Lapkričio 22 d. - pirkimo karštinės naktis Barselonoje!
Atviros parduotuvių durys, specialūs pasiūlymai, koncertai, maisto degustacijos ir daugybė renginių!
Pasiūlymas Shopping night in Barcelona"
Kitą savaitgalį skrendam į Barseloną, tad noriu pasitikslinti, kas žinote, nuo oro uosto į miestą velai vakare vaziuoja NITBUS N17 ir kaina asmeniui tik 2 eurai?
Tai kodel tada dieną važiuojančio autobuso AEROBUS kaina 5.95 eurai?
Ar aš kažko nesupratau?
Kame čia šuo pakastas?
Operating Times From Barcelona Airport (N17 bus):
The first bus leaves at 21:55 and the last bus leaves at 04:45.
The first bus leaves at 21:55 and the last bus leaves at 04:45.
Ar aš kažko nesupratau?

QUOTE(gedi @ 2012 09 20, 16:10)
Kitą savaitgalį skrendam į Barseloną, tad noriu pasitikslinti, kas žinote, nuo oro uosto į miestą velai vakare vaziuoja NITBUS N17 ir kaina asmeniui tik 2 eurai?
Ar aš kažko nesupratau?
Kame čia šuo pakastas?
Ar aš kažko nesupratau?

Tai NITBUS priklauso bendram autobusu tinklui, todel perkat bilieteli paprasta (patariu nepirkt uz 2 Eur, o geriau nusipirkti T-10, tarnaus ir tolesnems kelionems autobusais, metro ir t.t.), o AEROBUS cia privatus reikalas, uztai tiek ir ima.

O gal kas žino, kur rasti Barselonoje ekskursiją po miestą rusų kalbe? Hop On - Hop - Off netinka 
Gal taip pat yra išbandžiusių ekskursijas dviračiais po Barseloną, rytinį turą su pasikėlimu į Montjuic, flamenko vakarus, buvę Sitges ir putojančio vyno rūsiuose? Kokie atsiliepimai? Ar šiaip kas estae išbandę šauniai organizuotas ekskursijas?

Gal taip pat yra išbandžiusių ekskursijas dviračiais po Barseloną, rytinį turą su pasikėlimu į Montjuic, flamenko vakarus, buvę Sitges ir putojančio vyno rūsiuose? Kokie atsiliepimai? Ar šiaip kas estae išbandę šauniai organizuotas ekskursijas?

QUOTE(turlaurita @ 2012 09 20, 21:59)
O gal kas žino, kur rasti Barselonoje ekskursiją po miestą rusų kalbe? Hop On - Hop - Off netinka 

Mes visur savarankiškai lankėmės, kur tik būdavo visad nusipirdavom rusų kalba audio gidą ir būni tiek kiek pats nori, niekas kaip avių bandoje nevarinėja ir neskubina

QUOTE(Jofky @ 2012 09 21, 08:51)
Mes visur savarankiškai lankėmės, kur tik būdavo visad nusipirdavom rusų kalba audio gidą ir būni tiek kiek pats nori, niekas kaip avių bandoje nevarinėja ir neskubina 

Ir aš esu pati buvusi tiek savarankiškai, tiek su ekskursija, bet šįkart vykstame su grupe, tai norisi kuo mažesnių laiko sąnaudų ir patogumo

QUOTE(iga @ 2012 09 17, 11:29)
Skrendam į Kosta Bravą, Lloret de man kurortą spalio 1-12d.
Gal kas nors taip pat šiomis dienomis skrisite? Bus linksmiau
Gal kas nors taip pat šiomis dienomis skrisite? Bus linksmiau

atsikeiskit bilietus

Sveikos,
Planuojuosi ir aš kelionę į Barselona
. Norėjau pasiteirauti, gal kuri važiavot iš El Prat oro uosto link centro su naktiniu autobusu? Ar gerai suprantu, N17 važiuoja nuo T1, o N16 nuo T2?
Ir dar neaiškus kitas dalykas, naktinio autobuso stotelių sąraše pateikta ne taip ir daug sustojimų, o autobuso grafiko žemėlapyje rodo, kad sustoja labai daug stotelių. Kaip yra iš tikrųjų?

Ir dar neaiškus kitas dalykas, naktinio autobuso stotelių sąraše pateikta ne taip ir daug sustojimų, o autobuso grafiko žemėlapyje rodo, kad sustoja labai daug stotelių. Kaip yra iš tikrųjų?

QUOTE(edmika @ 2012 09 24, 17:58)
Sveikos,
. Norėjau pasiteirauti, gal kuri važiavot iš El Prat oro uosto link centro su naktiniu autobusu? Ar gerai suprantu, N17 važiuoja nuo T1, o N16 nuo T2?

nelabai supratau del stoteliu, grizom is oro uosto su aero busu nakti, nestojo nei vienoj stotelej, o kai vaziavom diena i oro uosta stojo vienintelėj stotelej espanya.
QUOTE(rootha @ 2012 09 24, 18:01)
nelabai supratau del stoteliu, grizom is oro uosto su aero busu nakti, nestojo nei vienoj stotelej, o kai vaziavom diena i oro uosta stojo vienintelėj stotelej espanya.
Ne apie tai klausia

O šokantys fontanai būna kiekvieną dieną?
ko gero , ne...
ko gero , ne...