Sveikos, mamytės. Aš irgi galiu "pasidžiaugti" šią "dovana". Dėl vaistų vartojimo ir sau atitaikymokai pir viskas aišku.. Mane domina kita jūsų patirtis - kokius vitaminus geriate, kurie "nepapuošia" , neiššaukia atsiradimo jūsų kūno dėmėmis? Jaučiuosi pavargusi, išsekusi, norėtųsi kažką pavartoti. Niekaip nerandu laiko gydytojai, kuri gal ką rekomenduotų, atsižveldama į šią ligą. Gal ką esate išbandžiusios?

sveikos mamytes. jungiuosi ir as i jusu gretas. tai vat sergu jau virs metu didziausia dalis tos zarazos galvoje. po antrojo gimdymo pradejo metyti raudonom demelem ant koju. galva plaunu biodermos sampunu tai tam kartui tikrai nuima niezuli. pradejau naudoti kartalin tepala ir sakyciau bent jau galva man nuo jo dar labiau niezti. noreciau paklausti tu kurios naudoja kartalin ar jum irgi nuo jo dar labiau niezti? net nezinau ar man ji nutraukti dabar ar toliau naudoti...
QUOTE(ievoole @ 2013 01 18, 00:06)
Labas, tetos
teks ir man prisijungti, nes jau kaip po 3 vaikelio gimimo mane užpuolė, tai nebežinau kur dėtis.. pirmąjį kartą ją suvaldžiau labai sunkiai, daug vargau kol pasekmių nebeliko, dabar su vaikiukais aš tiek sau laiko ir dėmesio skirti nebegaliu
tad net bjau pagalvoti kas bus jei užpuls visą kūną, kaip tada kai dar mokiausi mokykloje..
tepuosi euerin ir Daivobet jog neleisčiau užsisenėti, bet į priekį nejudu tik blogyn
man po gimdymo baisiausiai ir užpuolė ausis, viduje, išorėje, už jų, net skyla oda

teks ir man prisijungti, nes jau kaip po 3 vaikelio gimimo mane užpuolė, tai nebežinau kur dėtis.. pirmąjį kartą ją suvaldžiau labai sunkiai, daug vargau kol pasekmių nebeliko, dabar su vaikiukais aš tiek sau laiko ir dėmesio skirti nebegaliu

tepuosi euerin ir Daivobet jog neleisčiau užsisenėti, bet į priekį nejudu tik blogyn

man po gimdymo baisiausiai ir užpuolė ausis, viduje, išorėje, už jų, net skyla oda

Dėl ausų landų patarimas - pleiskanų luobą nuimkite salicilo tepalu (parašysiu vėliau kokio stiprumo). Kai turėsiu laiko parašysiu į temą, kaip aš kovoju su įvairių vietų psoriaze.
Sveikos!
Norejau paklausti kas bande gydytis Tee Tree OIL ( ju visokiausiu firmu yra). Mano anita platina kazkokios imones maisto papildus... siaip netikiu i ju stebuklingasiais savybes, ir siaip - todel pavadinima net nerasysiu. Atnese man ta Tee Tree OIL - paskaiciau internete ( wiki galima paskaityti: http://en.wikipedia....Tea_tree_oil)... Isbandem ant pirstu galiuku vaikui - nes ten jokie tepelai nepadeda - arba nutrina po sekundes arba suvalgo
kaip ir pagerejimas yra, tikrai pastebimas.. bet noretusi suzinoti. ar ne bus veliau blogiau
jau visko bijau
Su gydytoja galesiu pasikonsultuoti tik menesio pabaigoje, tad jei kas sia priemone isbande - buciau dekinga uz atsiliepimus.
Norejau paklausti kas bande gydytis Tee Tree OIL ( ju visokiausiu firmu yra). Mano anita platina kazkokios imones maisto papildus... siaip netikiu i ju stebuklingasiais savybes, ir siaip - todel pavadinima net nerasysiu. Atnese man ta Tee Tree OIL - paskaiciau internete ( wiki galima paskaityti: http://en.wikipedia....Tea_tree_oil)... Isbandem ant pirstu galiuku vaikui - nes ten jokie tepelai nepadeda - arba nutrina po sekundes arba suvalgo

merginos turiu klausima, mano vyrui zvyneline jau 6 metai, ir jam padeda kai paguli vonioje su juros druska, tokia stambi kibireliuose buna, ja perkam maxej, eurokose dazniausiai; taciau jos buna nedidelis kiekis na apie 1 kg, sakykite gal kuri uzmatete didesniais kiekiais, nes ta druska kur naudojama kibireliuose gan brangiai iseina ir greitai sunaudojama, patarkite prasau, gal kas zinote kokia negraziai parasysiu "skyle"
druskai, Labai labai Aciu

QUOTE(georgiana @ 2013 03 11, 10:13)
merginos turiu klausima, mano vyrui zvyneline jau 6 metai, ir jam padeda kai paguli vonioje su juros druska, tokia stambi kibireliuose buna, ja perkam maxej, eurokose dazniausiai; taciau jos buna nedidelis kiekis na apie 1 kg, sakykite gal kuri uzmatete didesniais kiekiais, nes ta druska kur naudojama kibireliuose gan brangiai iseina ir greitai sunaudojama, patarkite prasau, gal kas zinote kokia negraziai parasysiu "skyle"
druskai, Labai labai Aciu 

dabar Thomas philipse užmačiau negyvosios jūros druskos..
QUOTE(Baltike @ 2013 01 11, 16:38)
Man atvirkščiai - nėštumo metu ir buvo pats gražiausias etapas, kai specialiai negydoma žvynelinė beveik pasitraukdavo, likdavo vos keli nedideli židinukai. Tačiau paūmėjimas ateidavo praėjus keletui mėnesių po gimdymo, o maitinančioms hormoniniai tepalai neleistini. Sukausi tik gausiai tepdama drėkinančiais kremais, aliejais, beveik kasdien maudydamasi voniose su aliejumi. Nes net žvynelinės gydyme besispecializuojančios gydytojos vienintelis patarimas buvo baigti maitinti ir naudoti hormoninius tepalus. Na, bet visus vaikučius maitinau iki 12-18mėn.
Nu ir brudas ta žvineline. Mano maziukas liko be mamos pieno. Jau nestumo metu "apejo", "apsamanojo" visa galva, speneliai, papilve, gagta, kirksnys, tarpviete, "pasikniai". 38 neštumo sav. gulejau odos skyriuj, kad bent kiek pagerintu odos bukle ir galeciau sekmingai pagimdyti. Po gimdymo dar blogiau. Po keturiu dienu perstejo dilbiai, visas kaklas, pilvas. Nuo maitinimo ir ligos paumejimo speneliai buvo net vyšnavi, trukinejo, skilinejo. ištveriau tik tris savaites

Aišku auga tas mažius ir su mišiniukais kaip ant mieliu, bet liga ir gydoma nesitraukia. Ačiū visagaliam internetui, bent čia galima pasisemti žinių ir bentjau bandyti atrasti, tai kas padės, nes su gydytojos požiūriu, kai tik tepaliukus išrašo ir išleidžia namo, tai greitu laiku 100 proc. bučiau išberta.
QUOTE(Jullaja @ 2013 03 05, 13:46)
Sveikos!
Norejau paklausti kas bande gydytis Tee Tree OIL ( ju visokiausiu firmu yra).
Norejau paklausti kas bande gydytis Tee Tree OIL ( ju visokiausiu firmu yra).
Praktishkai beveik nugolejome P ranku pirstu galiukuose

QUOTE(kristute.u @ 2013 03 19, 12:11)
Nu ir brudas ta žvineline. Mano maziukas liko be mamos pieno. Jau nestumo metu "apejo", "apsamanojo" visa galva, speneliai, papilve, gagta, kirksnys, tarpviete, "pasikniai". 38 neštumo sav. gulejau odos skyriuj, kad bent kiek pagerintu odos bukle ir galeciau sekmingai pagimdyti. Po gimdymo dar blogiau. Po keturiu dienu perstejo dilbiai, visas kaklas, pilvas. Nuo maitinimo ir ligos paumejimo speneliai buvo net vyšnavi, trukinejo, skilinejo. ištveriau tik tris savaites
Aišku auga tas mažius ir su mišiniukais kaip ant mieliu, bet liga ir gydoma nesitraukia. Ačiū visagaliam internetui, bent čia galima pasisemti žinių ir bentjau bandyti atrasti, tai kas padės, nes su gydytojos požiūriu, kai tik tepaliukus išrašo ir išleidžia namo, tai greitu laiku 100 proc. bučiau išberta.

Puikiai Jus suprantu...

ar gali tai buti zvyneline,nutraukus maitinima,ne is kart,po truputi bet visgi,stresas tai buvo didelis mergaitei,ispradziu pagalvojau kad grybelis uzpuole nagucius,bet gydytojas pasake,kad tai ne jis,pazeisti ranku ir kojyciu nagai,bet simetriskai tos rankos ir kojtie patys,bet ne visi,ir ranu pirstukai odele labai nusausejo,pradejo ciulti ko gero ,kad niesti,net nezinau kuo tepti.Tepu drekinanaciais paprasiau kad E45 parveztu,patepu Clotrimazoliu.Esme tame kad pas vyra zvyneline,tai ko gero paveldejo,ir nuo streso atsirado ar gali buti tik nagu

Papildyta:
o kokios firmos arbatmedzio alieju naudojote

Papildyta:
QUOTE(Jullaja @ 2013 03 19, 13:28)
Praktishkai beveik nugolejome P ranku pirstu galiukuose
Mums tai buvo labai problematishka vieta - nes tepalus vaikas bande visus suvalgyti, o nezchiancias rankas - pastoviai i burna kishdavo, nu ir smulkiosios motorikos vystyti nelabai pavykdavo su ta problema...

o kokios firmos arbatmedzio alieju naudojote

Vadinasi "Coral Club" Atrodo taip: