QUOTE(Arietė @ 2012 11 11, 20:57)
laba
Ateinu ir as i si skyreli
ne del saves, o del MB.
Pries mazdaug pora saviciu jis nusimaude duse ir isejes sluostesi-pamaciau, kad pilvas isbertas
na tokiom mazom raudonom demelem-jis kaip tik buvo pas tevus isvaziaves. Kazkaip nieko blogo neitareme. Ir va praejus porai savaiciu, vel pas tiuos tevus nuavaziuoja, grizta, nusimaudo ir isejes is duso rodo, kad vel yra tie paraudimai. Bet svarbiausia, kad jie yra ant pilvo, krutines, sonu (viena ant rankos radau, daugiau ligtais niekur). Sikarta jos didesnes ir jau neisnyko, pagal isvaizda atrodo, kaip zvyneline, tik ka tik prasidejusi. Jo seimoje berods nieks neserga (bent jau taip, kad matytusi ir kad zinotume). Man tik keista, kad toks sutapimas, kad ta liga atsirado nuvaziavus pas tevus.
Sakykit nuo ko pradeti tyrimus? patarkit, nes manau, kad reikia gydyti ir ieskoti "galu" kol dar tik pati pradzia. anksciau nieko nebuvo, jokiu ligos pozymiu
tiesa, jis siemet visus vasaros ir pavasario menesius gyveno ir dirbo Italijoj
savaitej karta eidavo degintis prie baseino
gal tai turi kokios itakos? nieko apie sai liga nezinau, yapc nuo ko pradeti tyrimus-labai dekoju visiems kas atsakys..
O labiausiai pergyvenu, kad sia liga gali paveldeti ir trys mano vaikuciai

Ateinu ir as i si skyreli

Pries mazdaug pora saviciu jis nusimaude duse ir isejes sluostesi-pamaciau, kad pilvas isbertas

Sakykit nuo ko pradeti tyrimus? patarkit, nes manau, kad reikia gydyti ir ieskoti "galu" kol dar tik pati pradzia. anksciau nieko nebuvo, jokiu ligos pozymiu

gal tai turi kokios itakos? nieko apie sai liga nezinau, yapc nuo ko pradeti tyrimus-labai dekoju visiems kas atsakys..
O labiausiai pergyvenu, kad sia liga gali paveldeti ir trys mano vaikuciai

galit cia truputi pasiskaityti