Įkraunama...
Įkraunama...

Barcelona Nr 4

QUOTE(linole @ 2012 06 18, 18:22)
Sveika sugrįžusi.  4u.gif

O šiaip kaip sekesi? Kaip visi važinėjimai? Kaip patiko viešbutis? Kaip Barselona?

Dekui,labai gerai,pirmiausia neivertinom karscio,tai i pacia Barselona nebevaziavom,o ir kainos tikrai nepigios,su V nusprendem,kad vaikams visa diena ant asfalto ne per geriausia ideja,o ir jiems gi neidomi visa ta arhitektura,tai sakem atleksim kada dviese ir apziuresim rolleyes.gif viesbuti gavom nauja,pakeite paskutine minute,tai gyvenom tolokai nuo centro,triuksmo buvo tik tiek kiek paciam viesbuti,gyvenom Samba hotel,su vaikais tai superinis,buvo vaikiskas baseinelis ir labai faina zaidimu aikstele,pats viesbutukas senas,bet mes tik miegojom tai to grozio ir nelabai reikejo,svarbiausia svarus buvo 4u.gif Maistas ir skanus,ypac patiko valgyt tose kavinukese kur prie juros kranto wub.gif ,o kita radom centre,tikrai skanus maista buvo,daugiau aplankem salia esancius miestukus 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galite rekomenduoti Barselonoje ar šiek tiek už jos ribų, kur pasižiūrėti flamenko, kad tikrai gerai šoktų?
Atsakyti
QUOTE(solciukas @ 2012 06 18, 22:41)
Gal kas galite rekomenduoti Barselonoje ar šiek tiek už jos ribų, kur pasižiūrėti flamenko, kad tikrai gerai šoktų?

Jeigu norite neturistinio flamenco tai tokio nezinau. Katalonai flamenko nesoka, tai uztai tie kur yra yra turistiniai, nes turistai atvaziuoja i Katalonija ir nori kad jiems flamenco soktu.

Atsakyti
QUOTE(solciukas @ 2012 06 18, 23:41)

Pernai spalio men. pačioje La Ramblas buvo kioskelis, kur pardavinėjo bilietus i flamenco. Tik nepigu.
Taip pat ir internete bvau radusi, su skirtingais maitinimais ir be ju, nusipirkti bilietus galima internetu. Speju, kad laramblese pardavineja ta pati.

Dar kazkas sioje ar senesneje temoje rase, kad buvo bare su sokiu. Perskaitykite temas. Tik apie kokybe ten negaliu pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 06 19, 13:51)
Pernai spalio men. pačioje La Ramblas buvo kioskelis, kur pardavinėjo bilietus i flamenco. Tik nepigu.
Taip pat ir internete bvau radusi, su skirtingais maitinimais ir be ju, nusipirkti bilietus galima internetu. Speju, kad laramblese pardavineja ta pati.

Dar kazkas sioje ar senesneje temoje rase, kad buvo  bare su sokiu. Perskaitykite temas. Tik apie kokybe ten negaliu pasakyti.

Kad brangu tai taip, turistams gi skirta mirksiukas.gif Sevilijoj cigonai flamenco soka nemokamai rolleyes.gif

Du populiariausi tablao Barselonoje yra
Cordobes (cia tas minetas, kuris Rambloje, gal ir pats geriausias jeigu del menines puses)

Ir

Tablao de Carmen, isikures Poble Espanyol ir siek tiek pigesnis, nei tas kur Rambloje

Yra keli kiti, apie kuriu kokybe nieko negaliu pasakyti
Balmes gatveje
Patio Andaluz, Aribau gatveje - sitas, man rodos, labai reklamuojamas, bet atsiliepimai ne kokie g.gif

Taip pat jeigu per brangu eiti i tablao su vakariene, galite eiti i paprastesni bare, kur mokesite tik 8 Eur uz sektakli + gerimai bare
Flamenco Tarantos klube - klubas isikures Placa Real. Turi kelis pasirodymus per vakara, bet eiles buna dideles patekti i vidu, o klubas labai mazas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariposa: 19 birželio 2012 - 14:15
QUOTE(Mariposa @ 2012 06 19, 14:14)
Kad brangu tai taip, turistams gi skirta  mirksiukas.gif Sevilijoj cigonai flamenco soka nemokamai  rolleyes.gif

Du populiariausi tablao Barselonoje yra
Cordobes (cia tas minetas, kuris Rambloje, gal ir pats geriausias jeigu del menines puses)

Ir

Tablao de Carmen, isikures Poble Espanyol ir siek tiek pigesnis, nei tas kur Rambloje

Yra keli kiti, apie kuriu kokybe nieko negaliu pasakyti
Balmes gatveje
Patio Andaluz, Aribau gatveje - sitas, man rodos, labai reklamuojamas, bet atsiliepimai ne kokie  g.gif
Taip pat jeigu per brangu eiti i tablao su vakariene, galite eiti i paprastesni bare, kur mokesite tik 8 Eur uz sektakli + gerimai bare
Flamenco Tarantos klube - klubas isikures Placa Real. Turi kelis pasirodymus per vakara, bet eiles buna dideles patekti i vidu, o klubas labai mazas.

Dėkui labai už nuorodas.
Aš kai buvau Sevilijoje, tai nemačiau šokančių čigonų, o ir šiaip man tie čigonai siaubą kėlė, tiek daug vienoje vietoje nebuvau mačiusi ir dar su kūdikiais ant rankų ir visi tik lenda prie turistų.
Atsakyti
Paskaitinejau tema, tai dauguma is rasiusiu labai trumpam i Barselona keliauja, o mes liepos viduryje skrisim ten 9 dienoms smile.gif tiek daug objektu radau idomiu, is kuriu dauguma nemokami, o be to ir pasipliazinti noresim, i pora klubu nueiti, ech kaip laukiu! o gyvensim pas miela ispane, nuomosimes kambari netoli uosto ir pagr gatves thumbup.gif ir beje butinai eisim ziureti flamenco po 8eur (cia nesenai kazkuri rasete apie tai) skaiciau kad tereikia ateiti kokia valanda iki sokio ir pateksit i ta bara laisvai, o soka puikiai, na isbandysim smile.gif

siame puslapyje http://www.masimas.com/tarantos galima pirkti bilietus i norima pasirodyma internetu ir pigiau, tik po 6eur, tai turbut tada nereiketu bijoti ir to, kad nepateksim i norima show.. juk turetu su bilietais praleisti be eiles manau g.gif gal kas bandet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupsia: 19 birželio 2012 - 23:41
QUOTE(Pupsia @ 2012 06 19, 23:36)
Paskaitinejau tema, tai dauguma is rasiusiu labai trumpam i Barselona keliauja, o mes liepos viduryje skrisim ten 9 dienoms  smile.gif tiek daug objektu radau idomiu, is kuriu dauguma nemokami, o be to ir pasipliazinti noresim, i pora klubu nueiti, ech kaip laukiu! o gyvensim pas miela ispane, nuomosimes kambari netoli uosto ir pagr gatves  thumbup.gif ir beje butinai eisim ziureti flamenco po 8eur (cia nesenai kazkuri rasete apie tai) skaiciau kad tereikia ateiti kokia valanda iki sokio ir pateksit i ta bara laisvai, o soka puikiai, na isbandysim  smile.gif

siame puslapyje http://www.masimas.com/tarantos galima pirkti bilietus i norima pasirodyma internetu ir pigiau, tik po 6eur, tai turbut tada nereiketu bijoti ir to, kad nepateksim i norima show.. juk turetu su bilietais praleisti be eiles manau  g.gif gal kas bandet?

praleisite tikrai nuostabiai 9 dienas, geru ispudziu 4u.gif As nors ir menesiui ten pasilikciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2012 06 19, 23:36)
siame puslapyje http://www.masimas.com/tarantos galima pirkti bilietus i norima pasirodyma internetu ir pigiau, tik po 6eur, tai turbut tada nereiketu bijoti ir to, kad nepateksim i norima show.. juk turetu su bilietais praleisti be eiles manau  g.gif gal kas bandet?

Na, soka neblogai, jeigu nesate daug flamenco mate, tai, manau, tikrai patiks. smile.gif

Taip zinoma, galima pirkti internetu, ir tuomet su bilietais jau tikrai pateksite.
Papildyta:
QUOTE(solciukas @ 2012 06 19, 22:36)
Aš kai buvau Sevilijoje, tai nemačiau šokančių čigonų, o ir šiaip man tie čigonai siaubą kėlė, tiek daug vienoje vietoje nebuvau mačiusi ir dar su kūdikiais ant rankų ir visi tik lenda prie turistų.

Toks gyvenimas biggrin.gif as kai gyvenau Alikanteje cigoniu rajone, tai mums kasnakti po langais dainuodavo ir sokdavo. Bet nesikabinedavo niekad. Ramus kaip belgai biggrin.gif
Atsakyti
Turiu jums dar keletą klausimų. Ar būtų kas veikti 3 metų vaikui Port Aventura parke ar nelabai? Ar kam teko susidurti (tikiuosi mums neteks, bet visko būna, o būsim ilgai), kur yra vaikų ligoninės priimamasis?
Atsakyti
QUOTE(solciukas @ 2012 06 20, 22:04)
Turiu jums dar keletą klausimų. Ar būtų kas veikti 3 metų vaikui Port Aventura parke ar nelabai? Ar kam teko susidurti (tikiuosi mums neteks, bet visko būna, o būsim ilgai), kur yra vaikų ligoninės priimamasis?

Mes buvom Port Adventure,jei rimtai tai kitasyk sukciau lanka nuo ten,eiles milziniskos,prie vienos karuseles pralauki po 1-1.5 val.,mano vaikai ir nebuvo suzaveti sake vandens atrakcionu parke 100 kart smagiau,nebent jus negailesit pinigu ir kiekvienas nusipirksit po ekstra bilieta,sumoki 28 eurus ir tada nereik stovet eilese,igauni pirmumo teise,bet ir tai ten kur stovi viesbuciai tai jie turi ta pirmumo teise,po to tik tie kurie susimokeje papildomus 28 eurus,o visi like kur susimokeje tik uz iejima doh.gif man nepatiko nei pati sisteme,nei zemelapio isdestimas.Jei vyksit su 3 metu tai bus ten pora karuskiu i kurias tikiuos ileis,nes mane su mazium teileido tik i vienas doh.gif i kitas ugio cenzas.Med punktas yra vienas ir tai gale berod Mexsikos rajone,beje tos didziosios karuseles ir neveike,kur buvo labiausiai isreklamuotos,kurios atseit auksciausios europoi,nes atseit buvo vejuota,nors to vejo,gal buvo ciut ciut.
Atsakyti
QUOTE(bendzia @ 2012 06 21, 09:15)
Mes buvom Port Adventure,jei rimtai tai kitasyk sukciau lanka nuo ten,eiles milziniskos,prie vienos karuseles pralauki po 1-1.5 val.,mano vaikai ir nebuvo suzaveti sake vandens atrakcionu parke 100 kart smagiau,nebent jus negailesit pinigu ir kiekvienas nusipirksit po ekstra bilieta,sumoki 28 eurus ir tada nereik stovet eilese,igauni pirmumo teise,bet ir tai ten kur stovi viesbuciai tai jie turi ta pirmumo teise,po to tik tie kurie susimokeje papildomus 28 eurus,o visi like kur susimokeje tik uz iejima doh.gif man nepatiko nei pati sisteme,nei zemelapio isdestimas.Jei vyksit su 3 metu tai bus ten pora karuskiu i kurias tikiuos ileis,nes mane su mazium teileido tik i vienas doh.gif i kitas ugio cenzas.Med punktas yra vienas ir tai gale berod Mexsikos rajone,beje tos didziosios karuseles ir neveike,kur buvo labiausiai isreklamuotos,kurios atseit auksciausios europoi,nes atseit buvo vejuota,nors to vejo,gal buvo ciut ciut.

Dar taip neteko girdėti, kad papildomai susimoki, kad eilėse nestovėti, kažkokia beryšybė. Dėl ligoninės, tai klausiau pačioje Barselonoje, nes ten būsim apsistoję.
Atsakyti