Įkraunama...
Įkraunama...

Barcelona Nr 4

Lapkričio 22 d. - pirkimo karštinės naktis Barselonoje!
Atviros parduotuvių durys, specialūs pasiūlymai, koncertai, maisto degustacijos ir daugybė renginių!
Pasiūlymas „Shopping night in Barcelona"
Atsakyti
Kitą savaitgalį skrendam į Barseloną, tad noriu pasitikslinti, kas žinote, nuo oro uosto į miestą velai vakare vaziuoja NITBUS N17 ir kaina asmeniui tik 2 eurai?

Operating Times From Barcelona Airport (N17 bus):
The first bus leaves at 21:55  and the last bus leaves at 04:45.

Tai kodel tada dieną važiuojančio autobuso AEROBUS kaina 5.95 eurai?

Ar aš kažko nesupratau? g.gif Kame čia šuo pakastas?
Atsakyti
QUOTE(gedi @ 2012 09 20, 16:10)
Kitą savaitgalį skrendam į Barseloną, tad noriu pasitikslinti, kas žinote, nuo oro uosto į miestą velai vakare vaziuoja NITBUS N17 ir kaina asmeniui tik 2 eurai?
Tai kodel tada dieną važiuojančio autobuso AEROBUS kaina 5.95 eurai?

Ar aš kažko nesupratau? g.gif Kame čia šuo pakastas?

Tai NITBUS priklauso bendram autobusu tinklui, todel perkat bilieteli paprasta (patariu nepirkt uz 2 Eur, o geriau nusipirkti T-10, tarnaus ir tolesnems kelionems autobusais, metro ir t.t.), o AEROBUS cia privatus reikalas, uztai tiek ir ima. ax.gif
Atsakyti
O gal kas žino, kur rasti Barselonoje ekskursiją po miestą rusų kalbe? Hop On - Hop - Off netinka smile.gif
Gal taip pat yra išbandžiusių ekskursijas dviračiais po Barseloną, rytinį turą su pasikėlimu į Montjuic, flamenko vakarus, buvę Sitges ir putojančio vyno rūsiuose? Kokie atsiliepimai? Ar šiaip kas estae išbandę šauniai organizuotas ekskursijas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(turlaurita @ 2012 09 20, 21:59)
O gal kas žino, kur rasti Barselonoje ekskursiją po miestą rusų kalbe? Hop On - Hop - Off netinka smile.gif
Gal taip pat yra išbandžiusių ekskursijas dviračiais po Barseloną, rytinį turą su pasikėlimu į Montjuic, flamenko vakarus, buvę Sitges ir putojančio vyno rūsiuose? Kokie atsiliepimai? Ar šiaip kas estae išbandę šauniai organizuotas ekskursijas?  ax.gif

Mes visur savarankiškai lankėmės, kur tik būdavo visad nusipirdavom rusų kalba audio gidą ir būni tiek kiek pats nori, niekas kaip avių bandoje nevarinėja ir neskubina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 09 21, 08:51)
Mes visur savarankiškai lankėmės, kur tik būdavo visad nusipirdavom rusų kalba audio gidą ir būni tiek kiek pats nori, niekas kaip avių bandoje nevarinėja ir neskubina  4u.gif

Ir aš esu pati buvusi tiek savarankiškai, tiek su ekskursija, bet šįkart vykstame su grupe, tai norisi kuo mažesnių laiko sąnaudų ir patogumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iga @ 2012 09 17, 11:29)
Skrendam į Kosta Bravą, Lloret de man kurortą spalio 1-12d.
Gal kas nors taip pat šiomis dienomis skrisite? Bus linksmiau  tongue.gif

atsikeiskit bilietus smile.gif mes skrendam i Loret palio 12-19 smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Planuojuosi ir aš kelionę į Barselona wub.gif . Norėjau pasiteirauti, gal kuri važiavot iš El Prat oro uosto link centro su naktiniu autobusu? Ar gerai suprantu, N17 važiuoja nuo T1, o N16 nuo T2?
Ir dar neaiškus kitas dalykas, naktinio autobuso stotelių sąraše pateikta ne taip ir daug sustojimų, o autobuso grafiko žemėlapyje rodo, kad sustoja labai daug stotelių. Kaip yra iš tikrųjų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edmika @ 2012 09 24, 17:58)
Sveikos,

Planuojuosi ir aš kelionę į Barselona  wub.gif . Norėjau pasiteirauti, gal kuri važiavot iš El Prat oro uosto link centro su naktiniu autobusu? Ar gerai suprantu, N17 važiuoja nuo T1, o N16 nuo T2?
Ir dar neaiškus kitas dalykas, naktinio autobuso stotelių sąraše pateikta ne taip ir daug sustojimų, o autobuso grafiko žemėlapyje rodo, kad sustoja labai daug stotelių. Kaip yra iš tikrųjų? smile.gif

nelabai supratau del stoteliu, grizom is oro uosto su aero busu nakti, nestojo nei vienoj stotelej, o kai vaziavom diena i oro uosta stojo vienintelėj stotelej espanya.
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2012 09 24, 18:01)
nelabai supratau del stoteliu, grizom is oro uosto su aero busu nakti, nestojo nei vienoj stotelej, o kai vaziavom diena i oro uosta stojo vienintelėj stotelej espanya.

Ne apie tai klausia 4u.gif
Atsakyti
Aš kalbu ne apie Aero bus, o naktinius Barselonos autobusus, kurių vieno bielieto kaina apie 2 eurus smile.gif
Atsakyti
O šokantys fontanai būna kiekvieną dieną?
ko gero , ne... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 28 rugsėjo 2012 - 10:01