjo be mmm hihihi.gif Su eiliniais tepliojimais viskas išėjo. Dabar clost+gonal ax.gif

su startu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 26, 13:00)

Nu tu zalia ruta. o paklausti? IUI temoje uz puses kainos gonal pardavineja dabar kazkas.

River - irgi IUI temoje vyrams SPEMAN parduoda, Olialia sake, kad labai geri, nenori pabandyti?

Paskaiciau nestukiu naujienas, tai musu Sangria gimdo uz menesio, o Olialia - uz savaites biggrin.gif uoooj, kaip fainiaaaiii... Atrodo, ka tik klausemes Olialia pastojimo nuotikiu ir Sangrijos paniku del PRG... kaip greitai bega svetimi nestumai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 26 birželio 2012 - 12:21
QUOTE(zuzla @ 2012 06 26, 13:04)

aciuks.gif
4u.gif
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 26, 13:05)
Nu tu zalia ruta. o paklausti? IUI temoje uz puses kainos gonal pardavineja dabar kazkas.

blush2.gif

Pažiūrėjau ką ten parduoda. Ten 900, man išrašė 3 po 75 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 06 26, 13:21)
Pažiūrėjau ką ten parduoda. Ten 900, man išrašė 3 po 75  unsure.gif

perdidele koncentracija tau, reiskia.. Aj, tu dar ampulemis perki? As irgi pirma gonalio stimuliacija is ampuliu variau, velesnes jau su piestuku.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 26, 13:23)
perdidele koncentracija tau, reiskia.. Aj, tu dar ampulemis perki? As irgi pirma gonalio stimuliacija is ampuliu variau, velesnes jau su piestuku.

Aha. Aš tą naudoju, kur pačiai reikia susigaminti tirpaliuką (švirkštas, buteliukas, pora adatų) smile.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 06 26, 12:59)
kai spardosi, netikiu, kad toks mažas ir jau spardosi biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 26 birželio 2012 - 12:47
Kas tema kurs?
Atsakyti
tu kurk, o aš pavirusuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti