QUOTE(MIGA @ 2013 05 29, 12:43)
Sveiki,
ir aš pasisakysiu

Šioje mokykloje mokosi mano dukra. Pasirodo ir mergaitės gali čia kuo puikiausiai jaustis, nešioti kerzus žiemą vasarą ir net laipsnį užsitarnauti... Viskas priklauso nuo vaiko motyvacijos. Maniškė apie tokią mokyklą svajojo nuo 7 metų, taigi pagaliau išsipildė ir ji žino, ko siekia. Tada ir kerzai nebaisūs.

Žinokit mano kojos po visos dienos uždarose odinėse basutėse blogiau "kvepia"

nei jos kerzuose. (Kam įdomu, pirkom "Army Shop" parduotuvėje už 140 Lt, bet nešioja diena dienon ir super - kaip nauji.)
Va, o būsimiem šios mokyklos mokinių tėveliams galiu pasakyti, ką jau ir kitos forumietės sakė - pirmi metai buvo tikrai sunkūs ir vaikams, ir mokytojams, ir tėvams daug neaiškumų, nepasitenkinimų... Bet man atrodo, kad kuo toliau, tuo labiau viskas tvarkosi, "išsigrynina" mokiniai (blogiukai taip sakant atsisijoja). Tikimės, kad bus puiki mokykla. Svarbiausia, kad vaikai patys norėtų čia mokytis.
Tiesa, dėl kažkokių pasiekimų mokslo srityje, abejonių vis dar yra, bet tikimės ir čia susitvarkys reikalai.
Beje - laukiam daugiau mergaičių
tikrai pritariu visu 100 proc,po kiekvienu zodziu pasirasau

o del mokslu irgi manau stos viskas i vietas,kol kas tai mokytojai,ta instruktoriai keistesi,aisku tas ne i nauda,bet jei dar elektronini dienyna padarys kaip zada eis pakonroliuoti ir patiems trupuciuka pakoreguoti mokymasi..tuo paciu bus pagalba mokytojams
QUOTE(batareika @ 2013 06 05, 09:52)
Taip, labai įdomu. Galima ir į až - kokios firmos, vasariniai/žieminai?
Vaikas dabar į stovyklą eina toj mokykloj. Aišku su mažiukais, kitą sav su didesniais bus. Kol kas patenkintas. O ir man gerai - užimtas vaikas nuo ryto iki vakaro. Ne taip kaip pradinėj mokykloj stovykla iki 13 val....
aisku kad geriau nei pakampiais vaikai trankosi is neturejimo ka veikti kol tevai darbuose

del kerzu tai man atrodo firmu ant paciu batu neraso..o daug info galite suzinoti tiesiog uzbege i "armijai ir civiliams' ,'army shop' o buna neblogu ir pigiu aleksoto turguje
CIA galite pasiziureti batu savybes,yra spec padukai i batus zodziu pasirinkimas tikrai platus visur