Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 10

sakykit, kas jau daug metu turit zvyneline galvoje, kokia jusu plauku bukle? pas mane jau taip buvo plaukai silpni, o dabar jie isvis slenka ir visi permatomi pasidare.... ka daryti? uztenka tik paziureti i plaukus ir imu stresuoti...nepadejo nei sampunai su degutu, nei dermovite. Gydytoja israse Basalio krema, bet kad ir is jo jokios naudos..... schmoll.gif
Atsakyti

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: vaistų pardavimas/dovanojimas/mainai ir pan. forume griežtai draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 29 spalio 2012 - 21:03
Jei kam reikia Kartalin tepalo, rasykit i a.z 4u.gif
zinau kur pigiai gauti.
Atsakyti
QUOTE(invazy @ 2012 05 04, 10:32)
Sveikos smile.gif
žinau ne viena zmogu, kuris issigyde zvyneline, po 20 metu pagaliau vėl gali dziaugtis gyvenimu...
Pačiai ne zvyneline buvo , bet pastoviai berdavo, niezedavo atitinkamas vietas (ypatingai pilva), kasantis uzsidedavo sasai, nes susidarydavo slapi spuogeliai,, israsytais tepalais issigyddavau iki kito karto,, pati ejau pas alergologus, bet sie nieko nerado, sake kad problema organizme smile.gif
Laimei, darbar tokiu problemu, ir zinau produktus, kurie gali padet sergantiesiems smile.gif)) jei kam idomu butu prasom rašykit, galesiu suteikti papildomos informacijos... Visada malonu padet kitiems wink.gif

laba, tai gal papasakosi kaip tas ne vienas asmuo issigyde ta nelemta liga?
Atsakyti
QUOTE(tkom19 @ 2012 11 05, 19:01)
laba, tai gal papasakosi kaip tas ne vienas asmuo issigyde ta nelemta liga?

gal yra daugiau isbadziusiu situos prieparatus Thai Herbal Remedy, keleta radau bet nekokie atsiliepimai.
Atsakyti
Apie Kartalinąm jau buvau susigudnžiusi dėl jo, bet paklausiau šiandien pas. gyd., papasakojo, jog atėjo neseniai vyriškia, kuris juo tepėsi, pagerėo, o dabar labai žymiai pablogėko, ir jau jokie vaistai nepadeda doh.gif kažkaip atšoko fantazija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2012 11 06, 16:07)
Apie Kartalinąm jau buvau susigudnžiusi dėl jo, bet paklausiau šiandien pas. gyd., papasakojo, jog atėjo neseniai vyriškia, kuris juo tepėsi, pagerėo, o dabar labai žymiai pablogėko, ir jau jokie vaistai nepadeda doh.gif kažkaip atšoko fantazija cool.gif

Nemanau, kad reikėtų vadovautis vienu atveju. Juo labiau, kad jis sudarytas iš natūralių medžiagų. Gal taip sutapo?
O kokią alternatyvą pasiūlė gydytoją? Elocon, Daivobet, Daivonex... doh.gif juk visi hormoniniai doh.gif
Atsakyti
O kokią alternatyvą pasiūlė gydytoją? Elocon, Daivobet, Daivonex... doh.gif juk visi hormoniniai doh.gif
[/quote]
ir man ne vieni nepadeda galvai visiskai, dar pazastyse yra mazi plemeliai, tai pagereja, bet galvai niekas nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
Tam konkrečiam vyriškiui, sakė jau nieks dabar nepadeda, nežinau doh.gif smile.gif
Atsakyti
Jeigu skaitote rusiškai, tai pasiskaitykite atsiliepimus kartalino gamintojų tinklapyje. Aš prieš porą mėnesių norėjau paprašyti giminaičių, kad iš Rusijos pigiau atvežtų, bet pasiskaičiau ir persigalvojau (bent jau kol kas). Atsiliepimai labai skirtingi - kažkam puikiausiai tiko, kažkam visiškai ne, kažkam net pablogėjo. Tad labai priklauso nuo organizmo, tikrai 100% visiems nepadeda. Taip pat labai gerus žodžius ten išskaičiau, jog visgi jo poveikis labai priklauso ir nuo dietos - reikia susilaikyti nuo alkoholio, nesveiko maisto ir t.t. Aš kadangi dar nepribrendau tokiam žingsniui, tai ir pinigų į balą kol kas nusprendžiau nemesti.

O aš noriu paklausti - kažkurioje ansktesnėje temoje skaičiau, kad kai kurios praktikavo gryno solidolo tepimą rolleyes.gif Ar kas nors dar bandė, ar padeda? biggrin.gif
Atsakyti
pries daug metu dar nebuvo tiek informacijos apie sia liga,as viena diena tepiau su actu 9 procentu,kita diena boro vazelinu po mienesio dingo .gemes buvo dideles raudonos,zvynelius nulupdavau ir acto doh.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
Ateinu ir as i si skyreli unsure.gif ne del saves, o del MB.
Pries mazdaug pora saviciu jis nusimaude duse ir isejes sluostesi-pamaciau, kad pilvas isbertas unsure.gif na tokiom mazom raudonom demelem-jis kaip tik buvo pas tevus isvaziaves. Kazkaip nieko blogo neitareme. Ir va praejus porai savaiciu, vel pas tiuos tevus nuavaziuoja, grizta, nusimaudo ir isejes is duso rodo, kad vel yra tie paraudimai. Bet svarbiausia, kad jie yra ant pilvo, krutines, sonu (viena ant rankos radau, daugiau ligtais niekur). Sikarta jos didesnes ir jau neisnyko, pagal isvaizda atrodo, kaip zvyneline, tik ka tik prasidejusi. Jo seimoje berods nieks neserga (bent jau taip, kad matytusi ir kad zinotume). Man tik keista, kad toks sutapimas, kad ta liga atsirado nuvaziavus pas tevus. g.gif
Sakykit nuo ko pradeti tyrimus? patarkit, nes manau, kad reikia gydyti ir ieskoti "galu" kol dar tik pati pradzia. anksciau nieko nebuvo, jokiu ligos pozymiu schmoll.gif tiesa, jis siemet visus vasaros ir pavasario menesius gyveno ir dirbo Italijoj g.gif savaitej karta eidavo degintis prie baseino g.gif
gal tai turi kokios itakos? nieko apie sai liga nezinau, yapc nuo ko pradeti tyrimus-labai dekoju visiems kas atsakys..

O labiausiai pergyvenu, kad sia liga gali paveldeti ir trys mano vaikuciai verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti