QUOTE(Pregna @ 2013 12 06, 12:13)
Gerai, bet tai kaip pavyzdžiui nustatyti, kad netinka cukrus, glutenas ar dar kažkas. Pats gi nesuprasi kas tinka, o kas ne.
Tik pati ir suprasine, ne kitaip Na nebent per labai ilgą laiko tarpą.
Pora savaiciu, tikri nera ilgas laiko tarpas Tyrimai dėl alergenų? Va pvz. dabar vyras darėsi maisto produktų netoleravimo testą, bet man kažkaip daug abejonių kelia tas būdas
sudas tie tyrimai, ta pati komercija, pinigu isgavimo budas. Jums bus pigiau, tiksliau - nemokamai, patikrinti musu siulomu budu - viena menesi nevalgyti to, ka mes surasem. Tai nekainuos nieko ir viskas bus aisku.
Norejau rasyti, bet ruutta ir voresta viska parase. Panos, ar jus galvojate, kad mes bedarbes ir cia lojame is neturejimo ka veikti? Tai uzima daug laiko ir kantrybes, bet gi yra ant svieto tokiu durniu, kurios gaista laika, kad tik kazkaip padeti kitiems pasveikti ir buti laimingiems, nes mes pacios jau tai praejome, todel nesapaliojame, neburiame, o sakome tvirtas, patikrintas isvadas. Jums net nebereikia tikrinti siu ziniu, telieka tik pameginti tai padaryti.
Cukrus ir krakmolas, kurio galutinis rezultatas - tas pats cukrus,
is esmes netinkamas dalykas zmogui, to net tikrinti nereikia.
Primygtinai prasau perskaityti visa straipsni, kad suzinotumet kodel:)
http://www.homosanit...lizaciju_maista
Gluteino reakcija savo organizmui galite patikrinti tik pati. Jokie testai to gali neparodyti. Ir labai greitai suprasite, ar toleruojate gluteinus, ar jie nepakiso kojos, isisavinant gerasias medziagas ir vitaminus ir ar nepridare kitu nesamoniu. Asmeniskai as, pakankamai greitai supratau, kai, budama astmatike, beveik is karto po gluteinu nutraukimo, nustojau vatroti visus 3 ingaliatorius ir nebenaudoju iki siol (ketvirtas menuo) Man ju tiesiog nebereikia. Ar tai nepakankamas irodymas? Kojos lengvos kaip pukas, miegas pagerejes, vuras visiskai knarkti nustojo, o 20 metu miegojau salia griaudejancios patrankos

Spuogai giluminiai, kurie pastoviai kildavo tose paciose vietose, prapuole su visam. Kuno oda eme gyti. Su galvos oda viskas buvo ilgiau, matyt astresne forma jau buvo ir per daug laiko kisau I save slamsta. Bet visgi viskas taisosi ir gereja.
QUOTE(pear @ 2013 12 06, 12:54)
o tuomet kas tai yra? alegija gliuteinui?
neseniai man darė santariškėse alergijų testą - visokiom dulkėm, žolėm...paskui žiūriu tą lentelę - maistui nieko nesurašyta, klausiu daktarės - o maistui nedarysit? - ji juoktis pradėjo. Sako, -nejuokaukit suaugusiam žmogui maisto alergijos testą daryt. Nu, žodžiu, netiesiogiai durne išvadino. O gal ir būtų parodęs testas alergiją tam gliuteinui, ar kviečiam?
Teisybe jums tas daktaras ir pasake, sutaupe jusu pinigelius, tra dar saziningu daktaru.
Menesiui ismeskit grudus,kruopas, seklas-visus gluteinus, ankstinius,bulves ir cukru, viska kur jo gali buti, ziurekite etiketes, nes daug kur slepiasi tas cukrus, o mes net neitariame. Del pieno baltymo netoleravimo, pasitikrinkite pati, nes daznai ir jis kisa koja odai. Paprasto sviezio pieno, tai atsisakykite be jokiu tikrinimu, o varske, grietine, sviestas, jogurta (be jokiu ten skoniu ir uogu)-tikrinama asmeniskai. As lyg ir netoleravau, es paberdavo po varskes, bet emiau ir patikrinau. Isbuvau 50 dienu be pienisku ir be kiausu (tiek ilgai nereikia, pakanka menesio) ir po to suvalgiau varskes su grietine. Man pasiseke, nes blogu reakciju nebuvo. Arba as ir buvau toleruojanti pieno baltyma, arba tiesiog pasveiko mano zarnynas ir as tapau toleruojanti ji. Tai ir valgau dabar, ir dziaugiuosi, bet rami, nes tai issiaiskinau ir isitikinai tik pati asmeniskai. Valgykite skaniai ir nebadaukite, tik be tu dalyku, kuriuos parasiau ir naujameti sutiksite isgrazejusi oda, puikia nuotaika, savijauta, isgrakstejusia figura ir visa laiminga-pazadu.
QUOTE(Pregna @ 2013 12 06, 13:37)
Taip gaunasi, kad be bandymų kelio, jokio kito kaip ir nėra?
Ar yra čia tokių, kuriems žvynelinė sukelė ir artritą?..
Taip, yra, ir ne vienas. Apie ta mes cia ir rekaujame, kad dauguma musu butent nuo siu ligu pasveiko.
Tikiu, kad maistas daro įtaką, bet vien maistas nemanau, kad išgydys, kai jau ūmi/sunki forma.

Jus turbot nei vieno ankstesnio puslapio neperskaitete. Gaila, kad dar viena mergaite "netikiu"

Jau taip stengiames jums populiariai viska isaiskinti, kad aiskiau ir buti negali, bet vistiek "netikiu". Tai kas jums gali padeti, jei ne pati sau? Daktaras su maiseliu vaistu?
TIK MAISTO PAGALBA PASIEKSITE REZULTATU. Jau rekiu, kad isgirstumete.
Juk mes cia visos ne teorikes, o isbridusios is ligu mitybos o ne vaistu pagalba.
O kas jus isgelbes nuo umios formos? hormoniniai tepalai ir antihistamines tablets? Jos tik simptomus apmalsins ir viskas. Nejau tikrai nenorite pasveikti ir normaliai gyventi??? Pas mane 2.5 metu nebuvo net trumpam uzgije psoriaziniai odos plotai. Tai kodel jie be jokiu tepalu ir vaistu isnyko visiskai??
Nors imk ir surisk jus visas ir priverstinai maitink menesi teisingu maistu, ismetus gluteinus, kruopas, grudus, miltinius ir cukru. gal tada, pajute, kad viskas gereja, pacios testumet ir dziaugtumetes
Nesupykit uz mano tona, kartais reikia bizuno,kad zmogus susimastytu