Įkraunama...
Įkraunama...

Palikau mergina ir labai gailiuosi

Kodel tada tu vienisu taip negraibsto visi,jei jau toks lobis jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 04 16, 12:01)
Kodel tada tu vienisu taip negraibsto visi,jei jau toks lobis jos  biggrin.gif

dauguma nori rašyti savo istoriją nuo balto lapo.
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 04 16, 13:01)
Kodel tada tu vienisu taip negraibsto visi,jei jau toks lobis jos  biggrin.gif

Bent jau iš mano aplinkos tai gana neprastai graibsto mastau.gif Tik sakau, jos sunkiau pasigriebia gal biggrin.gif
Atsakyti
As su vaiku istekejau antra karta.
Cia i replika-graibsto negraibsto atsakau, kad nebuvo jokiu sunkumu tureti rimtu gerbeju ir norinciu kurti seima vyriskiu.
Rinkausi as, o ne mane. Ir rinkausi kaip Noa sake-stabilu vyra-tanka smile.gif su kuriuo butu saugu, ramu, pastovu. Egzotikos apsiturejau pirmoje santuokoje sociai, aciu, uzteks visam likusiam gyvenimui, perleidau kitom.
Taigi, bet cia ne apie mane. Autoriui...nebesiseileja jau ji-myliu, nemyliu. Galva galvoja. Ar reikia jai tokio zmogaus. Ir as jos "ne" kazkodel tikiu. Nes pati kazkada tokiam labai panasiam i jus vyrukui pasakiau-viskas. Man irgi prisiekinejo, kad viska suprato, kad pasikeite, bet nu kam man eksperimentuoti, rizikuoti, ir aplamai, galva kisti i mesla...kam? Sakot, garantiju nera su niekuo? Taaaip. Bet su jumis ju dar labiau nera smile.gif
Ir kodel jus manote, kad ji bet kokia kaina nori isteket? Taip, gal noretusi tureti normalia seima, bet su bet kuo ja kurti? Tik ne moteris su vaiku. Mano draugiu tarpe yra tokiu, kurioms jau butinai "reikia" pasigimdyt bent po viena vaika, va, tokia tai pasiruosusi nors dabar su bet kuo. Bet ne turinti vaika-kur jai skubet? As bent jau labai jauciau-nestabilu, nesaugu ir viso gero. Turbut buvo daug grazaus ir gero tarp jusu, nes ir su vaiku supazindino, ir gyvenot kartu..bet pabaiga buvo labai siaip sau.
Bandykit, kaip Noa sako, kaip niekur nieko be spaudimo is naujo kabint, lyg niekur nieko kazkur pakviest. Bet as, tokiu atveju, vaiko jau su jumis nesivesciau. Ilgai dar. O pasiulymas per vaika mama kabint nelabai vykes. Zinoma, svarbu kad vaikas sutartu su naujuoju draugu, bet jei mamai netinka, reiskia netinka.
Aj, prirasiau daug, bet gal suprasit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *fėja*: 16 balandžio 2012 - 22:38
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 04 10, 23:19)
Aš jamčiau deimantus, neklausyk, ką čia tauškia, mąstanti mergina tikrai nepames gero deimanto  biggrin.gif Bet jau pirk tokį normalų, nes su papiguškiniu tik sunervinsi panelę. Tinka ne tik žiedas, bet ir apyrankės, grandinėlės, auskarai... Priedo gali kokį lėktuvą užsakyti, su užrašu "Mieloji, atsiprašau, sugrįžk", ar kokį reklaminį stendą (kuo didesnį) prie jos namų/darbo ir pan., kad važiuodama pamatytų. Čia jau tu geriau ją pažįsti. Na ir būk pasiruošęs, kokią graudinančią kalbą, papildydamas gražiais prisiminimais iš jūsų meilės istorijos. Pasirodyk jautrus, bet per daug neverkšlenk ir nesižemink, lepšių moterys nemėgsta. Tiesiog leisk suprasti jai, kad nori ją susigrąžinti, bet leisk spręsti jai ir pasakyk, kad daugiau jos nebevarginsi ir gerbsi bet kokį jos sprendimą. Jei tas nepavyks, tai tada jau pirk 1000 rožių ir raudok po jos langais  lotuliukas.gif

Skaičiau ir garsiai juokiausi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 04 16, 13:22)
dauguma nori rašyti savo istoriją nuo balto lapo.

Jei moteris ne 20mete,tai retai kada jau ir pavyks svaru lapa rasyti kartu. Praeiti turim visi. Bet taip,yra vyru,kurie kategoriskai nenori svetimu vaiku. Galima juos suprasti. Ex brolis iskart sake, taigi viskas,,gyvenime niekas taves(jusu)nebeims..
smarkiai klydo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 04 17, 08:11)
Jei moteris ne 20mete,tai retai kada jau ir pavyks svaru lapa rasyti kartu. Praeiti turim visi. Bet taip,yra vyru,kurie kategoriskai nenori svetimu vaiku. Galima juos suprasti. 

Galima.
Bet kiek aš pastebėjau, visi jie baisiai kategoriški, kol kalba eina teoriškai - oi ni ni, jau aš tai niekad niekad, kito vaiko neauginčiau. O kai įsimyli tą moterį su vaiku, tai tas jos vaikas ir dar koks mielasirgi savas pasidaro biggrin.gif

Kita vertus, kai palieka moterį kad ir su savo vaikais - visos tokių pažįstam ne po vieną - tada kažkaip tie vaikai nebesvarbūs ir nebeaktualūs palieka, nors gi - savi... Nei valgyt nebenori, nei tėvo jiems nebereikia, ir iš viso, ką už tiek alimentų pirkt, jam ką, kažko reikia, siaubas, o už pigiau nėra?! blink.gif

Išvada: teisi liaudis, kuri sako, kad vyras myli vaikus, kol myli moterį. Perfrazuojant - jei myli moterį, tai myli ir jos vaikus...
Atsakyti
Noa, tau knygą rašyt apie santykius, gyvenimą ir šiaip kiekvieną dieną reikėtų thumbup.gif Gal turi kokį blogą?

Na mano amžiną atilsį senelis buvo mergišius, tai kaip sakė "jei imčiau antrą kartą žmoną, tai tik su vaiku" smile.gif Priežastis jūs jau išvardinot...

O Algiui tai tik sėkmės palinkėt smile.gif Pamėgink susivokt, ko tu tikrai nori, nes 4 mėnesius nieko nedaryt, tik svajot, kažkaip nerimta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(visaip_buna @ 2012 04 17, 19:51)

Na mano amžiną atilsį senelis buvo mergišius, tai kaip sakė "jei imčiau antrą kartą žmoną, tai tik su vaiku" smile.gif Priežastis jūs jau išvardinot...

kazkaip as nepastebejau tu priezasciu isvardintu cia smile.gif
g.gif tik ar tai moterai su vaiku reikalingas jis toks mergisius butu smile.gif laikai pasikeite...o gal cia man tik taip atrodo..gal Lietuvos kaime ir nepasikeite..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *fėja*: 17 balandžio 2012 - 20:46
QUOTE(*fėja* @ 2012 04 17, 21:45)
tik ar tai moterai su vaiku reikalingas jis toks mergisius butu smile.gif laikai pasikeite...o gal cia man tik taip atrodo..gal Lietuvos kaime ir nepasikeite..

Tai kad tie mergišiai seniau kaime buvo - iš serijos, su antra žmona gyvenu, ir dar kaimynė patenkinta biggrin.gif O jei ir dar kur katra nors patenkinta, tai nesužiūrėsi čia irnesakyk.gif Šiais laikais tokių - nors tvenkinius tvenk irnesakyk.gif Ir niekas jų mergišiais nebelaiko, o tik verslininkais su liberaliu požiūriu į gyvenimą biggrin.gif O

Kita vertus, jis tik išsireiškė, kokia motera, jo akimis žiūrint, geriausia. Apibendrino patirtį, ir tiek. Kad jaunimas klausytų ir žinotų! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 04 15, 23:02)
Kitokių nebūna lotuliukas.gif Čia kaip ir vaikus gimdyt ir paskui nustebt, kad jie šika, myža, vemia ir staugia laugh.gif
Liaudis byloja - nėr namų be dūmų. Čia labai poetiškai pasakyta, nes dūmai irgi smirda biggrin.gif

O jei reikia, kad kvepėtų, nereikia šeimos. Reikia Kristianos laugh.gif

oij negaliu lotuliukas.gif aš visus Jūsų pasisakymus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 04 18, 07:27)
oij negaliu lotuliukas.gif aš visus Jūsų pasisakymus  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif pritariu rolleyes.gif
Atsakyti