Sveikos,
turiu ir š tokią bėdą,išlindo po antrojo gimdymo,ir gan grėsmingai reiškiasi-psoriazinis artritas,bėrimai.Šiaip man ji labai mistinė liga,ir veikia viskas iš vidaus.Man per nėštumą galvoj atsirado ir bamboj, nežinojau ką bedaryt.Vaikui vos mėnuo suėjo-pas dermatologę nuvažiavau.Sako ar giminėj nieks neserga-įtariu žvynelinę.Aš įsitikinusi,kad neserga,ir man tikrai ji negali būti...PO savaitės vėl apsilankau,ji sako-be abejonės žvynelinė.Vakare atsisėdam su mama ir permąstom apie savo giminaičius,gal kam galėjo būti(seneliai seniai mirę,ne taip paprasta sužinoti,tik iš atsiminimų visokių), na ir ką-mama lyg atsimena,kad jos tėtis rankas rasa tepdavo,reiškias kažkas buvo,paskuid ar lyg brolis Flucinar tepdavo...Žodžiu nusprendėm,kad vis tik man bus psoriazė paveldima.Įsileidau mintis,kad sergu.Na ir ką-atsikeliu kitą rytą išbertom kojom,rankom,nugara...
Taigi manau,kad ta liga iš vidaus,iš minčių dažniausiai pareina.Teko girdėt ir skaityt paskui kaip po stresų,išgąsčių ji pasireiškia.
Dabar tokia apvaldyta ji.Galva nekaip,bet kirpyklos dėl to neaplenkiu, net girdėjau,kad nuolatinis plaukų dažymas labai ją suvaldo.Ar tiesa nežinau-aš nepastebėjau nei pagerėjimo,nei pablogėjimo.
Elocon,dermovate,celestoderm-kažkiek padėjo,bet labiausiai padeda nusiraminimas ir pusiausvyra,kai lengviau gyvent,mažiaus treso-ir odai geriau.Šiaip atradimas MG217 tepalo, pas mus mačiau puslapy kažkokiam lietuviškam jis 85 lt kainuoja, aš iš JAV amazon.com per tarpininkę siunčiuosi,tai už 2 vnt apie 85 lt gaunasi,dvigubai pigiau.
QUOTE(chiachia @ 2012 07 10, 23:42)
Sveikos merginos
Prisiskaiciau internete, kad yra geras tepalas -
http://psoriasis.uco...desc/kartalinas
tai bandysiu uzsisakyti ir pasidalinsiu ispudziais. Atsiliepimai labai net geri, verta pameginti
Kartaliną irgi bandžiau.Turguj kur vaistais prekiauja tos moterys buvi parvežę,bet brangu,tūbelė gal 50 ml apie 60 lt kainavo,ir greit pasibaigė.Ir tepiau kai aprimę ir taip buvo,tai nežinau ar pagerėjo nuo to vaisto,ar ir taip būtų praėję.DAr iš tų įvežtinių vaistų yra neblogas super psori krem, bet reik irpatalynės,ir pižamos prastos,kad negaila būt sugadint, nes toks panašus ir kvapu ir konsistencija į mano vaikystėj vartotą žaiszdoms gydyt višnevskį

Bet pasitepus,apsukus maišeliu ar kokiu kitu tvarsčiu-sako stebuklai vyksta.Kainavo prieš kelis metus apie 12 lt,dabar jau mačiau po 28 pardavinėja.
Tokia mano istorija.Šiaip,manau,kad nuo jos pagydys tik pilnas organizmo valymas ir sportas.Jau kelintus metus bandau į tai eit,bet vis nesėkmingai,paskuis ave graužiu ir-užburtas ratas.Bet vis dar tikiu,kad viskas bus gerai.