Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 10

QUOTE(Arietė @ 2012 11 11, 20:57)
laba  4u.gif
Ateinu ir as i si skyreli  unsure.gif  ne del saves, o del MB.
Pries mazdaug pora saviciu jis nusimaude duse ir isejes sluostesi-pamaciau, kad pilvas isbertas  unsure.gif  na tokiom mazom raudonom demelem-jis kaip tik buvo pas tevus isvaziaves. Kazkaip nieko blogo neitareme. Ir va praejus porai savaiciu, vel pas tiuos tevus nuavaziuoja, grizta, nusimaudo ir isejes is duso rodo, kad vel yra tie paraudimai. Bet svarbiausia, kad jie yra ant pilvo, krutines, sonu (viena ant rankos radau, daugiau ligtais niekur). Sikarta jos didesnes ir jau neisnyko, pagal isvaizda atrodo, kaip zvyneline, tik ka tik prasidejusi. Jo seimoje berods nieks neserga (bent jau taip, kad matytusi ir kad zinotume). Man tik keista, kad toks sutapimas, kad ta liga atsirado nuvaziavus pas tevus.  g.gif
Sakykit nuo ko pradeti tyrimus? patarkit, nes manau, kad reikia gydyti ir ieskoti "galu" kol dar tik pati pradzia. anksciau nieko nebuvo, jokiu ligos pozymiu  schmoll.gif  tiesa, jis siemet visus vasaros ir pavasario menesius gyveno ir dirbo Italijoj  g.gif  savaitej karta eidavo degintis prie baseino  g.gif 
gal tai turi kokios itakos? nieko apie sai liga nezinau, yapc nuo ko pradeti tyrimus-labai dekoju visiems kas atsakys..

O labiausiai pergyvenu, kad sia liga gali paveldeti ir trys mano vaikuciai  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

galit cia truputi pasiskaityti
Atsakyti
laba  4u.gif
Pries mazdaug pora saviciu jis nusimaude duse ir isejes sluostesi-pamaciau, kad pilvas isbertas  unsure.gif  na tokiom mazom raudonom demelem-jis kaip tik buvo pas tevus isvaziaves. Kazkaip nieko blogo neitareme. Ir va praejus porai savaiciu, vel pas tiuos tevus nuavaziuoja, grizta, nusimaudo ir isejes is duso rodo, kad vel yra tie paraudimai. Bet svarbiausia, kad jie yra ant pilvo, krutines, sonu (viena ant rankos radau, daugiau ligtais niekur). Sikarta jos didesnes ir jau neisnyko, pagal isvaizda atrodo, kaip zvyneline, tik ka tik prasidejusi. Jo seimoje berods nieks neserga (bent jau taip, kad matytusi ir kad zinotume). Man tik keista, kad toks sutapimas, kad ta liga atsirado nuvaziavus pas tevus.  g.gif
Sakykit nuo ko pradeti tyrimus? patarkit, nes manau, kad reikia gydyti ir ieskoti "galu" kol dar tik pati pradzia. anksciau nieko nebuvo, jokiu ligos pozymiu  schmoll.gif  tiesa, jis siemet visus vasaros ir pavasario menesius gyveno ir dirbo Italijoj  g.gif  savaitej karta eidavo degintis prie baseino  g.gif 
gal tai turi kokios itakos? nieko apie sai liga nezinau, yapc nuo ko pradeti tyrimus-labai dekoju visiems kas atsakys..

O labiausiai pergyvenu, kad sia liga gali paveldeti ir trys mano vaikuciai  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Pradžiai reikėtų pas dermatologą nueiti, jis pažiūrėjęs daugiau gali pasakyti, negu mes čia forume 4u.gif Gal tai visai ne žvynelinė, gal dilgelinė ar kokia alerginė reakcija ar dar kažkas kito 4u.gif Jeigu jam neniežti, tai gal ir ne psoriazė čia visai g.gif

Iš savo pusės galiu pasakyti, kad man šita liga pasireiškė būtent po darbo užsienyje ax.gif Kitoks klimatas, sunkus darbas, nesveika mytyba ir t.t. - matyt, organizmas nusilpo ir išlindo šita bjaurybė...

Atsakyti
Ačiū merginos, kas atsiliepėt rolleyes.gif

Pradėjo pora vieteliu jam niezeti, bet zinoma, as irgi negydytoja g.gif
Kad pas dermatologa reikia, tai suprantu, bet kad musu mieste tokia nelabai vykusi g.gif kokiu tyrimu reikia prasyti ir klausti g.gif jei tik paskirs is lempos kokio tepalo-irgi gali nebuti naudos g.gif

jis pries tai dirbo Olandijoj-nieko nebuvo, o stai po Italijos islindo, na kaip islindo-jau pora menesiu praejo kaip grizes, zinot namai, mano nestuke.gif ir gimdymas dvynuku, nauji namai, nes as spejau persikelti kol jis dirbo. aisku ir maistas pasikeite, ten valge viena, cia - kita g.gif stresas del darbo, nes reikejo priimti sprendimus ka daryti, vaziuoti kur ar likti namuose g.gif be to pastebejau, kad jam grizus eme slinkti jam plaukai g.gif

na, bet vistiek aciu, kad patarete, o straipsni skaitysiu butinai, nors ir taip jau skaiciau ir domejausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Voriux @ 2012 07 24, 16:50)
Šiaip atradimas MG217 tepalo, pas mus mačiau puslapy kažkokiam lietuviškam jis 85 lt kainuoja, aš iš JAV amazon.com per tarpininkę siunčiuosi,tai už 2 vnt apie 85 lt gaunasi,dvigubai pigiau.

labas smile.gif
drinks_cheers.gif šitas daiktas stebuklingai padeda. Bėda tik kad jis gaminamas tik JAV. Mes per pažįstamus iš JAV pirkdavom, o dabar pirkau e-bay. kažkada MB visai buvo be bėrimų po gydymo tuo MG217. O vėliau efektas sumažėjo, bet bent jau niežulį nuima ir drėkina super.Įdomu kaip dabar bus po pertraukos vėl pavartojus g.gif
Atsakyti
laba  4u.gif

Aš esu šviežia šios ligos atstovė - bėrimas prasidėjo maždaug prieš mėn. Pradžioj buvo keliso vietos kaip musyčių įkasta, bėrimo daugėjo ir jau po maždaug 10 dienų jų buvo visur verysad.gif Tad gal jūsų vyrui ne žvynelinė, jeigu pirmieji spuogai išnyko g.gif
Man ją išprovokavo gripas ir nuovargis sergant vaikams Dabar kūnas jau nusėtas plėmais verysad.gif Daivobet tūbelė jau suvartota, jis man padėjo, bent jau naujų neatsirasdavo. O išrašo jį tik kartą į mėn. tad skyrė deguto . Kvapas doh.gif visi namai kaip rūkykla. Pasitepiau kartą ir užteko. Dabar geriu arbatą nuo žvynelinės, žiūriu ką valgau, ilsiuosi kiek galiu, drėkinu kūną, laukiu "algos" ir bandysiu Kartaliną . Prarast neturiu ką, nes atrodau baisiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2012 11 12, 16:06)
Aš esu šviežia šios ligos atstovė - bėrimas prasidėjo maždaug prieš mėn. Pradžioj buvo keliso vietos kaip musyčių įkasta, bėrimo daugėjo ir jau po maždaug 10 dienų jų buvo visur  verysad.gif Tad gal jūsų vyrui ne žvynelinė, jeigu pirmieji spuogai išnyko  g.gif
Man ją išprovokavo gripas ir nuovargis sergant vaikams Dabar kūnas jau nusėtas plėmais  verysad.gif Daivobet tūbelė jau suvartota, jis man padėjo, bent jau naujų neatsirasdavo. O išrašo jį tik kartą į mėn. tad skyrė deguto . Kvapas  doh.gif visi namai kaip rūkykla. Pasitepiau kartą ir užteko. Dabar geriu arbatą nuo žvynelinės, žiūriu ką valgau, ilsiuosi kiek galiu, drėkinu kūną, laukiu "algos" ir bandysiu Kartaliną . Prarast neturiu ką, nes atrodau baisiai  verysad.gif

O kas per arbata? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 11 12, 16:26)
O kas per arbata?  unsure.gif

Balvočiūtės arbata nr45. JI, pagal aprašymą, turėtų gerinti odos būklę, padėti sergant žvyneline
Atsakyti
Na ka, siandien MB buvo nuejes pas seimos gydytoja, si sako, kad vargiai ar tai zvyneline g.gif be to, vakar tokia pat maza demele pastebejau ir ant vyresnesniosios dukros kunelio, pries metus ir daugiau, kai tik emiau ja primaitinti jai buvo atopinis dermatitas prasidejes g.gif Paskui praejo kazkaip g.gif Toks jausmas, kad ir vyrui toks kaip dermatitas...tikiuos ryt dermatologe pasakys daugiau g.gif

kokiu tyrimu prasyti? na kad zinotume? kraujo ar yra kokiu specifiniu del zvynelines nustatymo? g.gif
Atsakyti
Senesnėse temose perskaičiau, kad kai kurios naudojo kremą Spenol ir jis labai padėjo odai. Gal kas nors jį dabar naudoja, ar patinka ir padeda?

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Iš senos temos:
Merginos, gal norėtumėt pabandyti norvegišką kremuką Spenol. Mano vyras serga psoriaze. Ne kartą ir ligoninėj yra tekę gulėti, ir PUVA pastoviai gydydavosi. Dabar jo nuolatiniai palydovai daivonex, daivobet ir betnovate losjonas galvai.
Na o kai pradėjo dirbti Norvegijoj atsado kremą Spenol. Jis neriebus, gerai susigeria, bet labai gerai minkština odą. Tepliojasi jis šiuo kremu jau trečius metus ir nežinau ar šito kremo dėka ar ne, bet jam pasidarė geriau. O aš tuo kremuku pasigydžiau sau drermatitą.
Kremas neparfuuotas be dažančių medžiagų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dynamite: 04 gruodžio 2012 - 22:24
sveiki. smile.gif
Si tema man ir yra labai aktuoli, jau 12 metų sergu žvineline... Esu išbandžiusi begale tepalu, lankiausi pas daugeli gydytoju kol netyčia likimas mane nuvede pas viena odos gydytoją. Ji apžiūrėjus iškarto išrašė geli Uriage. Kadangi man liga pagrinde buvo galvoje, tai jis kaip sampunas man puikiai padejo, nebeliko nieko, visiskai panaikino viska, aisku kaina jo 50lt, bet jis to yra vertas... Ar ant kuno jis yra toks veiksmingas negaliu pasakyti reiktu jau atskirai isbandyti. Bet ka taip pat kamuoja galvos zonoje esantys žvynai tikrai rekomenduoju pameginti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura888 @ 2012 12 30, 00:07)
sveiki. smile.gif
Si tema man ir yra labai aktuoli, jau 12 metų sergu žvineline... Esu  išbandžiusi begale tepalu, lankiausi pas daugeli gydytoju kol netyčia likimas mane nuvede pas viena odos gydytoją. Ji apžiūrėjus iškarto išrašė geli Uriage. Kadangi man liga pagrinde buvo galvoje, tai jis kaip sampunas man puikiai padejo, nebeliko nieko, visiskai panaikino viska, aisku kaina jo 50lt, bet jis to yra vertas... Ar ant kuno jis yra toks veiksmingas negaliu pasakyti reiktu jau atskirai isbandyti. Bet ka taip pat kamuoja galvos zonoje esantys žvynai tikrai rekomenduoju pameginti.  smile.gif

pas mane pagrinde tik galvoje like...o jis yra receptinis? blush2.gif
Atsakyti
ne jis nera receptinis, yra didesnese vaistinese. Man seniau israsydavo tik vaistus tepalus jie man apmazindavo, bet tokio efekto kaip po sito gelio tikrai nebuvo.
Na zinoma gal kiekvienai odai yra skirtumas, bet tikrai verta pameginti.
Va jo tikslus pavadinimas smile.gif
http://www.labo-uria...o...8&Itemid=30
Atsakyti