QUOTE(~lullaby~ @ 2012 07 14, 13:04)
Labai aciu Jums uz nuoroda!
Pries isvykdama pasipasakosiu, kaip man sekesi ieskotis kambario pr airbnb.com... Taigi uzsisakeme kambari pas ispane dar pries kelis menesius,nuolat jai rasydavau, klausdavau ar viskas ok, ar tikrai galesime atvykti pas ja, nes esu prisiskaiciusi, kad buna atsaukia likus kelioms dienoms, jei kazkas seimininkui nebepatinka ar netinka ar tiesiog gauna pelningesni pasiulyma. Ir ka gi...prisijungiau as vakar prie sistemos ir ziuriu, kad mano uzsakymas atsauktas...o isskrendam tai jau rytoj! Sugalvojo mergina kazka remontuotis, is pradziu siule gyventi pas jos vaikina, mes aisku iskart sutikom, ir kai sutikom, pasiulymas jau nebegaliojo. Viesbutyje uzsisakyti jau neimanoma, nes pigesni pasiulymai (ty nuo 100lt zmogui parai) dingsta kas kelias sekundes. Tai visa diena praleidau prie interneto ieskodama naujo kambario, o tai sunku, nes dabar pats sezono ikarstis, tai arba butas labai nusikalstamame rajone, arba su atskirom lovom, arba tiesiai i triuksminga gatve, arba labai toli nuo juros... Tai vat, uzsisakem galiausiai pas mergina, kuri gyvena prie pat juros, Barcelonetoje, tik deja ji prisijunge prie sistemos tik sia liepa, todel neturi nei vieno atsiliepimo apie ja.. Bet uz tai graziai bendraujam el. pastu. Na ka gi, rizikuojam, nes pasirodo geri atsiliepimai nesustabdo seimininku nuo kiaulysciu!