Įkraunama...
Įkraunama...

Palikau mergina ir labai gailiuosi

QUOTE(Reika @ 2012 04 15, 20:36)
Pala pala...ji norejo su jumis kurti seima, jus jai sjovet i veida(ok ne tiesiogiai, bet), isejot nieko nesakes, kai ji skambino ja i suns dienas isdejot(prisipazinkit,nes pyktis liejosi per krastus)...o po 4men supratot,kad vis dar jos norit,nes pasijutot vienisas ir nurimo aistros? doh.gif
Kokia protinga moteris,kad jusu nepriima, nes akivaizdziai parodet,kad nenorit seimos su ja, o jei jos nenorit, tai kam jus reikalingas...nerimtai draugauti galit su betkokia laisva panele, o cia moteris su vaiku, norinti rimtu santykiu,o ne tylaus isejimo ir grizimo kada uzsigeidzia
Rimtai,kas jau ten tooookio super baisaus susikaupe,kad isejot , bet netiek baisu,kad norit grizt

Taip as visa tai suprantu ir tai suprantu kaip priezasti ir rimta priezasti ir tikrai as taip labai negaziai pasielgiau (svelniai tarent) del to ir sakau jog gailiuosi, o kas liecia jog stai dabar paemiau ir uzsigeidziau tai taip nera nes as vis vyliausi jog gal po paskutinio karto ivyks stebuklas ir Ji lauksis ir as Jei tai pasakiau jog tikrai taip tikejausi nuosirdziai. Ir zinau ir supratau, kad va butent Ju noriu ir tokios seimos ir noriu vaiku ir kad Ji butu Mama, nes ji kaip Mama nuostabi ir tai sakau atvirai ir nuosirdziai be jokiu marazmu.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 04 15, 21:28)
Nes realistinė nail.gif Kvepiančias, ružavas ir blizgančias lai kuria iki vestuvių nail.gif lotuliukas.gif

O gyvenant kartu tik sudina belieka ta tavo psichologija? Tai ne koks pas tave realistinis gyvenimelis,kad tik tokie kvapai ir vaizdai blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neta& @ 2012 04 15, 21:49)
O gyvenant kartu tik sudina belieka ta tavo psichologija? Tai ne koks pas tave realistinis gyvenimelis,kad tik tokie kvapai ir vaizdai  blink.gif  lotuliukas.gif

O tu pamėgink, tada ir žinosi nail.gif

Bet šiaip tokiems jautriems geriau nemėgint hihihi.gif Santuoka - stipriųjų sportas hihihi.gif Kaip ir alpinizmas koks, su savais pliusais, bet gražiausiai atrodantis iš šalies rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 15 balandžio 2012 - 20:51
QUOTE(algimantasss @ 2012 04 15, 21:47)
as vis vyliausi jog gal po paskutinio karto ivyks stebuklas ir Ji lauksis ir as Jei tai pasakiau jog tikrai taip tikejausi nuosirdziai. Ir zinau ir supratau, kad va butent Ju noriu ir tokios seimos ir noriu vaiku

Ivyks stebuklas,po keturiu menesiu nematymo g.gif Kazko nesuprantu. Tu nori pasakyti,kad po tiek laiko,ji nesulaukusi jokios zinios is taves,ramiai butu laukusis vaikelio? Suvoki ka cia paistai? blink.gif
Atsakyti
del gramatiniu klaidu nieko nesakau, bet bln nors kableliu ir tasku nepamirskit, bukit zmogus.

oj palikit ja ramybej, geriau bus be tokios drama queen gyvent moteriskei
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 04 15, 21:50)
O tu pamėgink, tada ir žinosi nail.gif

Bet šiaip tokiems jautriems geriau nemėgint hihihi.gif Santuoka - stipriųjų sportas hihihi.gif Kaip ir alpinizmas koks, su savais pliusais, bet gražiausiai atrodantis iš šalies rolleyes.gif

Ne aciu,tokio va kaip tavo nupiesto realistinio-smirdancio,nenoriu schmoll.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neta& @ 2012 04 15, 22:00)
Ne aciu,tokio va kaip tavo nupiesto realistinio-smirdancio,nenoriu schmoll.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

Kitokių nebūna lotuliukas.gif Čia kaip ir vaikus gimdyt ir paskui nustebt, kad jie šika, myža, vemia ir staugia laugh.gif
Liaudis byloja - nėr namų be dūmų. Čia labai poetiškai pasakyta, nes dūmai irgi smirda biggrin.gif

O jei reikia, kad kvepėtų, nereikia šeimos. Reikia Kristianos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 04 15, 22:02)
Kitokių nebūna lotuliukas.gif Čia kaip ir vaikus gimdyt ir paskui nustebt, kad jie šika, myža, vemia ir staugia laugh.gif
Liaudis byloja - nėr namų be dūmų. Čia labai poetiškai pasakyta, nes dūmai irgi smirda biggrin.gif

O jei reikia, kad kvepėtų, nereikia šeimos. Reikia Kristianos laugh.gif

Ka nori matyti,ta ir matai blink.gif
Gal as geriau pasirenku seima ir Kristiana mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neta& @ 2012 04 15, 22:10)
Ka nori matyti,ta ir matai blink.gif
  Gal as geriau pasirenku seima ir Kristiana mirksiukas.gif

Vat būtent laugh.gif Nori baisėtis, baisiesi, nenori - nesibaisi laugh.gif
Rinkis tu ką nori irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 04 14, 21:21)
Ei, taigi čia chod koniom. Eik per vaiką rolleyes.gif Jei vaikas tavęs norės, vargu ar mama labai laužysis rolleyes.gif jei aš būčiau vieniša motina, tai žmogus, kuris patiktų mano vaikui, dauguma atvejų patiktų ir man rolleyes.gif

Nesąąąąmonė. Gi vyrą sau į porą renkies, o ne vaikui. Aišku, jeigu jau yra atžalėlės, tada ir jiems turi diedas patikt, ir jam jie. Bet vis tik nesužavėtų manęs vyras vien tuo, kad myli mano vaikus ir vaikai jį. g.gif Galima pagalvot, kad vieniša mama - tai jau tokia vargšė, kuriai privalu čiupt pirmą pasitaikiusį, kuris jos vaikų girtas su susuktu laikraščiu negainioja? biggrin.gif
O šiaip pati būdama panašioj padėty (su vaiku ir be nuosavo biggrin.gif vyro) tokių nestabilių antrą kartą nei per pusę kilometro neprisileisčiau.

QUOTE(Noa @ 2012 04 15, 13:29)
Bobą priskirčiau arba prie depresijos, arba prie narkotikų, arba prie sektos laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Nors imk ir dėk į parašą. biggrin.gif

P.S. Labai patiko man tamstos humoras. Tikiu, kad ir vyras įvertina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(algimantasss @ 2012 04 15, 17:33)
negalvokite jog maziukas man maziau rupi negu Ji. Gal per mazai tai parodau, bet jeigu tik zinociau kaip tai padaryti taip ir padaryciau. Rasyti pasirodo lengviau negu kalbeti...

palik juos ramybėje, vaikui dar galvą suksi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(algimantasss @ 2012 04 15, 19:36)
Taip, as nusviesiu del ko as blogas buvau, buvau pavydus. Bet tas pavydas buvo toks jog scenu nekeliau, o kad Jei geriau butu susikroviau manta ir isejau...

aaa. tai tamsta dramų mėgėjas.
Papildyta:
Na, o dabar kiek rimčiau.
Buvai pavydus, dramų mėgėjas, kuriuo negalima pasilkliauti-užsiraukei, priklabėjai (manau šlykščių dalykų) ir išėjai. Ji moteris nedurna, tavęs nebenori. Tu klaidas supratai (galiu lažintis, kad kartosi jas...), bet kelio atgal nėra, tai gana gal įvardžius rašyti didžiosiomis raidėmis, imk gyventi, o ne gailėtis savęs ir reklamuoti, koks esi puikus. Prisidirbai - viskas, eik toliau.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 16, 03:32)
Nesąąąąmonė. Gi vyrą sau į porą renkies, o ne vaikui. Aišku, jeigu jau yra atžalėlės, tada ir jiems turi diedas patikt, ir jam jie. Bet vis tik nesužavėtų manęs vyras vien tuo, kad myli mano vaikus ir vaikai jį.  g.gif  Galima pagalvot, kad vieniša mama - tai jau tokia vargšė, kuriai privalu čiupt pirmą pasitaikiusį, kuris jos vaikų girtas su susuktu laikraščiu negainioja? biggrin.gif

Neee, tu ką blink.gif Jau kad negainioja, tai man neužtektų tikrai schmoll.gif Kas čia dar mintis tokia, aš jį pati pagainiočiau... Su taburete!!!

Kaip tik vieniša mama yra pats išrankiausias egzempliorius. Nes merga be vaikų suklys - nu ir ką, paraudosi ir praeis. O jei vieniša mama suklys ir jos vaikas raudos - tada ką? doh.gif tada iš viso nusišaut norėsi - sau blogai padaryt, tai sau, o vaikui - doh.gif Vieniša merga gali sau leisti gyventi, kaip taikliai pastebėta, su drama queen , gal jai ten hormonai liepia, perauklėt tikisi ir pan. - motina negali. Nu negali, jofana.

Užtat gal vienišai motinai ir netinka koks nors diedas, kuris labai patinka jos vaikams, bet nelabai patinka jai pačiai - bet toks, kur jai patinka, o vaikams ne - irgi... reta tokį rinksis. Žiūrėk, kaip dažnai būna, kad šeima nesiskiria, nes vyras šioks toks ir anoks, bet geras tėvas, vaikai jį myli...

O šiaip jau iš vyrų pusės tai vieniša motinai yra turbūt geriausias variantas rolleyes.gif Ne nu, visokių būna, bet normali vieniša motina. Kodėl?

1. Susitupėjus. Nespjaus ant visko ir neišvažiuos su kažkuo į Londoną. Palikus 4 mėnesiams (nebūtinai taip biggrin.gif Gal tu tiesiog dirbt išvažiavai) - palauks, nes nepuls ant pirmo sutikto.
2. Savarankiškesnė. Mokės tau ir pleistrą užlipint, jei ką, ir valgyt paduos. Ir dirba greičiausiai, o ne tik tau į piniginę žiūri.
3. Iššūkis. Jei jau jinai tave priėmė, reiškia, tu kažko vertas rolleyes.gif Nes vienišą motiną "paimti" yra sunkiau, nes principe reikia įtikti dviem žmonėm, ne vienam rolleyes.gif
4. Tikrai žinai, kad vaisinga bigsmile.gif
5. Iškart matai, kaip atrodo pagimdžius - kad nepriaugo 200 kg ir neapsileido, nes tuo klausimu megimdžius gali būti kaip kindersiurprizas bigsmile.gif

Žodžiu, šiais laikais vienišos motinos yra puikus variantas. Tik va su jomis gražiai elgtis reikia, kad nepraspirtų - joms tai jau ne pirmas kartas, kartą kažką jau yra praspyrę, taigi antrą kartą praspiria lengviau biggrin.gif

Atsakyti